Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Gabriela Tatu, Ioan Podină, titlul emisiunii: Filme accesibilizate pentru nevăzători, proiectate la Satu Mare (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Adrian Albu, Ioan Leitner, Dan Stegerean, titlul emisiunii: Când şi cum scădem preţul apei? (reluare) 02.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Ciprian Crăciun – raport la 500 de zile 03.36 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.50 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Se deschid sezoanele de vânătoare 05.48 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Georgeta Pop, titlul emisiunii: Noi soluţii pentru investigaţii paraclinice 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Barta Zoltan 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Arnold Anzik 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Gabriela Tatu, Ioan Podină, titlul emisiunii: Filme accesibilizate pentru nevăzători, proiectate la Satu Mare (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Barta Zoltan 09.50 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Laura Diana Bota 10.55 Şedinţa extraordinară a Consiliului Local Satu Mare 11.16 Teleshopping 11.33 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Adrian Albu, Ioan Leitner, Dan Stegerean, titlul emisiunii: Când şi cum scădem preţul apei? (reluare) 13.00 Ştiri 13.36 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Csaba Csintalan, titlul emisiunii: Părăsirea timpurie a şcolii, cauze şi soluţii 14.28 Teleshopping 14.43 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu 15.20 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Sike Tamas, titlul emisiunii: Parcurile, grădinile, refugii importante pentru biodiversitate 15.55 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Laurenţiu Costin, titlul emisiunii: Despre oamenii demonizaţi 16.48 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Legumicultorii din Halmeu folosesc seminţe din străinătate 17.40 Panoramic sportive, cu Ionuţ Blăjean, invitat Florin Mulcuţan, titlul emisiunii: Viitorul boxului sătmărean sună bine 18.40 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţ 22.30 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat Călin Secan, titlul emisiunii: Rostul consilierii psihologice în doliu 23.30 Ştiri

Activitate greoaie şi nervi la Biroul de internări de la Spitalul Judeţean

Scris de Mihaela Ghiţă, 12 iunie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

 

Activitate greoaie şi nervi la Biroul de internări de la Spitalul Judeţean

Activitate greoaie şi nervi la Biroul de internări de la Spitalul Judeţean

 În cursul dimineţii de marţi, 6 iunie, am fost apelaţi la redacţia Informaţia Zilei de un pacient sătmărean extrem de revoltat pentru lipsa de personal de la Biroul de internări de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare. Sătmăreanul, M.C. ne-a relatat că aşteaptă de mai bine de o oră la rând pentru a se putea interna la secţia de Oncologie deoarece la biroul cu pricina nu lucrează decât o singură persoană. „Stau mai bine de o oră la rând ca să mă pot interna, la fel şi alţi 30-40 de oameni. Este inadmisibil ca o singură persoană să lucreze la acest birou, deşi numărul bolnavilor care aşteaptă să se interneze este mare. Am sunat-o inclusiv pe directoarea Raluca Tarba căreia i-am relatat situaţia şi a spus că va trimite încă un om la birou pentru a facilita preluarea documentelor în vederea internării pacienţilor, însă până la ora când stau de vorbă cu dvs încă nu a venit”, a spus  sătmăreanul M.C.

Pacientul este de părere că spitalul ar trebui să fie mult mai receptiv la solicitările oamenilor şi să se implice mult mai prompt mai ales că este vorba de oameni bolnavi pentru care statul în picioare atât de mult timp este epuizant.

Abonează-te acum Online!
Baby Trend
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.