19.10.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Iuliu Ilyes, Augustin Iştoc, Horea Adrian Ungur. Titlul emisiunii: La fiecare ieşire externă, preşedintele Iohannis atacă România. (reluare) 01.45 Cultură – Russian Night la Poesis – Concert cu Tania Pop. 02.50 Cultură – Zilele culturale Poesis – Recital de poezii 04.25 Cultură – 10x10 Născut în România 05.35 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Livia Haidu. Titlul emisiuni: Livia Haidu – raport la 10.220 de zile. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct cu Laczko Eva, invitat: Hrihorişan Felicia. Titlul emisiuni: Noi concursuri, noi provocări pentru Cutezătorii Munţilor.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Aracs Loredana. Titlul emisiunii: Prevenţie, diagnostic şi tratament în cancerul la sân. 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Kiss Jozsef, Papellas Istvan. Titlul emisiunii: Rolul comunităţii creştine în protejarea vieţii. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Iuliu Ilyes, Augustin Iştoc, Horea Adrian Ungur. Titlul emisiunii: La fiecare ieşire externă, preşedintele Iohannis atacă România. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Cultură – Inaugurarea bibliotecii Petru Bran 14.30 Teleshopping 14.45 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc, invitat: Alina Perşa. Titlul emisiunii: Participarea voluntarilor sătmăreni la Ziua de Curăţenie Naţională 15.2o Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Vasile Antal. 16.15 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Livia Haidu. Titlul emisiuni: Livia Haidu – raport la 10.220 de zile. 17.10 Cultură – Zilele culturale Poesis – Recital de poezii 18.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea.Titlul emisiuni:Primi secretari şi relaţiile lor cu miliţia. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Cultură – Russian Night la Poesis – Concert cu Tania Pop.

Academica Clinceni – Olimpia Satu Mare 4-1 (2-0)

Scris de Constantin Demian, 10 decembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Penalizată de Federaţie, formaţia sătmăreană termină pe ultimul loc în Liga 2

FC Olimpia Satu Mare a pierdut ultimul meci al sezonului de toamnă din Liga 2. Echipa din Satu Mare a fost învinsă în deplasare, cu scorul de 4-1 (2-0) de Academica Clinceni. O înfrângere a Olimpiei într-un meci care ar putea fi ultimul al echipei sătmărene, pentru multă vreme de acum înainte.

Olimpia a început meciul cu un “11” în care au fost titulari 7 cadeţi sau juniori. Dar, în ciuda acestui fapt formaţia sătmăreană nu a arătat ca o formaţie care s-a “predat” din start. Ba dimpotrivă, replica Olimpiei a fost una bună în multe momente ale partidei, dovadă şi echilibrul din finalul primei reprize şi debutul celei de a doua părţi când, de altfel, formaţia noastră a şi marcat, prin Vasile Pop. Dar pe final de meci, aşa cum rezultă din evoluţia scorului, tinerii jucători sătmăreni au cedat fizic şi poate şi psihic aşa că formaţia gazdă s-a desprins pe tabelă şi a câştigat cu 4-1.

Golurile gazdelor au fost marcate de Ciprian Glica (3), Stephan Drăghici 2-0 (35), Andrei Blejdea (90) şi Mihai Şandru (90+2). Pentru Olimpia a marcat Vasile Pop în minutul 48, şut din careu la colţ, pe lângă portar, după o pasă pe culoare primită de la Duruş.

Olimpia: Şuta – Szasz, Cr. Munteanu, L. Vincze, Duruş, Cocian, Cubaş, Nemeş, V. Pop (cpt.), Jurj, Chitaş. Pe final de meci au mai intrat D. Vincze Palenceac şi Varga Mate în locul lui Chitaş, Cocian şi Jurj.

Ce urmează?

În urma acestei înfrângeri Olimpia Satu Mare încheiat sezonul de toamnă pe ultimul loc în L2 cu un total de 15 puncte. Ar fi putut fi mai multe, dar penalizarea de 8 puncte dictată de Federaţie, pentru motivele ştiute, a dus la această clasare pe ultimul loc. Altfel, cu cele 8 puncte pierdute, Olimpia ar fi totalizat 23 de puncte cu care s-ar fi clasat pe locul 13. Dar…

Ce va urma? Dacă nu se întâmplă ceva deosebit iar lucrurile merg pe făgaşul pe care s-a înscris formaţia sătmăreană în ultimele săptămâni, urmează încetarea activitătăţii şi retragerea din campionat a Olimpiei. Cu alte cuvinte, urmează desfiinţarea clubului. Spre bucuria unora!

Dar, poate, Sărbătoarea Crăciunului, Anul Nou, va îmbuna inimile celor care deţin anumite pârghii în acest judeţ şi oraş, putere, bani, influenţă, vor găsi soluţii de a ajuta clubul astfel încât Olimpia să îşi continue existenţa.

Rezultatele etapei 21:
• Clinceni – FC Olimpia 4-1
• Metaloglobus – UTA Arad 0-0
• Dacia Brăila – Miroslava 1-4
• ASA Tg. Mureş – Suceava 2-5
• Ripensia TM – Luceafărul 4-4
• Hermannstadt – Afumaţi 0-0
• FC Argeş – ASU Poli TM 2-0
• Târgovişte – Pandurii 1-0
• CS Mioveni – Călăraşi 1-3
• Baloteşti – Snagov 1-0

Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 11 decembrie 2017, ora 08:10

    Multumiti in principal UDMRaiului satmarean in frunte cu primarul Kereskenyi Gabor si city managerul Maskulik Csaba!….. Acestia au contribuit in mare masura la distrugerea Olimpiei !!!.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.