19.02.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitați: Adrian Albu, Octavian Petric, Vlad Baculescu. Titlul emisiunii: Audierile miniștrilor cabinetului orban II au continuat.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audiențe în direct cu Eva Laczko, invitați: Markos Tibor. Titlul emisiunii: Economia duduie? (reluare) 04.00 Cultură cu Ioan Anițaș, invitat: Vasile Koter Laszlo. Titlul emisiunii: De la sculptura în lemn. La sculptura în piatră și os. 04.50 Ne Cheamă Natura cu Ioana Zaharia, invitat: dr. Liana Strîmb. 05.45 Info Magazin cu Adriana Mureșan. Titlul emisiunii: Artă și bijuterii. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitați: Adrian Albu, Octavian Petric, Vlad Baculescu. Titlul emisiunii: Audierile miniștrilor cabinetului orban II au continuat.(reluare) 10.00 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu, invitat: Florin Mureșan. 10.30 Info Studio cu Ioan Anițaș, invitat: Virgil Dragoș. Titlul emisiunii: Subvențiile anului 2019 și pregătirile pentru cele ale anului 2020. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audiențe în direct cu Eva Laczko, invitați: Markos Tibor. Titlul emisiunii: Economia duduie? (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitați: Adrian Albu, Octavian Petric, Vlad Baculescu. Titlul emisiunii: Audierile miniștrilor cabinetului orban II au continuat.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Taina Credinței cu Mihaela Ghiță invitat: Tiberiu Vălean. Titlul emisiunii: Familia în fața provocărilor vieții. 17.00 În Slujba Comunității cu Mihai Sălceanu, invitat: Adrian Balaj. 18.00 Audiențe în direct cu Ioan Anițaș (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audiențe în direct cu Ioan Anițaș (reluare)

50 de angajați ai Finanțelor Publice au donat sânge

Scris de Matei Larisa, 13 februarie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

”Nu fi nepăsător pentru că mâine cineva drag ție poate avea nevoie de sânge. Numai împreună putem salva vieți”, este sloganul pe care reprezentanții Centrului de Transfuzii Sanguine Satu Mare îl adresează tuturor cetățenilor. Problema stocului redus de sânge nu este o problemă nouă. Din păcate numărul donatorilor rămâne la fel de mic, deși cererea este una foarte mare nu doar la nivel județean, ci la nivel de țară. Totuși, centrul sătmărean își are ca de fiecare dată propriii îngeri. Din nou 50 de angajați ai Finanțelor Publice au sărit în ajutorul celor nevoiași, prezentându-se la centru pentru a salva vieți, donând.

”Centrul de Transfuzie Sanguină Satu Mare mulțumește în mod deosebit pentru sprijinul acordat de către Administrația Județeană a Finanțelor Publice, domnului Șipoș Ioan și liderului de sindicat, domnul Chiș Daniel, pentru receptivitatea cu care au răspuns la apelul nostru, fiind prezenți un număr de 50 de persoane. Am dori ca și alte instituții să le urmeze exemplul, pentru sănătatea bolnavilor”, a transmis Doinița Crișan, directoarea centrului.
Vă reamintim că printre beneficiile donatorilor se numără un set de analize privind bolile transmisibile prin sânge precum hepatita B şi C, HIV-ul, sifilisul, o hemoleucogramă completă şi un alt set de biochimie care cuprinde peste 25 de analize, iar pe lângă analize donatorii mai primesc 7 tichete de masă. Toate acestea la un laborator privat ar însuma peste 600 de lei. De asemenea, angajaţii care donează beneficiază de o zi liberă. Beneficii există şi pentru organismul uman. Donarea de sânge le este foarte benefică hipertensivilor, iar mulţi hipertensivi donează tocmai pentru a-şi regla tensiunea.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.