08.04.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: dr. Călin Bumbuluţ, dr. Adrian Farcău, Gabriel Leş. Titlul emisiunii: Realitatea din spitalele din România.(reluare) 01.30 Ştiri 02.00 Audienţe în direct cu Victor Constantinovici, invitaţi: Adrian Marc, Cătălin Tolontan, Călin Cruceru. Titlul emisiunii: Încep testările pentru Covid 19 la Satu Mare. (reluare) 03.30 Portret de artist 04.40 Concert la Filarmonica Dinu Lipati din Satu Mare. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: dr. Călin Bumbuluţ, dr. Adrian Farcău, Gabriel Leş. Titlul emisiunii: Realitatea din spitalele din România.(reluare) 09.35 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii: Producţia de confecţii între necesitate şi realitate.. 10.25 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiunii: De ce facem sacrificii? 11.05 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiunii: Arta de a dărui. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Victor Constantinovici, invitaţi: Adrian Marc, Cătălin Tolontan, Călin Cruceru. Titlul emisiunii: Încep testările pentru Covid 19 la Satu Mare. (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: dr. Călin Bumbuluţ, dr. Adrian Farcău, Gabriel Leş. Titlul emisiunii: Realitatea din spitalele din România.(reluare) 15.37 Teleshopping 15.55 Sănătate Frumuseţe Stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia. 17.00 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat: Eugeniu Avram. 18.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitat: Eugenia Sabou (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, Eugenia Sabou (reluare)

Accidente rutiere la Satu Mare şi Livada. 11 şoferi rămaşi fără permis

Pompierii şi poliţiştii sătmăreni ne-au informat cu privire la diferite evenimente înregistrate în traficul rutier în ultimele zile.

Pompierii sătmăreni au intervenit marţi pentru asigurarea măsurilor PSI în urma producerii unui accident rutier pe Drumul Careiului. Şoferul autoutilitarei care a ieşit de pe partea carosabilă şi s-a oprit într-un cap de pod nu a suferit traumatisme şi a refuzat transportul la spital.

Totodată, pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare au fost solicitaţi în dimineaţa zilei de ieri să intervină la un accident rutier produs la ieşirea din localitatea Livada.

Apelul la numărul 112, la ora 7:47, anunţa o situaţie mult mai gravă decât cea găsită la faţa locului. Până la sosirea forţelor de intervenţie, cele două persoane aflate în autoturismul răsturnat în afara părţii carosabile au reuşit să iasă singure şi nu prezentau leziuni grave (au refuzat transportul la spital).
Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire a producerii unui incendiu.

Peste 90 de amenzi date într-o singură zi

Peste 90 de sancţiuni contravenţionale u fost aplicate de către poliţiştii rutieri sătmăreni la data de 19 august a.c., ca urmare a unor acţiuni desfăşurate pe raza judeţului Satu Mare în vederea prevenirii şi combaterii accidentelor rutiere.

Certificate de înmatriculare ridicate

Astfel, la data de 19 august a.c., poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au desfăşurat mai multe acţiuni pe raza judeţului pentru depistarea conducătorilor auto care încalcă normele rutiere şi pentru prevenirea accidentelor rutiere, ocazie cu care au aplicat peste 90 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 33.000 de lei.

De asemenea, au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 11 conducători auto şi au ridicat 2 certificate de înmatriculare.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.