Adi Rus s-a accidentat uşor | Informaţia Zilei

Adi Rus s-a accidentat uşor

Scris de Constantin Demian, 06 noiembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

După ce a jucat la echipa naţională a României, Adrian Rus, legitimat la Mol Fehervar a fost titular în toate cele trei meciuri ale echipei de club din campionatul ngariei. În ultimul meci însă, cele cu Zalaegerszeg, scor 3-3, Adi Rus a fost înlocuit cu 7 minute înainte de final din cauza unei accidentări.

Contactat telefonic, Adi Rus ne-a declarat că nu este nimic grav. ”M-am lovit puternic la cap la un duel aerian dar fără să-mi pierd cunoştinţa. Staff-ul medical a considerat însă că e mai bine să fiu înlocuit, să nu mă expun la riscuri. Acum mă simt excelent, mă antrenez normal şi aştept convocarea la echipa naţională” ne-a spus fotbalistul care a pornit în fotbal din Satu Mare. Apropo de cvonvocarea la echipa naţională, Adrian Rus figurează pe lista jucătorilor convocaţi de principiu la lot pentru dubla cu Suedia şi Spania.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517