19.10.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Iuliu Ilyes, Augustin Iştoc, Horea Adrian Ungur. Titlul emisiunii: La fiecare ieşire externă, preşedintele Iohannis atacă România. (reluare) 01.45 Cultură – Russian Night la Poesis – Concert cu Tania Pop. 02.50 Cultură – Zilele culturale Poesis – Recital de poezii 04.25 Cultură – 10x10 Născut în România 05.35 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Livia Haidu. Titlul emisiuni: Livia Haidu – raport la 10.220 de zile. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct cu Laczko Eva, invitat: Hrihorişan Felicia. Titlul emisiuni: Noi concursuri, noi provocări pentru Cutezătorii Munţilor.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Aracs Loredana. Titlul emisiunii: Prevenţie, diagnostic şi tratament în cancerul la sân. 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Kiss Jozsef, Papellas Istvan. Titlul emisiunii: Rolul comunităţii creştine în protejarea vieţii. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Iuliu Ilyes, Augustin Iştoc, Horea Adrian Ungur. Titlul emisiunii: La fiecare ieşire externă, preşedintele Iohannis atacă România. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Cultură – Inaugurarea bibliotecii Petru Bran 14.30 Teleshopping 14.45 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc, invitat: Alina Perşa. Titlul emisiunii: Participarea voluntarilor sătmăreni la Ziua de Curăţenie Naţională 15.2o Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Vasile Antal. 16.15 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Livia Haidu. Titlul emisiuni: Livia Haidu – raport la 10.220 de zile. 17.10 Cultură – Zilele culturale Poesis – Recital de poezii 18.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea.Titlul emisiuni:Primi secretari şi relaţiile lor cu miliţia. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Cultură – Russian Night la Poesis – Concert cu Tania Pop.

A doua excludere a Olimpiei din Liga 2

Scris de Constantin Demian, 09 februarie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Întrunite pe parcursul acestei săptămâni, comisiile din cadrul FRF au mai dictat câteva sancţiuni împotriva Olimpei Satu Mare. Una dintre acestea, cea dictată de Comisia de Disciplină sună în felul următor: Comisia a hotărât excluderea CS FC Olimpia 2010 Satu Mare din toate competiţiile organizate sub egida Federaţiei Române de Fotbal, ca urmare a

neachitării obligaţiilor financiare în termenul regulamentar faţă de creditorul Anca Trip Iulian Daniel.

Este a doua excludere a Olimpiei în decurs de o săptămână după cea dictată în cazul lui Voicu. În plus, clubul sătmărean a fost depunctat pentru neplata drepturilor financiare faţă de Bogdan Faur. Cum pe rol la comisii mai sunt de judecat şi alte memorii ale foştilor jucători ai grupării sătmărene, vor mai urma şi alte sancţiuni, chiar noi excluderi.

Dar, încet încet, aceste sancţiuni ale Federaţiei cu depunctările, dar mai ales cu excluderile, capătă o tentă ridicolă. De parcă ai putea să omori de mai multe ori o echipă. E ca în unele sentinţe americane în care un împricinat capătă trei pedepse de închisoare pe viaţă. De parcă ai putea avea mai multe vieţi?! Dar, cine ştie, are Olimpia mai multe vieţi. Şi are, dacă ne gândim la câte necazuri a avut reuşind de fiecare dată să se reinventeze.

Dar, Olimpia a făcut obiectul mai multor dosare în şedinţele de la FRF din această săptămână. Astfel, la camera de soluţionare a litigiilor Viland şi Romariu Rus, şi-au reziliat pe cale amiabilă contractele cu Olimpia, iar cei doi au devenit jucători liberi. Până una alta, cel puţin scriptic, Olimpia Satu Mare există.

Abonează-te acum Online!
  1. swabu a spus: 10 februarie 2018, ora 19:42

    Nu inteleg atatea firme in satu Mare si oameni potenti care ar putea sustine o echipa de fotbal si nimeni nu face nimica bine ca se poate in comunele din ilfov,brawo Consiliu local si judetean brawo UDMR;

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.