Acţiune de măsurare gratuită a glicemiei la Satu Mare | Informaţia Zilei

Acţiune de măsurare gratuită a glicemiei la Satu Mare

Scris de Mihaela Ghiţă, 12 noiembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Consiliul Judeţean Satu Mare şi Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare, cu sprijinul Lions Club ”Someş” Satu Mare organizează, joi, 14 noiembrie 2019, de Ziua Mondială de Luptă Împotriva Diabetului Zaharat, a XX-a campanie de determinare gratuită a glicemiei. Evenimentul se va desfăşura la parterul Mall-ului de pe strada Careiului nr. 17, între orele 10.00 şi 17.00.

Ediţia din acest an are ca slogan ”Ţine de tine să stai cât mai departe de diabet! Verifică-ţi riscul de boală cardiovasculară. Tu poţi preveni!”. Parteneri media ai evenimentului sunt Informaţia Zilei şi Informaţia TV.

Cu sprijinul Lions Club ”Someş” Satu Mare, partener de peste 10 ani al acestui eveniment, precum şi al secţiei Diabet Zaharat, Nutriţie şi Boli Metabolice, Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare doreşte să vină în ajutorul populaţiei din judeţul Satu Mare, pentru a preveni morbiditatea şi mortalitatea provocată de afecţiuni cardiovasculare. De altfel se împlinesc 20 de ani de când Centrul de Diabet al Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare marchează Ziua Mondială a Diabetului Zaharat.

Cei care doresc să beneficieze de aceste investigaţii, pentru un rezultat cât mai corect, sunt rugaţi să nu consume niciun aliment cu minimum 2 ore înainte de a se prezenta la consult. Se pot prezenta la acţiune persoanele cu vârsta peste 18 ani.

În cadrul acţiunii, fiecare persoană va beneficia de un set de investigaţii după cum urmează: măsurarea tensiunii arteriale, a indicelui de masă corporală (înălţime, vârstă, greutate) şi a glicemiei.

Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare aşteaptă cât mai multe persoane să participe la această campanie pentru a-şi duce la îndeplinire scopul de a preveni şi, pe cât posibil, de a diminua această cauză a deceselor în rândul populaţiei judeţului Satu Mare.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345