Adrian Cozma (deputat PNL) – Propunere liberală adoptată. România va produce energie verde pe terenurile mai puţin fertile

Deputatul PNL Adrian Cozma, iniţiator al legii care facilitează producerea de energie din surse regenerabile pe terenuri agricole degradate, consideră că măsurile liberale vor aduce investiţii importate, energie curată mai multă şi preţuri mai mici pe facturile românilor:

“Le mulţumesc colegilor deputaţi care au votat pentru iniţiativa liberală care va facilita construirea de parcuri de producţie a energiei regenerabile din sursă solară, eoliană, biomasă, biolichide şi biogaz pe terenurile agricole cu productivitate foarte slabă. Într-o perioadă în care toate statele europene caută soluţii la criza energetică determinată de Rusia, soluţiile propuse de PNL ne vor ajuta să scăpăm definitiv de dependenţa energetică din import. Este o lege extrem de importantă şi pentru succesul implementării Programului Naţional de Redresare şi Rezilienţă, pentru realizarea de investiţii din fondurile nerambursabile pe care Comisia Europeană ni le-a pus la dispoziţie. Modificările propuse de noi, liberalii, elimină şi piedicile administrative care, în anii trecuţi, au blocat realizarea de capacităţi de producţie de energie curată. Am încredere că investiţiile care se vor realiza în România în baza acestei legi se vor vedea în viitor şi în preţuri mai mici pe facturile pe care le plătesc gospodăriile şi antreprenorii români. Oricât nu ar vrea să recunoască unii, energia curată, regenerabilă, este resursa viitorului.”

Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 25 iunie 2022, ora 11:16

    Parca nu demult v-ati laudat ca ati inceput extragerea gazului de la Marea Neagra …. Cu ce a influentat pretul la populatie ????(… ati crescut pretul gazului !!!)……Cam la fel va fi si cu energia verde….. Papagalul Cozma a iesit sa-si faca aspect de imagine !….

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517