20.07.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Crăciun, Emil Şuhani, Radu Creţu. Titlul emisiunii: Şedinţă de guvern cu protestatarii la gard. (reluare) 01.30 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 02.40 Cultură, Hajduszoboszlo vacante de vis. 03.00 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 05.30 Info Studio cu Laczko Eva. Titlul emisiuni: Casa zâmbetelor-oază de bucurie. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona. 08.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitat: Adrian Cozma. Titlul emisiuni: Creşterea cailor de rasa şi relaxarea. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 09.30 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat: . 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Barta Barnabas, Gordan Dalma, Gsiszar Lorant. Titlul emisiunii: La Satu Mare se organizează Întâlnirea Naţională a Tineretului Catolic. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Crăciun, Emil Şuhani, Radu Creţu. Titlul emisiunii: Şedinţă de guvern cu protestatarii la gard. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Iuliu Cadar. Titlul emisiuni: Iuliu Cadar-raport la 3650 de zile. 14.35 Teleshopping 15.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 16.00 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 17.30 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat: Alina Perşa. Titlul emisiunii: Asociaţia ACT4U, implicată în diverse activităţi ecologice. 18.00 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiuni: Cum controlăm furia? 18.30 Şedinţă de Consiliu 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitat: Constantin Demian, Daniela Silaghi. Titlul emisiunii: Care sunt cele mai mari probleme ale adolescenţilor?(reluare) 23.00 Şedinţă de Consiliu

Academica Clinceni – Olimpia Satu Mare 4-1 (2-0)

Scris de Constantin Demian, 10 decembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Penalizată de Federaţie, formaţia sătmăreană termină pe ultimul loc în Liga 2

FC Olimpia Satu Mare a pierdut ultimul meci al sezonului de toamnă din Liga 2. Echipa din Satu Mare a fost învinsă în deplasare, cu scorul de 4-1 (2-0) de Academica Clinceni. O înfrângere a Olimpiei într-un meci care ar putea fi ultimul al echipei sătmărene, pentru multă vreme de acum înainte.

Olimpia a început meciul cu un “11” în care au fost titulari 7 cadeţi sau juniori. Dar, în ciuda acestui fapt formaţia sătmăreană nu a arătat ca o formaţie care s-a “predat” din start. Ba dimpotrivă, replica Olimpiei a fost una bună în multe momente ale partidei, dovadă şi echilibrul din finalul primei reprize şi debutul celei de a doua părţi când, de altfel, formaţia noastră a şi marcat, prin Vasile Pop. Dar pe final de meci, aşa cum rezultă din evoluţia scorului, tinerii jucători sătmăreni au cedat fizic şi poate şi psihic aşa că formaţia gazdă s-a desprins pe tabelă şi a câştigat cu 4-1.

Golurile gazdelor au fost marcate de Ciprian Glica (3), Stephan Drăghici 2-0 (35), Andrei Blejdea (90) şi Mihai Şandru (90+2). Pentru Olimpia a marcat Vasile Pop în minutul 48, şut din careu la colţ, pe lângă portar, după o pasă pe culoare primită de la Duruş.

Olimpia: Şuta – Szasz, Cr. Munteanu, L. Vincze, Duruş, Cocian, Cubaş, Nemeş, V. Pop (cpt.), Jurj, Chitaş. Pe final de meci au mai intrat D. Vincze Palenceac şi Varga Mate în locul lui Chitaş, Cocian şi Jurj.

Ce urmează?

În urma acestei înfrângeri Olimpia Satu Mare încheiat sezonul de toamnă pe ultimul loc în L2 cu un total de 15 puncte. Ar fi putut fi mai multe, dar penalizarea de 8 puncte dictată de Federaţie, pentru motivele ştiute, a dus la această clasare pe ultimul loc. Altfel, cu cele 8 puncte pierdute, Olimpia ar fi totalizat 23 de puncte cu care s-ar fi clasat pe locul 13. Dar…

Ce va urma? Dacă nu se întâmplă ceva deosebit iar lucrurile merg pe făgaşul pe care s-a înscris formaţia sătmăreană în ultimele săptămâni, urmează încetarea activitătăţii şi retragerea din campionat a Olimpiei. Cu alte cuvinte, urmează desfiinţarea clubului. Spre bucuria unora!

Dar, poate, Sărbătoarea Crăciunului, Anul Nou, va îmbuna inimile celor care deţin anumite pârghii în acest judeţ şi oraş, putere, bani, influenţă, vor găsi soluţii de a ajuta clubul astfel încât Olimpia să îşi continue existenţa.

Rezultatele etapei 21:
• Clinceni – FC Olimpia 4-1
• Metaloglobus – UTA Arad 0-0
• Dacia Brăila – Miroslava 1-4
• ASA Tg. Mureş – Suceava 2-5
• Ripensia TM – Luceafărul 4-4
• Hermannstadt – Afumaţi 0-0
• FC Argeş – ASU Poli TM 2-0
• Târgovişte – Pandurii 1-0
• CS Mioveni – Călăraşi 1-3
• Baloteşti – Snagov 1-0

Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 11 decembrie 2017, ora 08:10

    Multumiti in principal UDMRaiului satmarean in frunte cu primarul Kereskenyi Gabor si city managerul Maskulik Csaba!….. Acestia au contribuit in mare masura la distrugerea Olimpiei !!!.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.