99.000 de fire de ţigări confiscate de poliţiştii sătmăreni | Informaţia Zilei

99.000 de fire de ţigări confiscate de poliţiştii sătmăreni

Peste 99 000 de fire de ţigări, de provenienţă ucraineană au fost ridicate în vederea confiscării de poliţişti, ieri, 4 iunie.

La data de 4 iunie, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice cu sprijinul poliţiştilor Secţiei Poliţie Rurală Petreşti, au organizat şi Ţigări de contrabandă confiscate de poliţişti

Peste 99 000 de fire de ţigări, de provenienţă ucraineană au fost ridicate în vederea confiscării de poliţişti, ieri, 4 iunie.

La data de 4 iunie , poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice cu sprijinul poliţiştilor Secţiei Poliţie Rurală Petreşti, au organizat şi desfăşurat o acţiune comună, ocazie cu care au identificat şi oprit în trafic, pe raza comunei Pişcolţ , judeţul Satu Mare, un autoturism condus de un bărbat, de 46 de ani, din judeţul Bihor.

În urma verificării autoturismului, în interiorul acestuia, în locaşuri special amenajate, precum şi în portierele autoturismului au fost identificate şi ridicate în vederea confiscării 99 960 de fire de ţigarete de provenienţă Ucraina.

De asemenea, şi autoturismul depistat a fost ridicat în vederea confiscării.

Cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345