Adrian Albu i-a răspuns Aureliei Fedorca | Informaţia Zilei

Adrian Albu i-a răspuns Aureliei Fedorca

Joi, 9 mai, preşedintele Partidului Naţional Liberal Satu Mare, Adrian Albu, a susţinut o conferinţă de presă la sediul PNL din municipiu. Alături de preşedintele PNL s-au aflat Ioan Rus, vicepreşedintele PNL, şi Gheorghe Berinde, prim vicepreşedinte al Partidului Naţional Ţărănesc Maniu-Mihalache.

După ce a adresat presei un cuvânt de bun venit, Adrian Albu l-a invitat pe Gheorghe Berinde să explice motivul conferinţei. Vicepreşedintele PNŢ Maniu-Mihalache şi-a exprimat susţinerea pentru candidaţii PNL în cadrul alegerilor europarlamentare, explicând că “întotdeauna partidul nostru, atunci când nu am avut candidaţi, am susţinut PNL. Vorbesc în numele judeţului, nu mă exprim la nivel naţional.”

PNL şi PNŢ Maniu-Mihalache au o ideologie apropiată Tototdată, Gheorghe Berinde a vorbit despre ideologia apropiată a celor două partide: “Suntem două partide istorice, luptăm pentru o Românie integrată într-o Europă unită, ne dorim cât mai multe fonduri europene ca să dezvoltăm ţara şi mai ales sectorul privat care e baza economiei ţării”.

De asemenea, Gheorghe Berinde a precizat că PNŢ Maniu-Mihalache este un partid distinct de Partidul Naţional Ţărănesc Creştin Democrat, chiar dacă mulţi fac confuzii. Acesta a fost înfiinţat de ţărăniştii care nu sunt de acord cu actuala conducere a PNŢCD, iar la nivel de judeţ există aproximativ 32 de organizaţii ale acestui partid.

“Noi nu am spus niciodată minciuni despre PSD”

În cadrul conferinţei, Adrian Albu i-a răspuns Aureliei Fedorca, preşedintele Partidului Social Democrat Satu Mare, referitor la afirmaţia acesteia conform căreia PNL intenţioneată să taie sau să desfiinţeze salariul minim pe economie.

Preşedintele PNL susţine că aceasta este o minciună marca PSD: “Este o minciună pe care din păcate au ales să o profereze. Este una dintre primele minciuni, sigur veţi mai auzişi altele. Noi nu am spus niciodată minciuni despre PSD, am spus numai ce au făcut bine sau rău.”

Preşedintele PNL Satu Mare spune că partidul susţine creşterea salariilor: “A fost dezgropat de undeva un punct de vedere al câtorva membri PNL de acum 5 ani. Vă spun răspicat că PNL sprijină necondiţionat creşterea nivelului de salarii care există în România, indiferent că e vorba de sectorul bugetar sau privat.” De asemenea, Adrian Albu îi îndeamnă pe membrii tuturor partidelor să îşi păstreze bunul simţ în ciuda faptului că spiritele s-au încins în campania electorală: “Sperăm ca toată lumea să-şi păstreze bunul simţ şi să reuşim să ne salutăm pe stradă şi de peste trei săptămâni încolo, aşa cum am făcut-o până astăzi.” În încheiere, Adrian Albu a invitat şi alte partide să se alieze cu PNL, spunând că sunt peste 200 de partide mici care în momentul de faţă nu sunt măsurate în sondaje.

Abonează-te acum Online!
  1. Babacu a spus: 12 mai 2019, ora 12:13

    Doamna Fedorca, ce se mai aude cu „teroristul” care a incendiat sediul PSD Satu Mare? Atunci erati tare pornita, dar acum? O fi fost vreun boschetar? O fi fost vreun pesedist beat care a adormit cu tigara aprinsa pe scarile PSD pentru ca nu l-a primit nevasta-sa in casa? Spuneti-ne si noua, sa nu murim prosti!

  2. gheorghe a spus: 12 mai 2019, ora 08:41

    Aveti dretul la opinia dumneavoastra si o respect.Intrebati cetatenii onesti din oras si veti avea surpriza lacuta ca in Negresti Oas s-au facut multe lucruri bune cu dansa primar,vor fi contestatari .Apropo ,oare ceilalti sant imaculati?Din cate consilii de administratie face parte sau a facut d-l Ioan Rus?(inclusiv Tarom?)Cu resect!!

  3. adi a spus: 11 mai 2019, ora 17:45

    Aurelia Fedorca este un nimeni care nici de agent de asigurari n-a fost buna asa ca nu putea sa spuna ceva intelept decit o minciuna .Vorba infractorului esti NIMIC d-na

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345