Audienţe în direct, cu Eva Laczko, invitat: Lorand Turos. Titlul emisiunii: Ce se întâmplă cu fondul de pensii din pilonul II? (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Vasile Ciocan, Ştefan Ressler, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Preşedintele Iohannis iese din ce în ce mai des în mulţime. (reluare) 02.30 Info studio, cu Ioan Aniţaş, invitat: Ioan Coroianu. Titlul emisiunii: Dispariţie sau crimă Mesager educaţiona, cu Vasile Nechita, invitat: Vlaicu Popescu. Titlul emisiuni: Învăţământul dual la Colegiul Tehnic Unio- Traian-Vuia. 04.20 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla . 05.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat:Bornyasz Iosif. Titlul emisiunii: Caprele spaniole la concurenţă cu cele autohtone. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 07.00 Ştiri 07.30Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Prinzinger Zsoka. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko, invitat: Lorand Turos. Titlul emisiunii: Ce se întâmplă cu fondul de pensii din pilonul II? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 09.30 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Maria Carmen Sas. 10.30 Religie, cu Eva Laczko , invitat: Pallai Bele. Titlul emisiunii: Gorog katolikus elet. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Vasile Ciocan, Ştefan Ressler, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Preşedintele Iohannis iese din ce în ce mai des în mulţime. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile. 14.30 Teleshopping 14.50 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă, invitat: Marcel Nichita. Titlul emisiuni: Îngrijirea tenului primăvara. 15.25 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 16.30 Panoramic sportiv, cu Constantin Damian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Primăvara sportivă cu Dacian Nastai. 17.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat:. 18.30 Şedinţă a consiliului local Satu Mare 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Cultură. 22.30 Concert 23.30 Ştiri

Accident grav cu un mort şi doi răniţi pe Lucian Blaga

Scris de I. Z., 22 octombrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Accident pe Lucian Blaga 1

Accident pe Lucian Blaga 1

Un accident grav s-a petrecut azi, pe Bulevardul Lucian Blaga, pe sensul de ieşire din oraş. O maşină a vrut să vireze la stânga, iar vehiculul care venea din spate a vrut să depăşească, astfel s-au ciocnit.

Accident pe Lucian Blaga 2

Accident pe Lucian Blaga 2

Din cauza vitezei excesive, vehiculul din spate a intrat într-un stâlp, iar apoi a ricoşat într-un cap de pod. Din cea de-a doua maşină, şoferul a decedat, fiind încarcerat împreună cu ceilalţi doi pasageri, care au ajuns la spital.

Accident pe Lucian Blaga 3

Accident pe Lucian Blaga 3

Vehiculul care a vrut să vireze la stânga nu este grav avariat, însă cel care intenţiona să depăşească este făcut praf, poliţiştii aflaţi la faţa locului, nefiind capabili să identifice marca maşinii.

Vom reveni cu detalii.

Actualizare

Se pare că şoferul vinovat ar fi depăşit mai multe maşini şi a avut viteză excesivă. Şoferiţa care a vrut să vireze la stânga a circulat regulamentar. Într-unul dintre vehicule s-ar fi aflat şi un bebluş de 9 luni, care este în afara pericolului.

În acest moment, şoferiţa este în stare gravă la spital.

Accident pe Lucian Blaga 4

Accident pe Lucian Blaga 4

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.