Acţiuni de constituire a selecţionatelor judeţene la fotbal copii

Scris de Constantin Demian, 27 mai 2022 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »


În organizarea Comisiei de Copii şi Juniori, din cadrul AJF Satu Mare, marţi după amiază, pe stadionul Dinamo, a avut loc o acţiune de constituire a selecţionatelor judeţene la fotbal, la categoriile 11 şi respectiv 12 ani.

La acţiune, supervizată de profesorul Dorel Ziman, referent zonal penru copii şi juniori în cadrul FRF, au participat peste 70 de copii de la majoritatea cluburilor din judeţ: CS Primavera, Il Calcio, CS Juniorul, Someşul, Juventus şi CSM, toate din Satu Mare, respectiv Viitorul Carei şi Oaşul Negreşti.

“Scopul acţiunii noastre este depistarea precoce a copiilor talentaţi, cu potenţial de dezvoltare şi progres. Am remarcat în cadrul acţiunii noastre mai mulţi asemenea copii care vor fi monitorizaţi în viitor”, a spus profesorul Dorel Ziman. Tot de la coordonatorul acestei acţiuni am aflat că au fost nominalizaţi mai mulţi  jucători pentru constituirea selecţionatelor judeţene la fiecare categorie de vârstă. Apoi, în viitorul apropiat vor avea loc mai multe jocuri cu selecţionatele similare din judeţele învecinate.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517