500 de recidivişti după legea recursului | Informaţia Zilei

500 de recidivişti după legea recursului

Scris de Vasile Andreica, 03 noiembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Deputatul liberal Florin Roman a cerut PSD şi premierului demis, Viorica Dăncilă ”să rupă frăţia cu criminalii, violatorii şi tâlharii”, după ce a primit răspunsul la două interpelări şi a aflat că ”peste 500 de infractori (…) au ucis, violat şi tâlhărit din nou”.

”Peste 500 de infractori din promoţia Toader au ucis, violat şi tâlhărit din nou. 509 de deţinuţi care au fost eliberati in baza legii recursului compensatoriu, aşa-zisa promoţie Tudorel Toader, au comis noi infracţiuni violente. Aici vorbim de crima, viol, tâlhărie, pedofilie, act sexual cu un minor, pornografie infantila etc. Este răspunsul oficial al ministrului Justiţiei la o interpelare, pe care am adresat-o în calitate de deputat PNL. Ministrul Ana Birchall mă mai informează ca numărul celor care au beneficiat de beneficiile recursului compensatoriu de la intrarea in vigoare a legii este de 21.049 persoane”, a scris deputatul Florin Roman pe pagina sa de Facebook.

Potrivit deputatului, mai mult de 7.000 au fost cazuri de infracţiuni deosebit de periculoase, omor, viol, tâlhărie calificată etc. 1.877 persoane eliberate au fost reîncarcerate.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517