18.10.2019 00.00 Dezbatere Electorală, cu Stela Cădar, invitaţi: Otto Nagy, Octavian Petric, Ciprian Crăciun. Titlul emisiunii: Orban, încrezător că va putea trece guvernul. (reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Ciprian Crăciun, Marian Torok. Titlul emisiunii: Viorica Dăncilă, candidat la prezidenţiale. (reluare) 04.00 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiuni: Videografia de nuntă la nivel de artă. 05.00 Portret de artist. 05.30 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş.Titlul Emisiuni: Cum se face vinul bun? 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Dezbatere Electorală, cu Stela Cădar, invitaţi: Otto Nagy, Octavian Petric, Ciprian Crăciun. Titlul emisiunii: Orban, încrezător că va putea trece guvernul. (reluare) 10.00 Religie cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Despre bogăţie şi sărăcie. 11.00 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiuni: Tincuţa Fernea, un artist în devenire. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Ciprian Crăciun, Marian Torok. Titlul emisiunii: Viorica Dăncilă, candidat la prezidenţiale. (reluare) 14.00 Dezbatere Electorală, cu Stela Cădar, invitaţi: Otto Nagy, Octavian Petric, Ciprian Crăciun. Titlul emisiunii: Orban, încrezător că va putea trece guvernul. (reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu invitat: Ionela Toma. 17.00 Info Studio (limba maghiară) cu Laczko Eva, invitaţi: Metecsa Istvan, Habarics Zsolt. Titlul emisiuni: Fotografi din pasiune – fotografii artistice. 18.00 Info Electoral cu Mihai Sălceanu (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Dezbatere Electorală , cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu (reluare)

Accident cu patru maşini la Carei

Scris de Matei Larisa, 11 februarie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Un accident de circulaţie soldat cu rănirea a trei persoane, în care au fost implicate 4 autoturisme a avut loc luni, 11 februarie, la ieşirea din municipiul Carei spre localitatea Ianculeşti. 
 
 

Din primele informaţii rezultă că şoferul unui autoturism marca Logan a intrat într-un viraj la stânga fără să se asigure corespunzător, moment în care a acroşat un alt autoturism marca BMW, care se afla în depăşire regulamentară. Din coloana de maşini care se afla în spatele lor, şoferiţa care se afla în primul autovehicul a frânat brusc v[zând accidentul, moment în care a fost acroşată de autoturismul din spatele său.
La faţa locului s-au deplasat trei echipaje cu o autospecială de descarcerare şi o autospecială de stingere, toate aparţinând Detaşamentului de Pompieri Carei, şi o ambulanţă SMURD. Ajunşi la faţa locului, s-a constatat că în accident au fost implicate patru autoturisme, dintre care trei erau ieşite în afara carosabilului. Forţele au fost suplimentare cu încă două ambulanţe aparţinând SAJ.
În urma acestui accident au rezultat 3 victime< un tânăr de 19 ani încarcerat, pentru a cărui extragere s-au folosit accesoriile şi procedurile specifice de descarcerare şi alte două persoane, care au suferit diferite traumatisme. Celor trei, aflaţi în stare de conştien\ă şi cooperanţi, li s-au acordat primele îngrijiri medicale la faţa locului, după care au fost transportaţi la spital.
Testarea cu aparatul alcooltest a relevat faptul că niciunul dintre cei patru şoferi nu consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan. 
Larisa M.
Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.