17.08.2018 00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Radu Ulmeanu. Augustin Iştoc. Titlul emisiunii: Cine este vinovat de violenţele de la mitingul Diasporei. (reluare) 01.40 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 03.00 Cultură, Hajduszoboszlo vacante de vis. 03.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Dispariţie sau crimă 2. 04.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Elena Veturia Chelariu. 05.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gînţă. Titlul emisiuni: Marius Gînţă – rapor la 8760 de zile . 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Simona Niste. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Anzik Arnold. 08.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitaţi: Gergely Csaba, Tillinger Ştefan. Titlul emisiuni: Pictura – O stare a sufletului. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Simona Niste. 09.30 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu. 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Tiberiu Vălean. Titlul emisiunii: Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, miluieşte-ne pe noi. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Radu Ulmeanu. Augustin Iştoc. Titlul emisiunii: Cine este vinovat de violenţele de la mitingul Diasporei. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gînţă. Titlul emisiuni: Marius Gînţă – rapor la 8760 de zile . 14.45 Teleshopping 15.00 Cultură, La Poessis a avut loc Forumul Economic Invest. 16.40 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 18.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blajan. Titlul emisiunii: Popicari de la CSM încep un nou sezon. 18.30 Audienţe în direct (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Elena Veturia Chelariu.

Adrian Cozma: Facem parcări, facem piaţă modernă şi pe urmă punem taxe

Scris de I. Z., 23 noiembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Cozma Adrian

Cozma Adrian

Intenţia municipalităţii de a dubla taxa de parcare rezidenţială pentru deţinătorii de autoturisme mi se pare eronată şi neinspirată. Pentru a avea rezultate bune în privinţa oricărui serviciu prestat, trebuie să oferi calitate, iar astăzi în Satu Mare parcările sunt puţine,  neîngrijite, nemodernizate.

Principiul este universal valabil. Faci parcări, creezi condiţii şi pui taxe, iar taxele trebuie să reflecte serviciile pe care le prestezi, respectiv întreţinere, curăţenie, marcaje.

Nu cred că asta e modalitatea eficientă şi corectă pentru a aduce bani la bugetul oraşului, fără a mai discuta necesitatea. Sper ca majoritatea consilierilor să respingă propunerea primarului. Conducerea primăriei nici n-a prezentat lista de investiţii pentru anul viitor dar e foarte sigură că trebuie să adune bani mulţi de la cetăţeni.

Am crezut că s-a depăşit simplul statut de administrator şi o să avem o conducere creatoare de resurse, dar se pare că nu e cazul. Să cheltui bani nu e tocmai un lucru complicat, de aceea eu sper că municipalitatea va iniţia proiecte de dezvoltare care vor genera noi resurse pentru a realiza ceea ce ne dorim cu toţii. Adică un municipiu curat, cu o piaţă agroalimentară modernă, cu străzi bune, şcoli de calitate şi parcări.

Adrian Cozma, consilier judeţean PNL

Abonează-te acum Online!
 1. Jina Chistol a spus: 27 noiembrie 2017, ora 19:24

  ”Au votat pentru majorarea tarifelor cei 12 consilieri UDMR-PNL prezenţi la şedinţă iar împotrivă cei 9 reprezentanţi ai PSD-ALDE, cei din urmă cerând conducerii Primăriei să găsească alte măsuri pentru adunarea unor sume suplimentare la bugetul local”. Cozma se pare ca e ”defazat” !!

 2. MONICA a spus: 27 noiembrie 2017, ora 13:56

  Adrian Cosma face foarte bine ce face! Ne aduce aminte ca facem parte si noi din populatia judetului, unii in frunte(centru) altii la periferie! Dar vin alegerile intr-o zi!!!! Vai de ei!!!

 3. MONICA a spus: 27 noiembrie 2017, ora 13:54

  parcari!????? dar trotuarele de pe LUCIAN BLAGA care sunt numai gropi pline de noroi si nu putem circula LE VEDE CINEVA!?? In campanie au inceput dar nu au finalizat , au incetat lucrarea si-au luat jucariile si au plecat acasa! Vor veni oare iarasi in campanie!????

 4. Vas a spus: 26 noiembrie 2017, ora 15:52

  Mai Bulibas si tu esti cam greu de cap.Ia gandestete un pic,oare din ce bani se fac parcarile.Din bani de ipozite si taxe auto+jumatate din salariul tau lunar,care tot la primarii se intorce in buna parte.
  Si tu repede,hop cu bani de parcare in buzunarul lui Gaby.
  Cu alte cuvinte toti cei care platesc parcarea, o paltesc de doua ori!!!

 5. Truditor a spus: 24 noiembrie 2017, ora 20:56

  Omorati cu taxe pe cei care muncesc ,sa traiasca lenesii in putere cu bani de la noi care trudim si bolnavi!#####

 6. Truditor a spus: 24 noiembrie 2017, ora 20:52

  E foarte usor sa bagi taxe ,mai ales la cabinete medicale ca si taxa de acces ,dar daca se produc distructii vandalisme ale reclamelor ,luminatoarelor ,nu mai e treaba politiei locale!!!CE PRImim NOI CONTRA ACestor taxe?unde sunt sectoristii de alta data?

 7. Marius a spus: 24 noiembrie 2017, ora 10:52

  Asta-i un bandit care multi ani o lucrat la shop la Halmeu .Asta da in alţii ? Asta e pătat tot tot . Ma Mir ca nu il saltă DNA. Are porecla Jingling .

 8. Mihai a spus: 24 noiembrie 2017, ora 09:41

  Mizerie umană , dupa ce mai publicaţi articole cu el . Un traficant , atât .

 9. Dac Bulibas a spus: 24 noiembrie 2017, ora 08:59

  D-nul Minte de Militian ( unde a picat examenul ! ) la serviciile prestate (intretinere, curatenie, marcaje..) trebuia sa treaca si sisteme de supraveghere 24 de ore din 24 deoarece s-ar cuveni si asta pt. banii pe care-i iau. Daca se cere plata pt. locul de parcare atunci sa si raspunda pt. securitatea autovehiculelor iar in cazuri de distrugere sau furt sa plateasca daunele !!!. Sistemul de supraveghere este cel mai important deoarece inregistreaza toate miscarile din parcari si ajuta la identificarea si prinderea infractorilor !.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.