06.12.2019 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitați: Ciprian Costea, Ovidiu Mureșan, Claudiu Ținca. Titlul emisiunii: Premierul Orban și o serie de miniștrii, la raport, la Cotroceni.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audiențe în direct cu Laczko Eva, invitați: Bertici Attila, Bertici Kinga. Titlul emisiunii: Expediție în Siberia la Polul Nord. (reluare) 04.00 Sănătate Frumusețe Stil cu Ioana Vladimirescu și Ioana Zaharia 05.00 Viața la Țară cu Ioan Anițaș.Titlul Emisiunii: Agricultura profesionistă e profitabilă. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitați: Ciprian Costea, Ovidiu Mureșan, Claudiu Ținca. Titlul emisiunii: Premierul Orban și o serie de miniștrii, la raport, la Cotroceni.(reluare) 10.00 Taina Credinței cu Mihaela Ghiță. Titlul emisiunii: Postul Nașterii Domnului, postul faptelor bune. 11.00 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu invitat: Cântece patriotice de 1 Decembrie. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audiențe în direct cu Laczko Eva, invitați: Bertici Attila, Bertici Kinga. Titlul emisiunii: Expediție în Siberia la Polul Nord. (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitați: Ciprian Costea, Ovidiu Mureșan, Claudiu Ținca. Titlul emisiunii: Premierul Orban și o serie de miniștrii, la raport, la Cotroceni.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.30 Taina Credinței – Discursul părintelui Constantin Necula la Simpozionul ” Eroii Neamului – 10 ani”. 17.00 Info Studio cu Ioan Anițaș. Titlul emisiunii: Arbuștii fructiferi culturi de nișă, inființarea și intreținerea plantațiilor. 18.00 Audiențe în Direct cu Mihai Sălceanu, invitați: Beniamin Urs, Ioan Pop, Ștefan Kaiser. Titlul emisiunii: Trei consilieri județeni vorbesc despre problemele județului Satu Mare. (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audiențe în Direct cu Mihai Sălceanu, invitați: Beniamin Urs, Ioan Pop, Ștefan Kaiser. Titlul emisiunii: Trei consilieri județeni vorbesc despre problemele județului Satu Mare. (reluare)

Alconor Company – la 20 de ani de activitate

Scris de I. Z., 28 noiembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Anul acesta, Alconor Company S.R.L, societate cu capital integral românesc, cu sediul în Carei, aniversează 20 de ani de activitate în producţia de ape, băuturi răcoritoare şi energizante.

Pe parcursul celor 20 de ani, Alconor Company s-a dezvoltat prin investiţii de peste 25 de milioane de euro alocate către tehnologii de ultimă generaţie, hale de producţie şi depozitare, mijloace de transport şi soluţii software, reuşind să răspundă de fiecare dată noilor provocărilor din piață.

În anul 2014, Alconor Company s-a extins printr-o nouă platformă de producţie şi depozitare, situată în Bucureşti unde este implementat de asemenea un proces de producţie automatizat, aflat în conformitate cu standardele şi cerinţele internaţionale.

Pe lângă fabricarea produselor proprii, Alconor Company îmbuteliază mărci private pentru cei mai mari retaileri din piaţa românească. Totodată împreună cu Beverage Drink SRL, firma din grup specializată în distribuție, oferă servicii complete unui portofoliu valoros de clienți şi

acoperă perfect 99% din teritoriul României printr-o capacitate de încărcare zilnică de 1000 de tone, 5 centre de distribuției cu o suprafață de depozitare totală de 10.000 mp.

Tot anul acesta, Alconor Company a ocupat un merituos loc 3 la nivel naţional, secţiunea Industrie pentru rezultatele economice obţinute, premiu oferit de Camera de Comerţ şi Industrie a României.

„Mulțumim tuturor colegilor noștri care s-au alăturat de-a lungul timpului marii familii Alconor Company și care au contribuit enorm la această istorie de succes de două decenii. Mulțumim și partenerilor noștri pentru implicare și pentru susținerea acordată în acești ani. O companie scrie istorie doar atunci când are alături oameni de valoare și când reușește să formeze cu aceștia o echipă”, a declarat Norbert Varga, Director Alconor Company.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.