Afaceri murdare cu imprimante! Ce au descoperit poliţiştii la Petea

Sâmbătă, 18 martie a.c., la ora 01.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, s-a prezentat pe sensul de intrare în România pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, un bărbat cu dublă cetăţenie româno-maghiară. Bărbatul, în vârstă de 39, de ani conducea o autoutilitară marca Mercedes-Benz, înmatriculată în România.

În urma controlului efectuat de către poliţiştii de frontieră împreună cu lucrători din cadrul Direcţiei Regionale Antifraudă Oradea au fost descoperite 78 de produse electronice (imprimante). Existând suspiciuni rezonabile cu privire la provenienţa produselor transportate, s-a efectuat un control specific în urma căruia s-a stabilit faptul că firma destinatară nu există în bazele de date, facturile sunt fictive, iar bunurile transportate sunt susceptibile a fi furate.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, iar bunurile în valoare de 627.140 lei (aproximativ 128.000 euro) au fost indisponibilizate până la finalul cercetărilor.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517