Alături de balustrade, se distruge şi structura podului Golescu din Satu Mare | Informaţia Zilei

Alături de balustrade, se distruge şi structura podului Golescu din Satu Mare

Scris de Ioan Aniţaş, 19 mai 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Cu diverse ocazii am consemnat în Informaţia Zilei semnale de la cititori, cu referire la cele două poduri care traversează râul Someş. Indignaţi de faptul că autorităţile locale nu iau măsurile menite a remedia neajunsurile semnalate, continuă să ne sune la în speranţa că se va trece la acţiune înainte de a se produce implacabilul.

Redăm în cele ce urmează o însumare a unor reclamaţii transmise în ultima perioadă de către sătmăreni:

„Autorităţile locale, domnul primar şi cei care fac parte din aparatul propriu ar trebui să nu ignore semnalele noastre. Cine trece pe jos podul Golescu din Satu Mare, are posibilitatea să vadă cum vopseaua de pe elemenţii metalici este scorojită, iar rugina lucrează cu maximă intensitate, fără ca cineva să-i vină de hac.Cum acest neajuns nu este unic, tot cei care circulă pe josşi ajung să treacă pe sub acelaşi pod, au posibilitatea să vadă cum în vecinătatea stâlpilor de susţinere a balustradei metalice betonul se macină, iar armătura metalică a începutsă fie la vedere. Păcat că cei cu munci de răspundere în asigurarea întreţinerii acestui pod nu se autosesizează. La producerea vreunui eveniment nedorit, nu neapărat moartea vreunui sătmărean, cu siguranţă o să se caute vinovaţi, fără a-i putea stabili pe autorii morali ai nenorocirii. Credem că ar fi mai bine ca autorităţile să intervină până ce nu este prea târziu. Noi, sătmărenii tare credem că strigătul nostru o să se audă până la urechile celor care potşitrebuie să ia decizii”.

Abonează-te acum Online!
  1. dani a spus: 19 mai 2019, ora 17:58

    Si mai este tinut in functie asa numitul city manager Maskulik???Alo domn primar se aude ???

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345