18.10.2019 00.00 Dezbatere Electorală, cu Stela Cădar, invitaţi: Otto Nagy, Octavian Petric, Ciprian Crăciun. Titlul emisiunii: Orban, încrezător că va putea trece guvernul. (reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Ciprian Crăciun, Marian Torok. Titlul emisiunii: Viorica Dăncilă, candidat la prezidenţiale. (reluare) 04.00 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiuni: Videografia de nuntă la nivel de artă. 05.00 Portret de artist. 05.30 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş.Titlul Emisiuni: Cum se face vinul bun? 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Dezbatere Electorală, cu Stela Cădar, invitaţi: Otto Nagy, Octavian Petric, Ciprian Crăciun. Titlul emisiunii: Orban, încrezător că va putea trece guvernul. (reluare) 10.00 Religie cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Despre bogăţie şi sărăcie. 11.00 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiuni: Tincuţa Fernea, un artist în devenire. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Ciprian Crăciun, Marian Torok. Titlul emisiunii: Viorica Dăncilă, candidat la prezidenţiale. (reluare) 14.00 Dezbatere Electorală, cu Stela Cădar, invitaţi: Otto Nagy, Octavian Petric, Ciprian Crăciun. Titlul emisiunii: Orban, încrezător că va putea trece guvernul. (reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu invitat: Ionela Toma. 17.00 Info Studio (limba maghiară) cu Laczko Eva, invitaţi: Metecsa Istvan, Habarics Zsolt. Titlul emisiuni: Fotografi din pasiune – fotografii artistice. 18.00 Info Electoral cu Mihai Sălceanu (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Dezbatere Electorală , cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu (reluare)

Adrian Ştef se întreabă de ce blocurile ANL pentru medici nu au fost repartizate la doi ani de la finalizare

Scris de Matei Larisa, 03 octombrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Preşedintele Organizaţiei Municipale ALDE Satu Mare, Adrian Ştef, a organizat miercuri, 2 octombrie, o conferinţă de presă la sediul partidului, alături de el aflându-se colegul său, secretarul general al Organizaţiei Judeţene, Claudiu Sulea.

Printre altele, Adrian Ştef a vorbit şi despre scandalul abătut asupra municipiului în aceste zile, şi anume conflictul de interese care o vizează pe fosta viceprimăriţă a oraşului Satu Mare, Doina Feher. ”Am văzut în momentul de faţă că este asumată până în capăt. Eu stau şi mă întreb cam ce s-a mai întâmplat prin comisia ANL şi ce apartamente au fost aprobate şi cui. Sigur, lucru care se poate vedea”, a declarat preşedintele ALDE Satu Mare.

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean şi-a exprimat şi nelămuririle vis-a-vis de faptul că blocurile ANL construite pentru medici nu au fost repartizate încă, deşi sunt gata de circa doi ani. ”Ce se întâmplă? De ce nu se distribuie? Sunt 16 apartamente pentru medici finalizate de doi ani. Nu sunt copii pe acea listă? A fost un proiect important pentru Consiliul Judeţean, pentru atragerea de medici. Ar fi bine să acoperim cât mai repede”, a spus Ştef.

Întrebat dacă acesta consideră că şi viceprimarul Adrian Albu ar trebui să îşi dea demisia, Ştef a răspuns hotărât că da . ”Am văzut că proiectul de hotărâre a fost iniţiat de către celălalt viceprimar, şi l-am ascultat cu atenţie pe domnul Albu şi spunea că nici nu a ştiut de acest subiect. Acum, din experienţa mea ca şi preşedinte ştiu că derogările sunt foarte clare. Dacă unul are un anumit subiect, de obicei viceprimarii sau vicepreşedinţii de Consiliu Judeţean iniţiază proiecte în domeniul respectiv de atribuţii, pe care au fost delegate. Dacă trebuie declinate anumite lucruri pentru că apar asemenea situaţii de conflict de interese de obicei cel care deleagă atribuţiile preia şi răspunderea pentru ceea ce a delegat”, a explicat Adrian Ştef.

Abonează-te acum Online!
  1. Cetatean a spus: 03 octombrie 2019, ora 17:37

    Domnul ZERO BARAT pune întrebări Nu e capabil de nimic bun, important sau demn! SILĂ!

  2. Babacu a spus: 03 octombrie 2019, ora 13:39

    Lasa-ne cu ALDE al tau, partiduletul asta azi e miine nu!

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.