Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitați: Corina Stanciu, Rodica Lohan. Titlul emisiunii: Biologii,chimiști și psihologii din spitale,nemulțumițide noua grilă de salarizare.(reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitați: Augustin Iștoc,Ciprian Crăciun.Titlul emisiunii: Biologii, chimiști și psihologii din spitale, nemulțumiți de noua grilă de salarizare. (reluare) 02.30 În slujba comunității, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile . 03.30 Info studio, cu Ioan Anițaș, invitat: Ioan Coroianu . Titlul emisiunii: Crimă sau dispariție. 04.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Nicolae Mureșan. 05.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Dudaș. Titlul emisiunii: Cultura de căpșuni. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Prinzinger Zsoka. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitați: Corina Stanciu, Rodica Lohan. Titlul emisiunii: Biologii,chimiști și psihologii din spitale,nemulțumiți de noua grilă de salarizare.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 09.20 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Adriana Laszlo. Titlul emisiunii:Cum înțelegem plânsul copiiilor? 10.00 Educație ecologică, cu Cristina Bursuc,invitat: Mark Nagy Janos. Titlulemisiunii: Noutăți în custodia ariei protejate de pe râul Tur. 10.30 Religie, cu Eva Laczko , invitat: Florin Fodoruț. Titlul emisiunii: De la Înviere Mântuitorul până la Înălțarea la cer. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitați: Augustin Iștoc,Ciprian Crăciun.Titlul emisiunii: Biologii, chimiști și psihologii din spitale, nemulțumiți de noua grilă de salarizare. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 ]n slujba comunității, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile . 14.30 Teleshopping 14.45 Sănătate,cu Mihaela Ghiță,invitat:Sedonia Lățea.Titlul emisiuni: Despre diete,vitamine la început de primăvară. 15.15 Iată omul cu Gabriel Ghișan,invitat: Călin Durla. 16.25 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Maria Tripon. 17.30 Panoramic sportiv, cu Constantin Damian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Primăvara sportivă cu Dacian Nastai. 18.30 Audienţe în direct. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar. 21.30 Cultură 22.30 Iată omul cu Gabriel Ghișan,invitat: Călin Durla. 23.30 Ştiri

Academica Clinceni – Olimpia Satu Mare 4-1 (2-0)

Scris de Constantin Demian, 10 decembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Penalizată de Federație, formația sătmăreană termină pe ultimul loc în Liga 2

FC Olimpia Satu Mare a pierdut ultimul meci al sezonului de toamnă din Liga 2. Echipa din Satu Mare a fost învinsă în deplasare, cu scorul de 4-1 (2-0) de Academica Clinceni. O înfrângere a Olimpiei într-un meci care ar putea fi ultimul al echipei sătmărene, pentru multă vreme de acum înainte.

Olimpia a început meciul cu un “11” în care au fost titulari 7 cadeți sau juniori. Dar, în ciuda acestui fapt formația sătmăreană nu a arătat ca o formație care s-a “predat” din start. Ba dimpotrivă, replica Olimpiei a fost una bună în multe momente ale partidei, dovadă și echilibrul din finalul primei reprize și debutul celei de a doua părți când, de altfel, formația noastră a și marcat, prin Vasile Pop. Dar pe final de meci, așa cum rezultă din evoluția scorului, tinerii jucători sătmăreni au cedat fizic și poate și psihic așa că formația gazdă s-a desprins pe tabelă și a câștigat cu 4-1.

Golurile gazdelor au fost marcate de Ciprian Glica (3), Stephan Drăghici 2-0 (35), Andrei Blejdea (90) și Mihai Șandru (90+2). Pentru Olimpia a marcat Vasile Pop în minutul 48, șut din careu la colț, pe lângă portar, după o pasă pe culoare primită de la Duruș.

Olimpia: Şuta – Szasz, Cr. Munteanu, L. Vincze, Duruş, Cocian, Cubaş, Nemeş, V. Pop (cpt.), Jurj, Chitaş. Pe final de meci au mai intrat D. Vincze Palenceac și Varga Mate în locul lui Chitaș, Cocian și Jurj.

Ce urmează?

În urma acestei înfrângeri Olimpia Satu Mare încheiat sezonul de toamnă pe ultimul loc în L2 cu un total de 15 puncte. Ar fi putut fi mai multe, dar penalizarea de 8 puncte dictată de Federație, pentru motivele știute, a dus la această clasare pe ultimul loc. Altfel, cu cele 8 puncte pierdute, Olimpia ar fi totalizat 23 de puncte cu care s-ar fi clasat pe locul 13. Dar…

Ce va urma? Dacă nu se întâmplă ceva deosebit iar lucrurile merg pe făgașul pe care s-a înscris formația sătmăreană în ultimele săptămâni, urmează încetarea activitătății și retragerea din campionat a Olimpiei. Cu alte cuvinte, urmează desființarea clubului. Spre bucuria unora!

Dar, poate, Sărbătoarea Crăciunului, Anul Nou, va îmbuna inimile celor care dețin anumite pârghii în acest județ și oraș, putere, bani, influență, vor găsi soluții de a ajuta clubul astfel încât Olimpia să își continue existența.

Rezultatele etapei 21:
• Clinceni – FC Olimpia 4-1
• Metaloglobus – UTA Arad 0-0
• Dacia Brăila – Miroslava 1-4
• ASA Tg. Mureș – Suceava 2-5
• Ripensia TM – Luceafărul 4-4
• Hermannstadt – Afumați 0-0
• FC Argeș – ASU Poli TM 2-0
• Târgoviște – Pandurii 1-0
• CS Mioveni – Călărași 1-3
• Balotești – Snagov 1-0

Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 11 decembrie 2017, ora 08:10

    Multumiti in principal UDMRaiului satmarean in frunte cu primarul Kereskenyi Gabor si city managerul Maskulik Csaba!….. Acestia au contribuit in mare masura la distrugerea Olimpiei !!!.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.