Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Larisa Matei, Macrina Mihai, Lidia Tămaş. Titlul emisiunii: Virozele iau cu asalt judeţui Satu Mare (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Ciprian Dan Costea, Ionuţ Oneţ, Ioan Leitner. Titlul emisiunii: De la politică la justiţie. (reluare) 02.30 Stand Up 03.45 Expoziţie de cai 04.10 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Formaţia Argus. 05.00 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiunii: Cum se manifestă furia la tineri. 05.40 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Gheorghe Ciocan. Titlul emisiunii: Insalaţii moderne de distribuţie borhot de fructe. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Elisabeta Princzinger. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Barta Zoltan. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Larisa Matei, Macrina Mihai, Lidia Tămaş. Titlul emisiunii: Virozele iau cu asalt judeţui Satu Mare (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Elisabeta Princzinger. 09.30 La psiholog,cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiunii: Relaţia mamă-fiică. 10.15 Religie, cu Eva Laczko , invitaţi: Laurenţiu Costin, Cristian Peteri. Titlul emisiunii: Postul mare: abnegaţie sau bucuria sufletului? 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Ciprian Dan Costea, Ionuţ Oneţ, Ioan Leitner. Titlul emisiunii: De la politică la justiţie. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Daniel Buda. Titlul emisiuni: Daniel Buda –rapor la 1.380 de zile . 14.40 Teleshopping 15.00 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitaţi: Ovidiu Pop, Marius Horsia, Marina Necşe. Titlul emisiunii: Organizaţii de tineret la CNME. 16.00 Sămătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Iulian Sălăgeanu .Titlul emisiunii: Tinerii şi locul de muncă. 17.00 Zone foclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: . 18.00 Panoramic sportiv, cu Ionut Blăjan, invitaţi: Robert Magos, Armin Vida. Titlul emisiunii: Planurile şahului A.J de karate Satu Mare in anul 2018. 18.30 Audienţe în direct. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar. 21.30 Info studio, cu Ioan Aniţaş, invitat Ioan Coroianu. 22.30 Iata omul 23.30 Ştiri

Adrian Marc este noul manager interimar al Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare

Scris de Mihaela Ghiţă, 28 iunie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

 

Adrian Marc este noul manager interimar al Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare

Adrian Marc este noul manager interimar al Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare

Adrian Marc va asigura interimatul managerial al Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare începând cu data de 29 iunie 2017, anunţă Consiliul Judeţean Satu Mare.
„Consiliul Judeţean Satu Mare a luat act de demisia managerului Spitalului Judeţeand e urgenţă Satu Mare, Camilio Victor Coste şi astfel, intermmatul managerial din fruntea spitalului va fi asigurat de Marc Ioan Adrian. Astfel, începând cu data de 29 iunie 2017, domnul Marc Ioan Adrian se numeşte în funcţia de manager interimar la Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare până la ocuparea postului prin concurs” se arată într-un comunicat al Consiliului Judeţean Satu Mare

În acelaşi document, CJ argumentează numirea lui Adrian Marc pentru funcţia de manager interminar dat fiind faptul că în perioada 2010-2014, acesta a mai condus  unitatea sanitară cu paturi si prin urmare nu este strain de activitatea şi sarcinile care ii revin.

De asemenea, CJ anunţă că împreună cu Consiliul de Administraţie al Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare va pregăti în cel mai scurt timp procedura lansării concursului pentru ocuparea funcţiei de manager al SJU Satu Mare.

Abonează-te acum Online!
 1. Alcoolulesteviata a spus: 01 iulie 2017, ora 11:29

  Multzi medici si angajatzi de la Urgentza ar trebui sa sufle inopinat in fiola!

 2. Unsfatsincer a spus: 01 iulie 2017, ora 09:13

  Daca medicul de la Urgentze va recomanda sa nu facetzi echografia pe care a recomandat medicul specialist-de la care tocmai urgentistul a cerut o parere- va sfatuiesc sa nu ascultatzi,ca pana la urma am ajuns sa ma rog de asistente sa umble dupa medicul specialist sa puna o parafa pentru echografia ca sa am un diagnostic!!!!!!

 3. Sanatate a spus: 30 iunie 2017, ora 20:28

  Sper ca va intzelege ca medicii de garda de pe sectii trebuie sa mai monitorizeze si bolnavii internatzi si nu sa stea 24 de ore la UPU,iar internarea bolnavilor sa fie facuta dupa ce are un diagnostic si este stabilizat,altfel se pierde timp pretios ptr tratament in cazurile in care trebuie indrumate intr un centru universitar.
  Iar medicii de la UPU sa mai acorde consultatzii,tratamente bolnavilor prezentati la urgenta nu sa fortzeze internara tuturor bolnavilor!

 4. petru ciupac a spus: 29 iunie 2017, ora 10:37

  Ciudata sustinere in fruntea institutiilor patronate de Consiliul Judetean pentru aceasta corcitura cu nemsuguri interetnice !

 5. Spital a spus: 29 iunie 2017, ora 06:40

  Cand va exista colegialitate si corectitudine respectiv lipsa de agresivitate la pediatrie ,pediatria va inceta sa mai existe!!!!!

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.