Acţiune cu efective mărite în Negreşti-Oaş şi Gherţa Mică! 40 de amenzi date | Informaţia Zilei

Acţiune cu efective mărite în Negreşti-Oaş şi Gherţa Mică! 40 de amenzi date

În 27 mai, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraş Negreşti-Oaş şi ai Secţiilor de Poliţie Rurală Negreşti-Oaş şi Gherţa Mică în colaborare cu poliţişti de frontieră, jandarmi şi poliţişti locali, au desfăşurat, pe raza de competenţă, o acţiune cu efective mărite pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, prevenirea şi combaterea faptelor comise prin violenţă, a celor îndreptate împotriva bunurilor persoanelor şi contra intereselor acestora, prevenirea evenimentelor rutiere, a activităţilor ilicite privind producerea, contrafacerea, contrabanda, traficul, precum şi comercializarea produselor de tutun, comercializarea şi transportul materialului lemnos şi respectarea prevederilor Legii 55/2020, privind starea de alerta.

Cu ocazia activităţilor au fost legitimate 115 persoane legitimate, au fost verificate 5 societăţi comerciale, au fost controlate 43 de auto.

De asemenea, s-au aplicat peste 40 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 15.000 de lei, la diferite acte normative, fiind reţinut şi un permis de conducere, două certificate de înmatriculare şi două seturi de plăcuţe de înmatriculare.

Totodată, poliţiştii au dispus ridicarea în vederea confiscării a 2,7 mc material lemnos, în valoare de aproximativ 1 100 de lei.

Sursă: IPJ Satu Mare.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517