90 de şoferi amendaţi în Satu Mare în prima zi a săptămânii

Poliţiştii sătmăreni au desfăşurat în 9 mai activităţi de menţinere a unui climat de siguranţă rutieră, fiind prezenţi pe principalele artere rutiere din judeţ.

Astfel, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare care au acţionat pentru prevenirea faptelor antisociale şi pentru efectuarea unor activităţi de supraveghere, fluidizare şi control al traficului rutier pe raza judeţului, au aplicat peste 90 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 30.000 de lei. De asemenea, poliţiştii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 3 conducători auto.

Hoţ careian prins rapid de poliţişti

În 6 mai, poliţiştii din Carei au fost sesizaţi de către o femeie, de 46 de ani, din Carei, cu privire la faptul că la aceeaşi dată, persoane necunoscute ar fi pătruns, fără drept, în apartamentul acesteia, de unde au sustras un obiect din aur, fiindu-i cauzat un prejudiciu de 350 de lei. În urma verificărilor efectuate de către poliţiştii careieni, persoana bănuită de săvârşirea infracţiunii a fost identificată, fiind vorba de un bărbat, de 37 de ani, din Carei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate. Verificările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 11 mai 2022, ora 12:06

    Cam putine amenzi pt. inceput de saptamana , se putea si mai mult dar avand in vedere ca s-a recuperat si o bicicleta furata in valoare de 2500 lei atunci e totusi bine.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517