Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitat: Ioan Drăgan. Titlul emisiunii: Salariile din educaţie,majorate doar pentru unii.(reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Beniamin Urs, Ştefan Ressler,Dumitru Pop. Titlul emisiunii: Scandalul în Justişie.(reluare) 02.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Paula Pirvănescu. 03.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Colonel Gheorghe Strâmb. Titlul emisiuni: Colonel Gheorghe Strâmb – raport la 3650 de zile . 04.30 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 05.40 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii: Stadiul de vegetaţie a culturilor agricole. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea:Ilona Ilyes. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Anzik Arnold. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitat: Ioan Drăgan. Titlul emisiunii: Salariile din educaţie,majorate doar pentru unii.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea:Ilona Ilyes. 09.30 La psiholog, Ioana Vladimirescu, invitat: Călin Secan. Titlul emisiuni: Copiii şi fricile lor. 10.10 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat:Vasile Feher. Titlul emisiunii:Vindecarea sufletului prin spovedanie. 11.10 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Beniamin Urs, Ştefan Ressler,Dumitru Pop. Titlul emisiunii: Scandalul în Justişie.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Colonel Gheorghe Strâmb. Titlul emisiuni: Colonel Gheorghe Strâmb – rapor la 3650 de zile . 14.30 Teleshopping 14.45 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii: Stadiul de vegetaţie a culturilor agricole. 15.30 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiuni: Cum învingem depresia? 16.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Paula Pirvănescu. 16.40 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat: Ştefan Szilagyi. Titlul emisiunii: Fotbalul juvenil în atenţia ASJ şi ISJ. 17.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Andrada Bârsăuan.18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Cultură,cu Ioan Aniţaş,invitat: Nicolae Pop.Titlul emisiunii: Munca-o modalitate de a rămâne tânăr. 22.30 Info Studio cu Laczko Eva, invitaţi: Lochli Tunde, Kegyes David.Titlul emisiunii: Mosolyhaz – az orom oazisa (Casa Zânelor – oază de bucurii). 23.30 Ştiri

Activitate greoaie şi nervi la Biroul de internări de la Spitalul Judeţean

Scris de Mihaela Ghiţă, 12 iunie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

 

Activitate greoaie şi nervi la Biroul de internări de la Spitalul Judeţean

Activitate greoaie şi nervi la Biroul de internări de la Spitalul Judeţean

 În cursul dimineţii de marţi, 6 iunie, am fost apelaţi la redacţia Informaţia Zilei de un pacient sătmărean extrem de revoltat pentru lipsa de personal de la Biroul de internări de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare. Sătmăreanul, M.C. ne-a relatat că aşteaptă de mai bine de o oră la rând pentru a se putea interna la secţia de Oncologie deoarece la biroul cu pricina nu lucrează decât o singură persoană. „Stau mai bine de o oră la rând ca să mă pot interna, la fel şi alţi 30-40 de oameni. Este inadmisibil ca o singură persoană să lucreze la acest birou, deşi numărul bolnavilor care aşteaptă să se interneze este mare. Am sunat-o inclusiv pe directoarea Raluca Tarba căreia i-am relatat situaţia şi a spus că va trimite încă un om la birou pentru a facilita preluarea documentelor în vederea internării pacienţilor, însă până la ora când stau de vorbă cu dvs încă nu a venit”, a spus  sătmăreanul M.C.

Pacientul este de părere că spitalul ar trebui să fie mult mai receptiv la solicitările oamenilor şi să se implice mult mai prompt mai ales că este vorba de oameni bolnavi pentru care statul în picioare atât de mult timp este epuizant.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.