Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Mariana Dragoş, Ramona Paşca, Ovidiu Fărcaş, titlul emisiunii: În dar de Crăciun, facem gesturi mici pentru bucurii mari (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Vasile Fernea, Adelin Ghiarfaş, Claudiu Ţinca, titlul emisiunii: Scandal după scandal în parlament (reluare) 02.35 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Tiberiu Koczinger-raport la 7.540 de zile 03.42 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.53 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Traian Ciudaş, titlul emisiunii: Bârsăul se dezvoltă şi pe banii localnicilor 05.50 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Vasile Blaga, titlul emisiunii: De ce este importantă consultaţia preventivă? 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Arnold Anzik 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Mariana Dragoş, Ramona Paşca, Ovidiu Fărcaş, titlul emisiunii: În dar de Crăciun, facem gesturi mici pentru bucurii mari (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.35 Sport, meci de fotbal, FC Olimpia- Metaloglobus Bucureşti 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Vasile Fernea, Adelin Ghiarfaş, Claudiu Ţinca, titlul emisiunii: Scandal după scandal în parlament (reluare) 13.00 Ştiri 13.36 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitaţi Viorel Câmpean, Alin Pop, titlul emisiunii: Competiţia carte internet 14.10 Teleshopping 14.27 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Laurenţiu Costin, titlul emisiunii: Rostul postului în resprectarea poruncilor dumnezeieşti 15.35 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Traian Ciudaş, titlul emisiunii: Bârsăul se dezvoltă şi pe banii localnicilor 16.37 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Tiberiu Koczinger-raport la 7.540 de zile 17.40 Panormaric sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat Ştefan Szilagyi, titlul emisiunii: Fotbalul sătmărean la finalul sezonului de toamnă 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă 22.30 Colaj de colinde 23.30 Ştiri

Acord de parteneriat între Colegiul Tehnic ”Unio-Traian Vuia” şi Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă

Scris de Vasile Nechita, 07 decembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Colegiul Tehnic ”Unio-Traian Vuia” Satu Mare şi Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Satu Mare au încheiat un acord de parteneriat.

Astfel, pe 6 decembrie 2017, elevii din clasa a VIII-a D de la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă au vizitat Colegiului Tehnic ”Unio-Traian Vuia”. Scopul vizitei a fost familiarizarea acestor elevi cu specificul meseriilor pe care le poate oferi învăţământul profesional al acestui renumit colegiu sătmărean. În aceste condiţii, elevii au posibilitatea de a vizita atelierele de practică, cabinetele de specialitate: legislaţie rutieră, educaţie rutieră, construcţii, instalaţii şi mecanică.

 

Prezentarea colegiului

 

Au fost prezentate lucrările cu care au participat elevii la ediţiile anterioare ale concursurilor de specialitate. Dintre acestea, un succes deosebit l-a avut lucrarea premiată în cadrul concursului EUROTEHNICUS 2017, realizată sub îndrumarea profesorului ing. Silaghi Răzvan Alin.

În finalul acestei activităţi au avut loc discuţii pe temele propuse de elevii de la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă, dialoguri cu caracter informativ dar şi propuneri din partea colectivului cadrelor didactice ale liceului pentru a găsi soluţii de integrare a elevilor din clasa a VIII-a D în familia Colegiului Tehnic ”Unio-Traian Vuia”.

Cu acest prilej, elevii clasei a VIII-a D şi-au manifestat mulţumirea printr-un colind atât de binevenit în această perioadă a sărbătorilor de Sf. Nicolae şi a Crăciunului.

 

Integrarea elevilor cu CES

 

Scopul activităţii a fost realizarea unui prim pas din cadrul proiectului ”O meserie bine aleasă pentru un viitor mai bun” coordonat de: profesorii ing. Wagner Erika, ing. Tarcza Maria Ildico, psihologii: Makara Kinga, Mureşan Irina – Colegiul Tehnic ”Unio-Traian Vuia”, profesoara Riţ Bianca – Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă. Acest proiect are ca scop integrarea elevilor cu CES în şcolile profesionale pentru a le asigura la un moment dat şansa de a găsi o meserie pe care apoi să o poată practica.

Coordonarea activităţii a fost asigurată de conducerile celor două şcoli, respectiv directorul dr. Popescu Vlaicu din partea Colegiului Tehnic ”Unio-Traian Vuia” şi directoarea Costin Ramona din partea Centrului Şcolar pentru educaţie Incluzivă. Au mai colaborat profesorii ingineri de la catedra tehnică a colegiului: ing. Bogdan Radu, ing. Silaghi Alin Răzvan, ing. Katona Judit, ing. Wagner Erika, ing. Tarcza Maria Ildico, ing. Pop Aurelia, ing. Danciu Maria, ing. Andrişan Dariana.

Informaţiile ne-au fost comunicate de profesoara Cornelia Bălan Pop.

Abonează-te acum Online!
Baby Trend
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.