Alconor Company – la 20 de ani de activitate | Informaţia Zilei

Alconor Company – la 20 de ani de activitate

Scris de I. Z., 28 noiembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Anul acesta, Alconor Company S.R.L, societate cu capital integral românesc, cu sediul în Carei, aniversează 20 de ani de activitate în producţia de ape, băuturi răcoritoare şi energizante.

Pe parcursul celor 20 de ani, Alconor Company s-a dezvoltat prin investiţii de peste 25 de milioane de euro alocate către tehnologii de ultimă generaţie, hale de producţie şi depozitare, mijloace de transport şi soluţii software, reuşind să răspundă de fiecare dată noilor provocărilor din piaţă.

În anul 2014, Alconor Company s-a extins printr-o nouă platformă de producţie şi depozitare, situată în Bucureşti unde este implementat de asemenea un proces de producţie automatizat, aflat în conformitate cu standardele şi cerinţele internaţionale.

Pe lângă fabricarea produselor proprii, Alconor Company îmbuteliază mărci private pentru cei mai mari retaileri din piaţa românească. Totodată împreună cu Beverage Drink SRL, firma din grup specializată în distribuţie, oferă servicii complete unui portofoliu valoros de clienţi şi

acoperă perfect 99% din teritoriul României printr-o capacitate de încărcare zilnică de 1000 de tone, 5 centre de distribuţiei cu o suprafaţă de depozitare totală de 10.000 mp.

Tot anul acesta, Alconor Company a ocupat un merituos loc 3 la nivel naţional, secţiunea Industrie pentru rezultatele economice obţinute, premiu oferit de Camera de Comerţ şi Industrie a României.

„Mulţumim tuturor colegilor noştri care s-au alăturat de-a lungul timpului marii familii Alconor Company şi care au contribuit enorm la această istorie de succes de două decenii. Mulţumim şi partenerilor noştri pentru implicare şi pentru susţinerea acordată în aceşti ani. O companie scrie istorie doar atunci când are alături oameni de valoare şi când reuşeşte să formeze cu aceştia o echipă”, a declarat Norbert Varga, Director Alconor Company.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345