A decedat fostul primar Vasile Şteţ

Scris de I. Z., 14 noiembrie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

PSD Satu Mare a anunţat sâmbătă decesul fostului primar al comunei Supurt, Vasile Şteţ. Acesta a fost diagnosticat cu COVID-19.

“O veste ce ne zdrobeşte inimile am primit astăzi, legat de pierderea fiinţei dragi, prietenul şi colegul nostru VASILE ŞTEŢ! Nu există cuvinte potrivite, durerea e fără margini în întreaga organizaţie PSD Satu Mare. De azi înainte nu-l vom mai cauta la telefon sau acasă. De azi înainte îl vom cauta doar în inimile noastre, singurul loc de unde nu va mai pleca niciodată. Ne rugăm ca Bunul Dumnezeu să îl odihnească în pace iar familiei îndurerate să îi mângâie sufletele!” este mesajul Partidului Social Democrat.

Sincere condoleanţe familiei îndoliate!

Abonează-te acum Online!
  1. Ştefan a spus: 17 noiembrie 2020, ora 23:57

    Sincere condoleanţe familiei.
    Deşi ne-am întâlnit doar de câteva ori în viaţă, mi-a lăsat impresia unui om deosebit, cu înalte virtuţi, cu judecată, echilibrat, de bun simţ, A plecat când mai trebuia să se bucure de viaţă, după cum ar fi meritat din plin. Un om frumos şi sufleteşte, care a câştigat stima comunităţii. A avut întreaga mea preţuire.
    Dar să ne amintim că prima opţiune politică a fost PNL, a ajuns la PSD atras prin constrângeri, aşa cum ştie PSD să contamineze tot ce atinge.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517