Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Călin Durla, titlul emisiunii: România se află pe locul 3 în Europa la abandonul şcolar (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Sergiu Băbăşan, Ioan Sas, Dan Burulea, titlul emisiunii: Ce şanse are moţiunea PNL? (reluare) 02.33 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Adrian Albu raport la 4.860 de zile 03.42 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.46 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Ferencz Levente, titlul emisiunii: Cerbii lopătari din Supur, atracţie pentru turişti 05.53 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi Lia Deliu, Constantin Demian, titlul emisiunii: Asistenţii medicali şi provocările din sănătatea românească 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Nicolate Balea 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Călin Durla, titlul emisiunii: România se află pe locul 3 în Europa la abandonul şcolar (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.36 Sport, meci de fotbal, FC Olimpia-Dacia Brăila 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Sergiu Băbăşan, Ioan Sas, Dan Burulea, titlul emisiunii: Ce şanse are moţiunea PNL? (reluare) 13.00 Ştiri 13.36 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Vlaicu Popescu, titlul emisiunii: Meserii moderne în învăţământul postliceal al Colegiului Tehnic Unio Traian Vuia 14.30 Teleshopping 14.48 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy, titlul emisiunii: Cetăţenii chemaţi să se implice în săptămâna mobilităţii europene 15.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Laurenţiu Costin, titlul emisiunii: Rostul postului în respectarea poruncilor dumnezeieşti 16.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Ferencz Levente, titlul emisiunii: Cerbii lopătari din Supur, atracţie pentru turişti 17.40 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi Cristian Popa, Răzvan Nintaş, titlul emisiunii: Doi antrenori de fotbal în judeţ cu licenţa A 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Marcel Nichita, titlul emisiunii: Ritualuri pentru îngrijirea tenului iarna 22.30 Concert In Memoriam Tavi Bud 23.30 Ştiri

Adrian Marc este noul manager interimar al Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare

Scris de Mihaela Ghiţă, 28 iunie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

 

Adrian Marc este noul manager interimar al Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare

Adrian Marc este noul manager interimar al Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare

Adrian Marc va asigura interimatul managerial al Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare începând cu data de 29 iunie 2017, anunţă Consiliul Judeţean Satu Mare.
„Consiliul Judeţean Satu Mare a luat act de demisia managerului Spitalului Judeţeand e urgenţă Satu Mare, Camilio Victor Coste şi astfel, intermmatul managerial din fruntea spitalului va fi asigurat de Marc Ioan Adrian. Astfel, începând cu data de 29 iunie 2017, domnul Marc Ioan Adrian se numeşte în funcţia de manager interimar la Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare până la ocuparea postului prin concurs” se arată într-un comunicat al Consiliului Judeţean Satu Mare

În acelaşi document, CJ argumentează numirea lui Adrian Marc pentru funcţia de manager interminar dat fiind faptul că în perioada 2010-2014, acesta a mai condus  unitatea sanitară cu paturi si prin urmare nu este strain de activitatea şi sarcinile care ii revin.

De asemenea, CJ anunţă că împreună cu Consiliul de Administraţie al Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare va pregăti în cel mai scurt timp procedura lansării concursului pentru ocuparea funcţiei de manager al SJU Satu Mare.

Abonează-te acum Online!
Baby Trend
 1. Alcoolulesteviata a spus: 01 iulie 2017, ora 11:29

  Multzi medici si angajatzi de la Urgentza ar trebui sa sufle inopinat in fiola!

 2. Unsfatsincer a spus: 01 iulie 2017, ora 09:13

  Daca medicul de la Urgentze va recomanda sa nu facetzi echografia pe care a recomandat medicul specialist-de la care tocmai urgentistul a cerut o parere- va sfatuiesc sa nu ascultatzi,ca pana la urma am ajuns sa ma rog de asistente sa umble dupa medicul specialist sa puna o parafa pentru echografia ca sa am un diagnostic!!!!!!

 3. Sanatate a spus: 30 iunie 2017, ora 20:28

  Sper ca va intzelege ca medicii de garda de pe sectii trebuie sa mai monitorizeze si bolnavii internatzi si nu sa stea 24 de ore la UPU,iar internarea bolnavilor sa fie facuta dupa ce are un diagnostic si este stabilizat,altfel se pierde timp pretios ptr tratament in cazurile in care trebuie indrumate intr un centru universitar.
  Iar medicii de la UPU sa mai acorde consultatzii,tratamente bolnavilor prezentati la urgenta nu sa fortzeze internara tuturor bolnavilor!

 4. petru ciupac a spus: 29 iunie 2017, ora 10:37

  Ciudata sustinere in fruntea institutiilor patronate de Consiliul Judetean pentru aceasta corcitura cu nemsuguri interetnice !

 5. Spital a spus: 29 iunie 2017, ora 06:40

  Cand va exista colegialitate si corectitudine respectiv lipsa de agresivitate la pediatrie ,pediatria va inceta sa mai existe!!!!!

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.