08.04.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: dr. Călin Bumbuluţ, dr. Adrian Farcău, Gabriel Leş. Titlul emisiunii: Realitatea din spitalele din România.(reluare) 01.30 Ştiri 02.00 Audienţe în direct cu Victor Constantinovici, invitaţi: Adrian Marc, Cătălin Tolontan, Călin Cruceru. Titlul emisiunii: Încep testările pentru Covid 19 la Satu Mare. (reluare) 03.30 Portret de artist 04.40 Concert la Filarmonica Dinu Lipati din Satu Mare. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: dr. Călin Bumbuluţ, dr. Adrian Farcău, Gabriel Leş. Titlul emisiunii: Realitatea din spitalele din România.(reluare) 09.35 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii: Producţia de confecţii între necesitate şi realitate.. 10.25 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiunii: De ce facem sacrificii? 11.05 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiunii: Arta de a dărui. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Victor Constantinovici, invitaţi: Adrian Marc, Cătălin Tolontan, Călin Cruceru. Titlul emisiunii: Încep testările pentru Covid 19 la Satu Mare. (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: dr. Călin Bumbuluţ, dr. Adrian Farcău, Gabriel Leş. Titlul emisiunii: Realitatea din spitalele din România.(reluare) 15.37 Teleshopping 15.55 Sănătate Frumuseţe Stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia. 17.00 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat: Eugeniu Avram. 18.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitat: Eugenia Sabou (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, Eugenia Sabou (reluare)

Adoraţia sacramentului la capela Palatului Episcopal

Scris de Eva Laczko, 31 decembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

1 ianuarie este sărbătoarea Sfintei Fecioare Maria Născătoare de Dumnezeu, Ziua Mondială a Păcii. La Satu Mare a devenit o tradiţie ca în această zi să se organizeze adoraţia sacramentului la capela Palatului Episcopal, cu participarea mişcărilor spirituale din cadrul parohiilor din municipiu.

În prima zi din ianuarie, de la ora 11, la Catedrala Romano-Catolică, episcopul PS Eugen Schönberger va oficia Sfânta Liturghie de la începutul noului an, după care va urma adoraţia. Programul începe de la ora 12, iar rugăciunile sunt conduse de reprezentanţii parohiilor care se schimbă între ei din oră în oră. Primul grup va fi cel al maicilor milostive din Congregaţia „Sfântul Vicenţiu de Paul”, urmat, de la ora 13, de reprezentanţii parohiilor române şi germane din cadrul bisericii Calvaria, de la ora 14 de reprezentanţii cercului de vizitatori voluntari la bolnavi al Biroului Pastoral pentru Bolnavi, de la ora 15 de Asociaţia Bărbaţilor Catolici „Sfântul Iosif Muncitorul”, de la ora 16 rugăciunea va fi condusă de reprezentanţii Legiunii Mariane, iar în încheiere cei prezenţi se vor ruga împreună cu reprezentantele Asociaţiei Femeilor „Sfânta Elisabeta”.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.