A procedat corect viceprimăriţa Doina Feher că şi-a dat demisia din funcţie după scandalul în care a fost implicată? | Informaţia Zilei

A procedat corect viceprimăriţa Doina Feher că şi-a dat demisia din funcţie după scandalul în care a fost implicată?

Scris de I. Z., 02 octombrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Doina Feher şi-a dat demisia din toate cele trei funcţii pe care le deţine, anume cea de viceprimar al municipiului Satu Mare, de consilier local şi de preşedinte al Organizaţiei municipale a Partidului Naţional Liberal. Decizia a venit în urma scandalului provocat de lista solicitanţilor care au acces la locuinţele pentru tineri, construite prin programul ANL, pe care se afla şi fiul doamnei Feher.

Scandalul a pornit după ce în şedinţa de Consiliu local care a avut loc joi, 26 septembrie, consilierii au aprobat lista solicitanţilor care au acces la locuinţele pentru tineri, destinate închirierii, în ordinea de prioritate, şi lista finală privind stabilirea ordinii de prioritate în soluţionarea cererilor de locuinţă şi în repartizarea locuinţelor pentru tineri, construite prin programul ANL. Mai mulţi sătmăreni s-au arătat de-a dreptul indignaţi după ce s-a aflat că unul dintre beneficiari este chiar fiul viceprimăriţei Doina Feher. Mai exact, Doina Feher a prezidat Comisia care stabilea lista de priorităţi a persoanelor care ar putea să obţină un apartament din blocurile construite în municipiul reşedinţă de judeţ de către Agenţia Naţională pentru Locuinţe, însă s-a abţinut de la votul dat în cadrul şedinţei de Consiliu local, pentru a evita un conflict de interese.

Din 276 de dosare, 223 au fost respinse din varii motive. Din cele 53 de dosare acceptate, dosarul fiului Doinei Feher, Adrian Micle, se afla pe locul 35. Pe de altă parte, anul viitor vor fi date în folosinţă doar 24 de locuinţe ANL.

Reacţii au apărut imediat, în special în mediul online unde oamenii au criticat această decizie, mulţi afirmând că au o stare materială foarte proastă, aşteptând de ani de zile un loc într-un apartament ANL, care pare să nu mai vină. Astfel, mulţi sătmăreni s-au simţit nedreptăţiţi să afle că fiul unuia dintre viceprimari are dosarul aprobat pentru primirea unei locuinţe ANL, în defavoarea altor cazuri sociale.
Anunţul privind demisia doamnei Feher a fost făcut marţi, 1 octombrie, de viceprimarul municipiului Satu Mare şi preşedinte al Organizaţiei Judeţene PNL, Adrian Albu, în cadrul unei conferinţe de presă. Doina Feher nu a fost prezentă la conferinţa de presă.

Dorim să aflăm şi care este părerea dumneavoastră în acest caz. Tocmai de aceea vă adresăm următoarea întrebare:

A procedat corect viceprimăriţa Doina Feher că şi-a dat demisia din funcţie după scandalul în care a fost implicată?

 

Abonează-te acum Online!
 1. mihai a spus: 06 octombrie 2019, ora 15:10

  A fost smecheria lui GaBIKA Cu permisiunea lui a fost pus pe lista iar d-na a cazut in plasa

 2. mihai a spus: 03 octombrie 2019, ora 21:07

  doamna in cauza a fost corupta. Punct.

 3. Dac Bulibas a spus: 03 octombrie 2019, ora 12:19

  Doina Feher a gresit si pt. asta trebe sa plateasca !. La functia si salariul pe care-l are nu trebuia sa introduca pe lista ANL acceptata pe fiul ei. Nu stiu unde i-a fost mintea acestei femei care prin actiunea ei a creat suspiciuni si speculatii. Chiar daca nu era in Comisie si atunci plana suspiciunea de trafic de influenta.

 4. Lola a spus: 02 octombrie 2019, ora 22:11

  Lumea nu mai reactioneaza la acte de coruptie
  e ceva normal. de ce nu verificati listele pt locuinte ANL?

 5. Ionel a spus: 02 octombrie 2019, ora 22:09

  Primarul Kereskenyi i-a intins o cursa viceprimaritei pentru
  ca il incurca in anumite afaceri.
  primarul stia ca fiul lui Feher era pe lista. De ce a aprobat lista si comisia in care era vicele? Deja in primarie se vorbea despre comisie inainte de a se aproba locuintele ANL.

 6. Miha a spus: 02 octombrie 2019, ora 13:50

  Se zice ca numai la psd sunt corupti. Iata exemplu de corectitudine
  politica la pnl. Scapa numai cu demisia?

 7. aurel a spus: 02 octombrie 2019, ora 13:43

  a mai facut persoana si alte misculatii asa ca ar trebui verificata
  toata activitatea ei de viceprimar

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

 • Goldis Admitere

 • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517