Activităţi bogate la Satu Mare de Ziua Pompierilor | Informaţia Zilei

Activităţi bogate la Satu Mare de Ziua Pompierilor

Scris de Matei Larisa, 06 septembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

An de an, data de 13 septembrie le este dedicată eroilor în uniforme, şi anume pompierilor.

Ziua Pompierilor din România va fi marcată aşadar şi în acest an în Satu Mare în data de 13 septembrie, prin organizarea de activităţi, concursuri interinstituţionale şi manifestări publice, iar reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Someş Satu Mare îi invită pe toţi cetăţenii să participe la o serie de momente şi exerciţii special pregătite pentru ei.

În cinstea acestei zile, o serie de concursuri sportive interinstituţionale de fotbal-tenis, tenis de masă, şah, pescuit sportiv şi bowling a început încă din 30 august, urmând să dureze până în data de 11 septembrie, iar câştigătorii vor fi premiaţi cu ocazia festivităţii dedicate Zilei Pompierilor din România.

De asemenea marţi, 10 septembrie la Palatul Administrativ Satu Mare se va organiza începând cu ora 12:00, concursul ”Scări”, care va aduce faţă în faţă mai multe echipe de pompieri din cadrul inspectoratelor judeţene: Alba, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Cluj, Maramureş, Sibiu, Satu Mare, dar şi din Ucraina şi Ungaria.

Vineri, 13 septembrie, începând cu ora 13:30, cetăţenii sunt invitaţi pe platoul din faţa Monumentului Ostaşului Roman (Bulevardul Vasile Lucaciu, din Satu Mare), unde va avea loc un ceremonial militar, urmat de o paradă militară cu defilarea personalului şi tehnicii aflate în dotarea Inspectoratului pentru Situatii de Urgentă ”SOMEŞ” al judeţului Satu Mare şi de exerciţii demonstrative executate în premieră la Satu Mare.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517