70 de sătmăreni vor participa luna aceasta la cursurile gratuite de formare profesională | Informaţia Zilei

70 de sătmăreni vor participa luna aceasta la cursurile gratuite de formare profesională

Scris de Ioana Vladimirescu, 07 octombrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Luna aceasta, Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă dă startul la 171 de programe de formare profesională.

2.836 de persoane vor participa la cursurile gratuite, programele de formare profesională cu cele mai multe locuri disponibile vizând calificări precum lucrător în comerţ, inspector – referent resurse umane, frizer, coafor, manichiurist, pedichiurist, agent de securitate, patiser, agricultor în culturi vegetale şi crescător de animale, ospătar şi bucătar.

Cele mai multe cursuri, cu cel mai mare număr de participanţi, se organizează în Dolj – 210 persoane, Vrancea – 210, Mureş, Bucureşti şi Dâmboviţa. În judeţul Satu Mare, conform prognozei, 70 de persoane vor participa la cursurile de formare ce sunt gratuite, câte un curs pentru următoarele calificări: competenţe cheie – comunicare în limba română – 14 persoane, coafor – 14 persoane, competenţe informatice – 14 persoane, manichiurist-pedichiurist – 14 persoane – şi inspector resurse umane, tot cu 14 persoane participante.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345