Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Sergiu Tarţa. Titlul emisiunii: Apicultura sătmăreană la început de sezon (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Dumitru Păcurar,Ştefan Resler,Claudiu Ţinca,Viorel Ciubotă. Titlul emisiunii:Satu Mare Centenar.(reluare) 02.30 Concert freeborn brothers Satu Mare 03.40 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Vasile Ciocan. Titlul emisiuni: Vasile Ciocan – rapor la 760 de zile . 04.40 Mesager educaţiona, cu Vasile Nechita, invitat: Vlaicu Popescu. Titlul emisiuni: Învăţământul dual la Colegiul Tehnic Unio- Traian-Vuia. 05.40 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Simona Niste. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Anzik Arnold. 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Sergiu Tarţa. Titlul emisiunii: Apicultura sătmăreană la început de sezon (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Simona Niste. 09.15 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc,invitat: Rodica Mereuţă. Titlul emisiunii: Probleme de mediu văzute prin prisma unui comisar de la garda de mediu. 09.45 La psiholog,Ioana Vladimirescu,invitat: Călin Secan.Titlul emisiuni: Copii şi mediul virtual. 10.20 Religie, cu Eva Laczko , invitat: Florin Fodoruţ. Titlul emisiunii: De la Înviere Mântuitorul până la Înălţarea la cer. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Dumitru Păcurar,Ştefan Resler,Claudiu Ţinca,Viorel Ciubotă. Titlul emisiunii:Satu Mare Centenar.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Vasile Ciocan. Titlul emisiuni: Vasile Ciocan – rapor la 760 de zile . 14.40 Teleshopping 15.00 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Dumitru Pintea. Titlul emisiunii: Acţiuni sanitar veterinare la început de păşunat. 16.00 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă, invitat: Marcel Nichita. Titlul emisiuni: Îngrijirea tenului primăvara. 16.30 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjan, invitat: Ovidiu Domide. Titlul emisiunii: Satu Mare găzduieşte ărima etapă din C.N. de Rally Raid . 17.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Andrada Bârsăuan . 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat- Sebi Borlaştean. 22.30 Ne cheamă natura 23.30 Ştiri

Adrian Marc este noul manager interimar al Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare

Scris de Mihaela Ghiţă, 28 iunie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

 

Adrian Marc este noul manager interimar al Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare

Adrian Marc este noul manager interimar al Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare

Adrian Marc va asigura interimatul managerial al Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare începând cu data de 29 iunie 2017, anunţă Consiliul Judeţean Satu Mare.
„Consiliul Judeţean Satu Mare a luat act de demisia managerului Spitalului Judeţeand e urgenţă Satu Mare, Camilio Victor Coste şi astfel, intermmatul managerial din fruntea spitalului va fi asigurat de Marc Ioan Adrian. Astfel, începând cu data de 29 iunie 2017, domnul Marc Ioan Adrian se numeşte în funcţia de manager interimar la Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare până la ocuparea postului prin concurs” se arată într-un comunicat al Consiliului Judeţean Satu Mare

În acelaşi document, CJ argumentează numirea lui Adrian Marc pentru funcţia de manager interminar dat fiind faptul că în perioada 2010-2014, acesta a mai condus  unitatea sanitară cu paturi si prin urmare nu este strain de activitatea şi sarcinile care ii revin.

De asemenea, CJ anunţă că împreună cu Consiliul de Administraţie al Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare va pregăti în cel mai scurt timp procedura lansării concursului pentru ocuparea funcţiei de manager al SJU Satu Mare.

Abonează-te acum Online!
 1. Alcoolulesteviata a spus: 01 iulie 2017, ora 11:29

  Multzi medici si angajatzi de la Urgentza ar trebui sa sufle inopinat in fiola!

 2. Unsfatsincer a spus: 01 iulie 2017, ora 09:13

  Daca medicul de la Urgentze va recomanda sa nu facetzi echografia pe care a recomandat medicul specialist-de la care tocmai urgentistul a cerut o parere- va sfatuiesc sa nu ascultatzi,ca pana la urma am ajuns sa ma rog de asistente sa umble dupa medicul specialist sa puna o parafa pentru echografia ca sa am un diagnostic!!!!!!

 3. Sanatate a spus: 30 iunie 2017, ora 20:28

  Sper ca va intzelege ca medicii de garda de pe sectii trebuie sa mai monitorizeze si bolnavii internatzi si nu sa stea 24 de ore la UPU,iar internarea bolnavilor sa fie facuta dupa ce are un diagnostic si este stabilizat,altfel se pierde timp pretios ptr tratament in cazurile in care trebuie indrumate intr un centru universitar.
  Iar medicii de la UPU sa mai acorde consultatzii,tratamente bolnavilor prezentati la urgenta nu sa fortzeze internara tuturor bolnavilor!

 4. petru ciupac a spus: 29 iunie 2017, ora 10:37

  Ciudata sustinere in fruntea institutiilor patronate de Consiliul Judetean pentru aceasta corcitura cu nemsuguri interetnice !

 5. Spital a spus: 29 iunie 2017, ora 06:40

  Cand va exista colegialitate si corectitudine respectiv lipsa de agresivitate la pediatrie ,pediatria va inceta sa mai existe!!!!!

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.