17.09.2019 00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Titlul emisiunii:.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat:Paual Mare, Eleonora Cîmpan, Carmen Vitez. Titlul emisiuni:Standarde de calitate în sănătatea sătmăreană.(reluare) 04.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat:Nicolae Bondici. Titlul emisiunii:Învătătorul rămâne luminătorul satului. 05.00 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia. 06.00 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc. Titlul emisiuni:O echipă de specialişti în protecţia mediului, în vizită de studii. mediului mediului,în 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Titlul emisiunii:.(reluare) 10.00 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Cultura de Lavandă. 11.00 Taina Credinţei cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Înălţarea Sf.Cruci – Paznic Împărătesc 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat:Paual Mare, Eleonora Cîmpan, Carmen Vitez. Titlul emisiuni:Standarde de calitate în sănătatea sătmăreană.(reluare) 14.00 Agenda publică cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Radu Panait, Mariana Sălageanu, Nagy Otto Titlul emisiunii: Educaţia, la un nou început.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu 16.40 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat:Ştefan Szilagy. Titlul emisiunii:Radiografia campionatelor judeţene la fotbal. 17.30 Sănătate cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiunii:Cum controlăm furia. 18.00 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (reluare)

4 şoferi depistaţi băuţi la volan în 3 zile

Scris de Matei Larisa, 09 septembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Peste 250 de conducători auto au fost sancţionaţi contravenţional în acest sfârşit de săptămână, în perioada 6-8 septembrie, de către poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare.

Ca de obicei, aceştia au au desfăşurat mai multe acţiuni pe raza judeţului, pentru depistarea conducătorilor auto care încalcă normele rutiere şi pentru prevenirea accidentelor rutiere. Valoarea totală aproximativă a celor 250 de sancţiuni contravenţionale a fost de 104.000 lei.

De asemenea, au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 54 conducători auto şi au ridicat 6 certificate de înmatriculare.

Nu mai puţin de 5 infracţiuni la regimul rutier au fost constatate în flagrant de poliţiştii sătmăreni în acest sfârşit de săptămână pe raza judeţului Satu Mare.

Astfel vineri, 6 septembrie, un sătmărean a fost depistat de către poliţiştii Biroului Rutieri Satu mare la volanul unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolic. Fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o concentraţie alcoolică de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel că a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

Poliţiştii Biroului Rutier Satu Mare au depistat sâmbătă, 7 septembrie, la volanul unui autoturism pe strada Alexandru Odobescu, din municipiul Satu Mare, un conducător auto în vârstă de 34 de ani, care fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o concentraţie alcoolică de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel că a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

Duminică, 8 septembrie, poliţiştii Biroului Rutier Satu Mare au depistat la volanul unui autoturism pe strada Odoreului, din municipiul Satu Mare, un conducător auto de 35 de ani, care fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o concentraţie alcoolică de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel că a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

La aceeaşi dată, în jurul orei 16.40, poliţiştii Secţiei Poliţie Rurală Tăşnad au depistat la volanul unui autoturism pe DJ 196, Hurezu Mare – Supuru de Jos, un conducător auto în vârstă de 41 de ani, care fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o concentraţie alcoolică de 1,29 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel că a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

Beat şi fără permis, prins la volan

Un bărbat în vârstă de 22 de ani, din localitatea Petea, a fost depistat sâmbătă, 7 septembrie, la volanul unui autoturism pe raza localităţii de provenienţă, deşi nu poseda permis de conducere. De asemenea, fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o concentraţie alcoolică de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel că a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În toate cazurile poliţiştii rutieri au întocmit dosare penale.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.