17.08.2018 00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Radu Ulmeanu. Augustin Iştoc. Titlul emisiunii: Cine este vinovat de violenţele de la mitingul Diasporei. (reluare) 01.40 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 03.00 Cultură, Hajduszoboszlo vacante de vis. 03.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Dispariţie sau crimă 2. 04.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Elena Veturia Chelariu. 05.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gînţă. Titlul emisiuni: Marius Gînţă – rapor la 8760 de zile . 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Simona Niste. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Anzik Arnold. 08.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitaţi: Gergely Csaba, Tillinger Ştefan. Titlul emisiuni: Pictura – O stare a sufletului. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Simona Niste. 09.30 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu. 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Tiberiu Vălean. Titlul emisiunii: Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, miluieşte-ne pe noi. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Radu Ulmeanu. Augustin Iştoc. Titlul emisiunii: Cine este vinovat de violenţele de la mitingul Diasporei. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gînţă. Titlul emisiuni: Marius Gînţă – rapor la 8760 de zile . 14.45 Teleshopping 15.00 Cultură, La Poessis a avut loc Forumul Economic Invest. 16.40 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 18.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blajan. Titlul emisiunii: Popicari de la CSM încep un nou sezon. 18.30 Audienţe în direct (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Elena Veturia Chelariu.

A doua excludere a Olimpiei din Liga 2

Scris de Constantin Demian, 09 februarie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Întrunite pe parcursul acestei săptămâni, comisiile din cadrul FRF au mai dictat câteva sancţiuni împotriva Olimpei Satu Mare. Una dintre acestea, cea dictată de Comisia de Disciplină sună în felul următor: Comisia a hotărât excluderea CS FC Olimpia 2010 Satu Mare din toate competiţiile organizate sub egida Federaţiei Române de Fotbal, ca urmare a

neachitării obligaţiilor financiare în termenul regulamentar faţă de creditorul Anca Trip Iulian Daniel.

Este a doua excludere a Olimpiei în decurs de o săptămână după cea dictată în cazul lui Voicu. În plus, clubul sătmărean a fost depunctat pentru neplata drepturilor financiare faţă de Bogdan Faur. Cum pe rol la comisii mai sunt de judecat şi alte memorii ale foştilor jucători ai grupării sătmărene, vor mai urma şi alte sancţiuni, chiar noi excluderi.

Dar, încet încet, aceste sancţiuni ale Federaţiei cu depunctările, dar mai ales cu excluderile, capătă o tentă ridicolă. De parcă ai putea să omori de mai multe ori o echipă. E ca în unele sentinţe americane în care un împricinat capătă trei pedepse de închisoare pe viaţă. De parcă ai putea avea mai multe vieţi?! Dar, cine ştie, are Olimpia mai multe vieţi. Şi are, dacă ne gândim la câte necazuri a avut reuşind de fiecare dată să se reinventeze.

Dar, Olimpia a făcut obiectul mai multor dosare în şedinţele de la FRF din această săptămână. Astfel, la camera de soluţionare a litigiilor Viland şi Romariu Rus, şi-au reziliat pe cale amiabilă contractele cu Olimpia, iar cei doi au devenit jucători liberi. Până una alta, cel puţin scriptic, Olimpia Satu Mare există.

Abonează-te acum Online!
  1. swabu a spus: 10 februarie 2018, ora 19:42

    Nu inteleg atatea firme in satu Mare si oameni potenti care ar putea sustine o echipa de fotbal si nimeni nu face nimica bine ca se poate in comunele din ilfov,brawo Consiliu local si judetean brawo UDMR;

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.