Accident mortal la Craidorolţ, o maşină a intrat într-un stâlp | Informaţia Zilei

Accident mortal la Craidorolţ, o maşină a intrat într-un stâlp

Scris de Matei Larisa, 10 iunie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Duminică seară, la ora 22:10 dispeceratul ISU SATU MARE a fost alertat cu privire la producerea unui accident rutier în localitatea Craidorolţ din judeţul Satu Mare. În accidentul produs prin coliziunea unui autoturism cu un stâlp electric din beton de pe marginea drumului, au fost implicate patru persoane, o familie: o fetiţă de 8 ani, mama, tatăl şi o mătuşă.

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă pompierii militari din cadrul Detaşamentului de Pompieri Carei cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere, o ambulanţă SMURD, respectiv o ambulanţă SMURD TIM (Terapie Intensivă Mobilă) şi două ambulanţe SAJ de la Satu Mare. Ajuns la locul accidentului, primul echipaj SMURD, simţind miros de combustibil a procedat şi la deconectarea bornelor bateriei, pentru preîntâmpinarea producerii unui incendiu.

Pentru o persoană de sex feminin, în varsta de 65 de ani, s-a intervenit cu proceduri specifice de descarcerare, iar după ce a fost extrasă din autoturism a fost predată echipajului medical SMURD- TIM, care a început manevrele de resuscitare, însă din nefericire aceasta nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul.

A doua victimă, tot de sex feminin (mama), care în urma impactului a fost proiectată în afara autoturismului, a fost găsită în stare gravă. Acesteia i s-au acordat primele îngrijiri medicale la faţa locului, de către un echipaj SAJ şi a fost transportată la UPU Satu Mare.

Celorlalte două victime, şoferul (tatăl) şi fetiţa, care au fost găsite cu diferite contuzii şi traumatisme, li s-au acordat primele îngrijiri medicale la faţa locului, ulterior fiind transportate tot la UPU Satu Mare.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517