20.07.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Crăciun, Emil Şuhani, Radu Creţu. Titlul emisiunii: Şedinţă de guvern cu protestatarii la gard. (reluare) 01.30 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 02.40 Cultură, Hajduszoboszlo vacante de vis. 03.00 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 05.30 Info Studio cu Laczko Eva. Titlul emisiuni: Casa zâmbetelor-oază de bucurie. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona. 08.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitat: Adrian Cozma. Titlul emisiuni: Creşterea cailor de rasa şi relaxarea. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 09.30 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat: . 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Barta Barnabas, Gordan Dalma, Gsiszar Lorant. Titlul emisiunii: La Satu Mare se organizează Întâlnirea Naţională a Tineretului Catolic. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Crăciun, Emil Şuhani, Radu Creţu. Titlul emisiunii: Şedinţă de guvern cu protestatarii la gard. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Iuliu Cadar. Titlul emisiuni: Iuliu Cadar-raport la 3650 de zile. 14.35 Teleshopping 15.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 16.00 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 17.30 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat: Alina Perşa. Titlul emisiunii: Asociaţia ACT4U, implicată în diverse activităţi ecologice. 18.00 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiuni: Cum controlăm furia? 18.30 Şedinţă de Consiliu 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitat: Constantin Demian, Daniela Silaghi. Titlul emisiunii: Care sunt cele mai mari probleme ale adolescenţilor?(reluare) 23.00 Şedinţă de Consiliu

Acoperişul unei case din Sanislău s-a surpat. O femeie de 69 de ani a murit

Scris de Ioana Vladimirescu, 28 iunie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Acoperis prabusit la Sanislau

Acoperis prabusit la Sanislau

Echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au intervenit miercuri dimineaţă, la ora 5.58, în localitatea Sanislău pentru a salva viaţa unei femei. Acoperişul unei case s-a surpat, iar sub dărâmături a fost prinsă o femeie. Victima era inconştientă în momentul în care acoperişul s-a surpat. Din primele informaţii obţinute reiese că într-o încăpere din spatele casei, o cameră, care avea un acoperiş improvizat din grinzi învelite cu prelată (un fel de anexă la casa principală), dormea mama şi fiica ei, victima care ulterior a decedat având 69 de ani, iar fiica având în jur de 30 de ani. Pe la ora 5.58, acoperişul a căzut peste cele două femei. Ceilalţi copii ai femeii decedate dormeau în partea din faţă a casei. Au auzit bubuitura şi au ieşit imediat să vadă ce se petrece. Fiica femeii decedate încerca să iasă pe geamul camerei. Femeia de 69 de ani era imobilizată în pat, sub grinzile ce căzuseră pe ea. Imediat la faţa locului au sosit echipele de salvare din Carei, Serviciul Voluntar din Sanislău, echipajul SMURD, însă din păcate femeia de 69 de ani nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare. În cauză se fac cercetări de către organele competente.

 

 

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.