00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Mariana Săllăgean, Beniamin Urs, Horia Adrian Ungur. Titlul emisiunii: Ce decizii au luat liderii coaliţiei PSD-ALDE? (reluare) 01.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Bogdan Georgescu. Titlul emisiunii: Scriitorii de expresie maghiară din Carei sunt mai cunoscuţi în Ungaria. 02.25 Ne Cheamă Natura 03.25 Portret de artist 04.15 Concert Samus Quit Art - la Poesis 05.20 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Sînziana Cristea. Titlul emisiuni: Sînziana Cristea 4420 raport la de zile. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitat: Viorel Verzeş. Titlul emisiuni: Cât de sigur e sistemul de pensii de stat?(reluare) 09.00 La Psiholog 09.30 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii: Ziua pomiculturii sărbătorită la Săuca. 10.30 Religie cu Eva Laczko, invitaţi: Pallai Bela, Roman Janos. Titlul emisiunii: Retrospectiva vizitei papale. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Mariana Săllăgean, Beniamin Urs, Horia Adrian Ungur. Titlul emisiunii: Ce decizii au luat liderii coaliţiei PSD-ALDE? (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc, invitat: Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: Acţiuni cu tânăra generaţie în scop ecologic. 14.10 Teleshopping 14.30 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu, invitat: Georgiana Marina. 15.40 Prieteni necuvântători cu Alina Blejan, invitat: Zoltan Szabo, dresor de câini. 16.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Bogdan Georgescu. Titlul emisiunii: Scriitorii de expresie maghiară din Carei sunt mai cunoscuţi în Ungaria. 17.20 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Gheorghe Sabău. Titlul emisiunii: Box în weekend: Cupa Voinţa – memorial Timofie Pogăciaş şi Liviu Gheţe. 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă. 18.30 Audienţe în direct, cu Eva Laczko (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko (reluare) 23.30 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Sînziana Cristea. Titlul emisiuni: Sînziana Cristea 4420 raport la de zile. 25.06.2019

AJF Satu Mare a stabilit zilele în care vom avea primele meciuri din Liga 4 şi Liga 5

Scris de Ionuţ Blăjean, 10 ianuarie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Într-o şedinţă a Comitetului executiv

Joi a avut loc o şedinţă a Comitetului executiv al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Satu Mare. În cadrul acestei întâlniri s-au stabilit mai multe aspecte legate de sezonul de primăvară al fotbalului judeţean. Echipele de pe la noi pot să-şi facă acum un plan de pregătire, chiar dacă nu am aflat nimic despre faza judeţeană a Cupei României.

La şedinţa de joi au participat Ştefan Szilagyi, Zoltan Pataki, Mihai Sabău, Simon Elek, Alexandru Vincze şi Arpad Katona.

La primul punct s-au stabilit zilele în care încep seriile Ligii a 4-a. Seriile A şi B vor lua startul pe 24 martie, iar Seria C pe 10 martie.

Alte puncte:
• Se va juca o etapă intermediară în fiecare din cele trei serii, în luna mai. Data va fi comunicată ulterior.

• Campionatele se vor termina înainte de 26 mai, respectând cerinţele FRF cu privire la stabilirea grupei Final Four Elite (F.F.E.) (locul 1 din fiecare serie + cel mai bun loc 2 stabilit cu un miniturneu – fiecare cu fiecare, teren neutru, atât la juniori cât şi la seniori).

• După formarea F.F.E. se va trece la tragere la sorţi (27.05.2019), fiind prezenţi reprezentanţii echipelor calificate, atât la juniori cât şi la seniori.

• Data de începere a campionatele de juniori C, D, E vor fi stabilite de Comisia de Juniori în data de 11 martie, ţinând cont de cerinţele FRF.

Liga a 5-a va începe pe 7 aprilie.

Perioada de transfer anunţată de FRF este 29 ianuarie – 25 februarie, în campionatele organizate de AJF SM cu 48 de ore înainte de începerea campionatului (Liga a 4-a, Liga a 5-a, juniori C, D, E).

Regulamentul privind organizarea şi desfăşurare jocurilor de baraj pentru promovare în Liga a III-a este disponibil pe site-ul AJF. Conducerea AJF stă la dispoziţia echipelor interesate pentru orice detalii.

Conform cerinţelor FRF se va reintroduce taxa administrare site AJF SM, care va fi de 200 lei/an, restul taxelor rămânând la nivelul anului 2018.
Se reaminteşte echipelor din Liga a 4-a că au obligaţia să folosească un junior născut în anul 2000 şi un cadet născut în 1996 începând cu returul campionatului 2018/2019, iar în Liga a 5-a un junior născut în anul 2000.

Echipele calificate în FFE vor respecta „Regulamentul privind organizarea şi desfăşurare jocurilor de baraj pentru promovare în Liga a III- a”, organizat de FRF.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.