Afişele Apaserv sunt greu de dezlipit de pe uşile blocurilor | Informaţia Zilei

Afişele Apaserv sunt greu de dezlipit de pe uşile blocurilor

În cursul zilei de joi am fost sesizaţi de mai mulţi cititori ai cotidianului nostru din cartierele Carpaţi şi Micro 17 din municipiul Satu Mare. Aceştia erau revoltaţi de modul în care erau lipite afişele Apaserv prin care se anunţa întreruperi de apă.

„Nu este normal să lipeşti afişele în aşa hal să nu le mai poţi dezlipi. Pur şi simplu s-a folosit un lipici pe care nu-l poţi da jos decât dacă zgârii sticla. Pe de altă parte, nu este normal să lipeşti pe geamuri anunţuri. Mai sunt şi alte metode folosite acum în acest secol. Unele firme serioase publică anunţuri sau înştiinţează populaţia prin alte moduri”, nea relatat un locatar de pe strada Ganea. Un alt sătmărean de pe strada Postăvaru ne-a spus că a rupt afişul dar o parte din hârtie nu a putut-o dezlipi.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517