17.09.2019 00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitați: Titlul emisiunii:.(reluare) 02.00 Știri 02.30 Audiențe în direct, cu Mihaela Ghiță, invitat:Paual Mare, Eleonora Cîmpan, Carmen Vitez. Titlul emisiuni:Standarde de calitate în sănătatea sătmăreană.(reluare) 04.00 Info Studio cu Ioan Anițaș, invitat:Nicolae Bondici. Titlul emisiunii:Învătătorul rămâne luminătorul satului. 05.00 Sănătate, frumusețe, stil cu Ioana Vladimirescu și Ioana Zaharia. 06.00 Educație Ecologică cu Cristina Bursuc. Titlul emisiuni:O echipă de specialiști în protecția mediului, în vizită de studii. mediului mediului,în 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Știri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitați: Titlul emisiunii:.(reluare) 10.00 Viața la Țară cu Ioan Anițaș. Titlul emisiuni: Cultura de Lavandă. 11.00 Taina Credinței cu Mihaela Ghiță. Titlul emisiuni: Înălțarea Sf.Cruci – Paznic Împărătesc 11.45 Teleshopping 12.00 Știri 12.30 Audiențe în direct, cu Mihaela Ghiță, invitat:Paual Mare, Eleonora Cîmpan, Carmen Vitez. Titlul emisiuni:Standarde de calitate în sănătatea sătmăreană.(reluare) 14.00 Agenda publică cu Mihai Sălceanu, invitați: Radu Panait, Mariana Sălageanu, Nagy Otto Titlul emisiunii: Educația, la un nou început.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu 16.40 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat:Ștefan Szilagy. Titlul emisiunii:Radiografia campionatelor județene la fotbal. 17.30 Sănătate cu Mihaela Ghiță, invitat: Cătălin Cismaș. Titlul emisiunii:Cum controlăm furia. 18.00 Audiențe în direct, cu Laczko Eva (direct) 19.30 Știri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu (direct) 22.00 Știri 22.30 Audiențe în direct, cu Laczko Eva (reluare)

50 de sindicalişti sătmăreni participă la protestele din Bucureşti

Scris de Adriana Tivadar, 30 mai 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
 Vasile Tuns - liderul Sindicatului Proautonomia

Vasile Tuns – liderul Sindicatului Proautonomia

Angajaţii din Prefectură fac miercuri grevă japoneză

    Miercuri, 31 mai 2017, aproximativ 50 de angajaţi ai Consiliului Judeţean Satu Mare, primăriilor Supur, Carei, Tarna Mare, Socond, Terebeşti, Halmeu, Hodod, Căuaş, ai Poliţiei Locale Carei şi Bibliotecii Judeţene Satu Mare vor participa începând cu ora 11 la un miting de protest în faţa Palatului Parlamentului, mai exact la intrarea în Camera Deputaţilor dinspre Parcul Izvor.

Cu toţii fac parte din Sindicatul Proautonomia Satu Mare şi doresc să beneficieze, prin lege, de o grilă salarială mulţumitoare, ne informează liderul de sindicat Vasile Tuns.
Totodată aceştia revendică modificarea articolului 25 din proiectul Legii privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice care se referă la plafonarea sporurilor.

De asemenea cer modificarea articolului 37 din lege care prevede procesul de aplicare etapizată a legii până în anul 2022 şi nu în ultimul rând doresc să fie corectate alte omisiuni pe care le-au identificat în legea salarizării unitare pentru diferite categorii de personal, în interiorul aceloraşi familii ocupaţionale bugetare.

Cu toate că Sindicatul Proautonomia Satu Mare numără în jur de 2000 de membri, la protestul de miercuri vor participa doar reprezentanţii grupelor de sindicat din judeţ.
Deplasarea din municipiul Satu Mare spre Bucureşti va avea loc astăzi, în jurul orei 20, din parcarea Restaurantului Tei.

Dacă totul va decurge bine protestatarii sătmăreni vor ajunge mâine dimineaţă la Bucureşti şi se vor încadra în coloana de autocare care vor fi coordonate de către organizatori către locul protestului. Se preconizează că mitingul va începe în jurul orei 11 şi se va desfăşura până la ora 13.

 

Mai multe citiţi în ediţia tipărită din data de 30 mai, disponibilă la chioşcurile de ziare, sau în format electronic (PDF).

Abonează-te acum Online!
  1. D-REX a spus: 30 mai 2017, ora 12:46

    OLGUTA……PROSTUTA. Nu gandeste cu capul.Este olteanca….

  2. veres istvan a spus: 30 mai 2017, ora 12:24

    Ăștia din guvernul PSD au deschis cutia pantorei prin promisiunile din campania electorală. Este vorba aici de un calcul electoral simplu: măresc salariile bugetarilor și pensiile, și asta deja este suficient pentru alegerile viitoare. Iar cei care muncesc în economia reală cu salariile lor mizerabile pot prăpădi din partea lor.

  3. privat a spus: 30 mai 2017, ora 11:31

    un om deosebit, pe care te poti baza

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.