20.08.2019 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Romeo Nicoară, Ciprian Crăciun, Radu Panait. Titlul emisiunii: Se rupe coaliţia de guvernare?(reluare) 01.30 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc. 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi: Marcela Papici, Tallian Cristian. Titlul emisiuni: Tragedia de la Caracal şi îngrijorările părinţilor.(reluare) 03.30 Cultură cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Iubirea ca artă şi ştiinţă. 04.30 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia, invitat: Sorin Berindei. 05.30 Info Studio cu Adriana Mureşan. Titlul emisiuni: Vacanţa perfectă. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Romeo Nicoară, Ciprian Crăciun, Radu Panait. Titlul emisiunii: Se rupe coaliţia de guvernare?(reluare) 09.30 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiuni: Copiii, tehnicile de meditaţie şi relexare. 10.10 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Porcii de mangaliţa între mit şi realitate. 11.00 Taina Credinţei cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Capcanele reţelelor de socializare. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi: Marcela Papici, Tallian Cristian. Titlul emisiuni: Tragedia de la Caracal şi îngrijorările părinţilor.(reluare) 13.30 Ne cheamă natura cu Ioana Zaharia. 14.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Romeo Nicoară, Ciprian Crăciun, Radu Panait. Titlul emisiunii: Se rupe coaliţia de guvernare?(reluare) 15.30 Teleshopping 15.45 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiuni:Efectele muzicii în tândul adolescenţilor. 16.30 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu. 17.30 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Florin Mulcuţan. Titlul emisiunii: Centru olimpic de sport la Satu Mare. 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiunii: Prevenţa cardiovasculară. 18.30 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (reluare) 23.00 Portret de artist

47 de proiecte culturale, sportive şi de tineret primesc finanţare de la Primăria Satu Mare

Scris de I. Z., 11 aprilie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Casa de Cultură a Sindicatelor

Casa de Cultură a Sindicatelor

Comisia de specialitate, constituită la nivelul Primăriei Municipiului Satu Mare, prezidată de primarul Kereskényi Gábor, a încheiat procesul de evaluare şi selecţie a celor 57 de proiecte depuse de către organizaţiile non-profit din sfera tineretului, sportului şi activităţilor culturale.

Din cele 57 de proiecte depuse, 47 au avut dosarul complet, conform metodologiei de selecţie a proiectelor cu finanţare nerambursabilă, cu fonduri alocate din bugetul local al municipiului Satu Mare prin Centrului Cultural G.M. Zamfirescu.

“ Am încheiat cu succes o nouă procedură de selecţie a proiectelor depuse de către organizaţiile non-profit din municpiul Satu Mare. Am convingerea că toate proiectele care au fost declarate eligibile vor avea un impact pozitiv în comunitatea noastră şi vor fi atractive pentru o mare parte dintre sătmăreni. Doresc să felicit organizaţiile nonguvernamentale şi asociaţiile pentru toate proiectele depuse şi să le asigur că ne vom implica şi pe viitor la fel de mult în susţinerea activităţilor culturale, sportive şi de tineret ”, a declarat primarul Kereskényi Gábor.

În acest an, Primăria Municipiului Satu Mare prin Centrul Cultural “G.M Zamfirescu” a alocat 450.000 lei pentru finanţarea proiectelor, din care 300.000 lei pentru proiectele din sfera culturii. De altfel, pe acest domeniu au fost depuse cele mai multe solicitări, respectiv 29 de proiecte.

De asemenea, Primăria Municipiului Satu Mare a alocat 100.000 lei pentru susţinerea financiară a proiectelor destinate tinerilor şi 50.000 lei pentru desfăşurarea evenimentelor sportive.

În acest an, pe domeniul tineret au fost depuse 20 de proiecte, iar în urma procesului de selecţie, vor fi finanţate 13 proiecte care au îndeplinit condiţiile de eligibilitate.  Pe linia de sport au fost depuse 8 proiecte, toate fiind declarate eligibile.

Lista proiectelor câştigătoare poate fi consultată pe site-ul oficial al Primăriei Municipiului Satu Mare şi pe site-ul Casei de Cultură “G.M Zamfirescu”.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.