18.07.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Adrian Albu, Gabriel Leş, Claudiu Ţinca. Titlul emisiunii: Şedinţă de guvern fără OUG privind amnistia şi graţierea.(reluare) 01.40 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Iuliu Cadar. Titlul emisiuni: Iuliu Cadar-raport la 3650 de zile. 02.35 Ne cheamă natura 03.20 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu. 04.20 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Daniel Frei. Titlul emisiunii: Cooperativa şi avantajele ei pentru fermieri. 05.20 Cultură, Fior de Zatmar 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona . 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Simona Niste . 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Dumitru Pop. Titlul emisiunii: Perspective de dezvoltare a comunelor din zona metropolitană. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona . 09.15 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat: Alina Perşa. Titlul emisiunii: Asociaţia ACT4U, implicată în diverse activităţi ecologice. 09.40 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiuni: Cum controlăm furia? 10.20 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Barta Barnabas, Gordan Dalma, Gsiszar Lorant. Titlul emisiunii: La Satu Mare se organizează Întâlnirea Naţională a Tineretului Catolic. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Adrian Albu, Gabriel Leş, Claudiu Ţinca. Titlul emisiunii: Şedinţă de guvern fără OUG privind amnistia şi graţierea.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Iuliu Cadar. Titlul emisiuni: Iuliu Cadar-raport la 3650 de zile. 14.30 Teleshopping 14.55 Cultură, cu Vera Pop,invitat: Vari Vasile. Titlul emisiuni: O familie de artişti. 15.20 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Dacian Nastai a devenit antrenor cu licenţă pro. 16.15 Cultură, Fior de Zatmar 17.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Ionela Toma. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct 23.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan.

A fost Soare, dar Unirea a strălucit mai tare!

Scris de Ionuţ Blăjean, 17 septembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Tăşnadul i-a adus Universităţii Cluj prima înfrângere după un an şi trei luni, scor 2-0 (1-0)

La finalul jocului, cei aproximativ 200 de suporteri clujeni i-au aplaudat îndelung pe jucătorii Unirii Tăşnad. Un gest demn de admirat şi care spune multe despre meciul desfăşurat sâmbătă. Unul istoric! Ziua de 16 septembrie 2017 va rămâne în amintirea suporterilor tăşnădeni. A fost ziua în care echipa locală a învins Universitatea Cluj, i-a adus prima înfrângere după un an şi trei luni.

Se anunţa un meci mare încă de la intrarea pe stadion. O partidă care a stârnit un interes maxim, dovadă că la Tăşnad a venit chiar şi Florin Prunea, alături de Ioan Ovidiu Sabău, managerul sportiv al “Şepcilor roşii”. Suporterii tăşnădeni au avut încredere în forţele echipei favorite. Iar vocile şi bătăile repetate din palme ale celor aproximativ 800 de fani au fost răsplătite cu un succes unic. A prins “U” Cluj o zi proastă? Părerea noastră este că Unirea Tăşnad s-a mobilizat exemplar, a format o adevărată echipă şi că a prins ea o zi bună. Cu spirit de sacrificiu, cu ambiţie şi determinare, tăşnădenii au alergat eroic, s-au autodepăşit şi nu au arătat nicio clipă semne de oboseală.

E drept, Universitatea a dominat la capitolul posesie, a legat bine jocul, dar s-a lovit mereu de zidul Unirii din apărare. Băican a oferit siguranţă, căpitanul Bălău a alergat ca în prima tinereţe, Vădan a îndepărtat de peste 10 ori pericolul, iar tinerii Mario Silaghi şi Mark Parnău, foşti LPS-işti, nu s-au lăsat intimidaţi de atacurile clujenilor. Mijlocaşul Stanciu a fost peste tot, Bercean şi Dascăl şi-au ajutat colegii în situaţii dificile. Ciul, urcat în ofensivă, poate mai aleargă şi la această oră, iar Cadar şi Faur şi-au respectat meseria: primul a înscris, iar al doilea a dezvoltat acţiunea de la care a venit ultimul gol. Imi Nagy a revenit într-un meci oficial cu gol după trei luni de absenţă, iar în partea secundă la succes au mai contribuit Chivari, Bolba şi Moş. Meritul îl are întreaga echipă, în frunte cu antrenorii Marius Botan şi Bogdănel Moise, care au ştiut să-şi mobilizeze exemplar jucătorii.

