00.00 Agenda publică (dezbatere electorală), cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Costea, Gabriel Zetea, Lorand Turos, Ovidiu Silaghi. Titlul emisiunii: Ultimele zile ale campaniei electorale. (reluare) 02.00 Viaţa la Ţară, cu Ioan Aniţaş 03.00 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Daniela Bălu. Titlul emisiuni: Daniela Bălu– raport la 7575 de zile. 04.00 Ne Cheamă Natura 05.00 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia, invitaţi: Camelia Iacob, Irina Tămăşan. 06.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 06.30 Ştiri 07.00 Agenda publică (dezbatere electorală), cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Costea, Gabriel Zetea, Lorand Turos, Ovidiu Silaghi. Titlul emisiunii: Ultimele zile ale campaniei electorale. (reluare) 09.00 Promovare Electorală, cu Mihai Sălceanu, invitat: Radu Roca. Titlul emisiuni: Obiectivele candidaţilor PSD în parlamentul european.(reluare) 10.00 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Iulian Budău. Titlul emisiunii: Realitatea şi provocările familiilor. 11.15 Teleshopping 11.30 Ştiri 12.00 Agenda publică (dezbatere electorală), cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Costea, Gabriel Zetea, Lorand Turos, Ovidiu Silaghi. Titlul emisiunii: Ultimele zile ale campaniei electorale. (reluare) 14.00 Cultură 14.15 Teleshopping 14.30 Promovare Electorală, cu Mihai Sălceanu, invitat: Radu Roca. Titlul emisiuni: Obiectivele candidaţilor PSD în parlamentul european.(reluare) 15.30 Zone Folclorice, cu Ioana Vladimirescu 16.30 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat: Szilagyi Ştefan. Titlul emisiunii: Fotbalul judeţean îşi decide în curând campioana sezonului 2018-2019. 17.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Cionca. Titlul emisiunii: Pădurea şi fauna pe care o adăposteşte. 18.30 Promovare Electorală, cu Mihai Sălceanu (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Promovare Electorală, cu Mihai Sălceanu (reluare) 23.30 Reportaj la Sâmbra Oilor 24.05.2019

Accident cu trei maşini pe Bulevardul Lucian Blaga

Scris de Matei Larisa, 14 mai 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Un grav accident de circulaţie în care au fost implicate trei autoturisme şi în urma căruia un bărbat a rămas încarcerat a avut loc marţi dimineaţă, 14 mai, pe Bulevardul Lucian Blaga.

 

Din primele informaţii reiese că un bărbat în vârstă de 56 de ani, din municipiul Satu Mare, având intenţia să efectueze un viraj la stânga nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism care circula din sens opus, intrând în coliziune cu acesta, la volanul căruia se afla un tânăr de 20 de ani. În urma impactului, primul autoturism a ricoşat într-o autoutilitară care circula pe acelaşi sens cu el. De altfel, din cauza impactului extrem de dur, autoturismul tânărului de 20 de ani a fost proiectat în blocul din apropiere, iar şoferul taxiului a rămas încarcerat.

La faţa locului s-au deplasat imediat mai multe echipaje de poliţişti, jandarmi, două ambulanţe SMURD, autospecială de descarcerare şi o autospecială de stingere cu apă şi spumă. Tânărul de 20 de ani şi bărbatul de 56 de ani au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe Satu Mare.   

Martorii au povestit că şoferul maşinii proiectate în bloc s-ar fi aflat într-o cursă cu un alt şofer, care însă ar fi plecat mai departe, fără să oprească la locul accidentului. Aparent, acul vitezometrului maşinii tânărului de 20 de ani s-ar fi oprit la 140 de km/h, drept urmare viteza putea fi una mult mai mare. Ce s-a întâmplat cu exactitate urmează să stabilească poliţiştii, care din fericire se pot ajuta şi de camerele de supraveghere ale magazinelor din împrejurimi.

 

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.