50 de angajaţi ai Finanţelor Publice au donat sânge | Informaţia Zilei

50 de angajaţi ai Finanţelor Publice au donat sânge

Scris de Matei Larisa, 13 februarie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

”Nu fi nepăsător pentru că mâine cineva drag ţie poate avea nevoie de sânge. Numai împreună putem salva vieţi”, este sloganul pe care reprezentanţii Centrului de Transfuzii Sanguine Satu Mare îl adresează tuturor cetăţenilor. Problema stocului redus de sânge nu este o problemă nouă. Din păcate numărul donatorilor rămâne la fel de mic, deşi cererea este una foarte mare nu doar la nivel judeţean, ci la nivel de ţară. Totuşi, centrul sătmărean îşi are ca de fiecare dată propriii îngeri. Din nou 50 de angajaţi ai Finanţelor Publice au sărit în ajutorul celor nevoiaşi, prezentându-se la centru pentru a salva vieţi, donând.

”Centrul de Transfuzie Sanguină Satu Mare mulţumeşte în mod deosebit pentru sprijinul acordat de către Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice, domnului Şipoş Ioan şi liderului de sindicat, domnul Chiş Daniel, pentru receptivitatea cu care au răspuns la apelul nostru, fiind prezenţi un număr de 50 de persoane. Am dori ca şi alte instituţii să le urmeze exemplul, pentru sănătatea bolnavilor”, a transmis Doiniţa Crişan, directoarea centrului.
Vă reamintim că printre beneficiile donatorilor se numără un set de analize privind bolile transmisibile prin sânge precum hepatita B şi C, HIV-ul, sifilisul, o hemoleucogramă completă şi un alt set de biochimie care cuprinde peste 25 de analize, iar pe lângă analize donatorii mai primesc 7 tichete de masă. Toate acestea la un laborator privat ar însuma peste 600 de lei. De asemenea, angajaţii care donează beneficiază de o zi liberă. Beneficii există şi pentru organismul uman. Donarea de sânge le este foarte benefică hipertensivilor, iar mulţi hipertensivi donează tocmai pentru a-şi regla tensiunea.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517