16.10.2019 00.00 Dezbatere Electorală cu Stela Cădar, invitați: Emil Șuhani, Radu Panait, Claudiu Ținca. Titlul emisiunii: Președintele Iohannis l-a desemnat premier pe Ludovic Orban. (reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu, invitat: Ciprian Costea. Titlul emisiunii: Președintele Iohannis l-a desemnat premier pe Ludovic Orban. (reluare) 04.00 Jazz-ul românesc din SUA la Satu Mare invitat – Alexandru Șipa. 05.00 Info Magazin cu Adriana Mureșan. Titlul emisiuni: Arta modernă. 06.00 Ne cheamă natura cu Ioana Zaharia. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Dezbatere Electorală cu Stela Cădar, invitați: Emil Șuhani, Radu Panait, Claudiu Ținca. Titlul emisiunii: Președintele Iohannis l-a desemnat premier pe Ludovic Orban. (reluare) 10.00 Religie cu Mihaela Ghiță. Titlul emisiuni: Comunicarea dintre adolescenți și părinți. 11.00 În Slujba Comunității cu Mihai Sălceanu, invitat: Rodica Borlan. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu, invitat: Ciprian Costea. Titlul emisiunii: Președintele Iohannis l-a desemnat premier pe Ludovic Orban. (reluare) 14.40 Dezbatere Electorală cu Stela Cădar, invitați: Emil Șuhani, Radu Panait, Claudiu Ținca. Titlul emisiunii: Președintele Iohannis l-a desemnat premier pe Ludovic Orban. (reluare) 16.00 Teleshopping 16.30 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu invitat: Georgiana Marina. 17.30 Educație Ecologică cu Cristina Bursuc. Titlul emisiuni: Transportul ecologic, gestiunea deșeurilor, în vizorul autorităților de mediu. 18.00 Info Electoral cu Mihai Sălceanu (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Dezbatere Electorală , cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu (reluare)

A procedat corect viceprimărița Doina Feher că și-a dat demisia din funcție după scandalul în care a fost implicată?

Scris de I. Z., 02 octombrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Doina Feher și-a dat demisia din toate cele trei funcţii pe care le deţine, anume cea de viceprimar al municipiului Satu Mare, de consilier local şi de preşedinte al Organizaţiei municipale a Partidului Naţional Liberal. Decizia a venit în urma scandalului provocat de lista solicitanților care au acces la locuinţele pentru tineri, construite prin programul ANL, pe care se afla şi fiul doamnei Feher.

Scandalul a pornit după ce în ședința de Consiliu local care a avut loc joi, 26 septembrie, consilierii au aprobat lista solicitanților care au acces la locuinţele pentru tineri, destinate închirierii, în ordinea de prioritate, şi lista finală privind stabilirea ordinii de prioritate în soluţionarea cererilor de locuinţă şi în repartizarea locuinţelor pentru tineri, construite prin programul ANL. Mai mulți sătmăreni s-au arătat de-a dreptul indignați după ce s-a aflat că unul dintre beneficiari este chiar fiul viceprimăriței Doina Feher. Mai exact, Doina Feher a prezidat Comisia care stabilea lista de priorități a persoanelor care ar putea să obțină un apartament din blocurile construite în municipiul reședință de județ de către Agenția Națională pentru Locuințe, însă s-a abținut de la votul dat în cadrul ședinței de Consiliu local, pentru a evita un conflict de interese.

Din 276 de dosare, 223 au fost respinse din varii motive. Din cele 53 de dosare acceptate, dosarul fiului Doinei Feher, Adrian Micle, se afla pe locul 35. Pe de altă parte, anul viitor vor fi date în folosință doar 24 de locuințe ANL.

Reacții au apărut imediat, în special în mediul online unde oamenii au criticat această decizie, mulți afirmând că au o stare materială foarte proastă, așteptând de ani de zile un loc într-un apartament ANL, care pare să nu mai vină. Astfel, mulți sătmăreni s-au simțit nedreptățiți să afle că fiul unuia dintre viceprimari are dosarul aprobat pentru primirea unei locuințe ANL, în defavoarea altor cazuri sociale.
Anunţul privind demisia doamnei Feher a fost făcut marți, 1 octombrie, de viceprimarul municipiului Satu Mare şi preşedinte al Organizației Județene PNL, Adrian Albu, în cadrul unei conferinţe de presă. Doina Feher nu a fost prezentă la conferinţa de presă.

Dorim să aflăm și care este părerea dumneavoastră în acest caz. Tocmai de aceea vă adresăm următoarea întrebare:

A procedat corect viceprimăriţa Doina Feher că şi-a dat demisia din funcţie după scandalul în care a fost implicată?
Da
Nu
Vezi Rezultate

 

Abonează-te acum Online!
 1. mihai a spus: 06 octombrie 2019, ora 15:10

  A fost smecheria lui GaBIKA Cu permisiunea lui a fost pus pe lista iar d-na a cazut in plasa

 2. mihai a spus: 03 octombrie 2019, ora 21:07

  doamna in cauza a fost corupta. Punct.

 3. Dac Bulibas a spus: 03 octombrie 2019, ora 12:19

  Doina Feher a gresit si pt. asta trebe sa plateasca !. La functia si salariul pe care-l are nu trebuia sa introduca pe lista ANL acceptata pe fiul ei. Nu stiu unde i-a fost mintea acestei femei care prin actiunea ei a creat suspiciuni si speculatii. Chiar daca nu era in Comisie si atunci plana suspiciunea de trafic de influenta.

 4. Lola a spus: 02 octombrie 2019, ora 22:11

  Lumea nu mai reactioneaza la acte de coruptie
  e ceva normal. de ce nu verificati listele pt locuinte ANL?

 5. Ionel a spus: 02 octombrie 2019, ora 22:09

  Primarul Kereskenyi i-a intins o cursa viceprimaritei pentru
  ca il incurca in anumite afaceri.
  primarul stia ca fiul lui Feher era pe lista. De ce a aprobat lista si comisia in care era vicele? Deja in primarie se vorbea despre comisie inainte de a se aproba locuintele ANL.

 6. Miha a spus: 02 octombrie 2019, ora 13:50

  Se zice ca numai la psd sunt corupti. Iata exemplu de corectitudine
  politica la pnl. Scapa numai cu demisia?

 7. aurel a spus: 02 octombrie 2019, ora 13:43

  a mai facut persoana si alte misculatii asa ca ar trebui verificata
  toata activitatea ei de viceprimar

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.