Cum s-au înscris golurile? La zece minute de la fluierul de start, Adrian Ciul aleargă după un balon intrat în careu. Iese în întâmpinare portarul Dinu, dar jucătorul sătmărean nu agaţă mingea pentru că este călcat din spate de Rareş Takacs. Ciul cade pe iarbă, iar centralul Răzvan Lădar acordă lovitură de la 11 metri. O simplă formalitate pentru Gabriel Cadar, care trimite tare, pe jos, pe partea dreaptă (min. 12). A doua reuşită vine după o fază de contraatac ca la carte. Vădan interceptează o pasă greşită a lui Micaş, trece de mijlocul terenului, îi pasează lui Faur pe partea dreaptă, pe lângă clujeanul Cordoş. Vădan reprimeşte la marginea careului de 16 metri, se duce pe partea dreaptă, iar aproape de linia de fund trimite o pasă, pe jos, în faţa porţii. Imi Nagy este scăpat din marcaj de Takacs, iar cu latul, din puţini metri, expediază balonul în poartă (min. 81).

Universitatea Cluj şi-a creat mai multe ocazii prin Goga, Micaş, Haţiegan, Florescu, Manu, dar după cum am mai spus defensiva gazdelor s-a descurcat impecabil, iar Unirea Tăşnad a scăpat fără gol primit. Mai merită amintită “racheta” lui Cadar de la 20 de metri, puţin pe lângă poartă (min. 26), dar şi ratarea lui Faur de a face 3-0, din minutul 84. Atacantul sătmărean a trimis din 6 metri peste poartă, după ce a fost servit de Bercean.

Una peste alta, felicitări Unirii Tăşnad pentru victorie!

Unirea: Băican – M. Silaghi, Vădan, Bălău (cpt.), Parnău, Bercean, Dascăl (Chivari, min. 66), Stanciu, Ciul (Moş, min. 85), Cădar (Imi Nagy, min. 75), Faur (M. Bolba, min. 90). Rezerve neutilizate: Cherecheş, Vereş, R. Silaghi. Antrenori: Marius Botan şi Bogdănel Moise.

“U”: Dinu (Albuţ, min. 19) – Takacs, M. Ionescu, Cordoş, V. Manu, Giurgiu (cpt.), Florescu (Ursu, min. 57), Micaş, Goga, Haţiegan, B. Lemac (Moldoveanu, min. 19). Antrenor: Marius Popescu.

Rezultatele etapei 4:
• Tăşnad – “U” Cluj 2-0
• Cugir – Gaz Metan II 2-1
• CFR Cluj II – Avrig 4-0
• Ighiu – Recea 3-3
• Reghin – Alba Iulia 1-0
• Galda – Iernut 1-1
• Dej – Sănătatea 0-1
• Ghimbav a stat

Abonează-te acum Online!
 1. Nicusor Morar a spus: 19 septembrie 2017, ora 08:12

  A fost un spectacol sportiv superb.
  Bravo baieti ! Felicitari !
  Hai UNIREA !

 2. Nicusor Morar a spus: 19 septembrie 2017, ora 08:12

  A fost un spectacol sportiv superb.
  Bravo baieti ! Felicitari !
  Hai UNIREA !

 3. amygos a spus: 17 septembrie 2017, ora 21:56

  ,,Ciul cade pe iarbă, iar centralul Răzvan Lădar acordă lovitură de la 11 metri”Şi eu care am crezut că Ciul a căzut pe beton!…

 4. ALIN a spus: 17 septembrie 2017, ora 19:36

  Felicitari pentru aceasta stire scrisa parca de un TASNADEAN.
  Mai mare placerea sa citesti asfel de reportaje scrise din inima.
  brv pentru IONUT BLAJEAN.

 5. hehe a spus: 17 septembrie 2017, ora 18:52

  felicitari tasnad! e frumos ce se petrece la voi.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.