72 de finanţişti sătmăreni au donat sânge

Echipa mobilă a Centrului de Transfuzie Sanguină Satu Mare a fost solicitată de către Sindicatul SAMFISC Satu Mare să se deplaseze la sediul Administratiei Judeţene a Finanţelor Publice, deoarece mai mulţi angajaţi au dorit să doneze sânge.

Deplasarea a avut loc joi, 23 martie, iar în urma acţiunii au donat sânge 72 de persoane.

O frumoasă colaborare de aproximativ 6 ani există între Sindicatul Samfisc Satu Mare afiliat la Federaţia Naţională a Sindicatelor din Finanţe SED LEX, reprezentat de preşedintele Daniel Chiş şi Centrul de Transfuzie Sanguină Satu Mare, reprezentat de doamna director Doiniţa Crişan. Acţiunea se doreşte să se extindă şi la nivel naţional. Astfel, simultan cu angajaţii Administraţiei Judeţene a Finanţelor Satu Mare şi finanţiştii de la Hunedoara au realizat o acţiune de donare de sange.

“Este un gest simplu pentru a dărui o picătură din miracolul vieţii unui om” – a declarat preşedintele Samfisc Satu Mare, inspector Daniel Chiş.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517