20.08.2019 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Romeo Nicoară, Ciprian Crăciun, Radu Panait. Titlul emisiunii: Se rupe coaliţia de guvernare?(reluare) 01.30 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc. 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi: Marcela Papici, Tallian Cristian. Titlul emisiuni: Tragedia de la Caracal şi îngrijorările părinţilor.(reluare) 03.30 Cultură cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Iubirea ca artă şi ştiinţă. 04.30 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia, invitat: Sorin Berindei. 05.30 Info Studio cu Adriana Mureşan. Titlul emisiuni: Vacanţa perfectă. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Romeo Nicoară, Ciprian Crăciun, Radu Panait. Titlul emisiunii: Se rupe coaliţia de guvernare?(reluare) 09.30 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiuni: Copiii, tehnicile de meditaţie şi relexare. 10.10 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Porcii de mangaliţa între mit şi realitate. 11.00 Taina Credinţei cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Capcanele reţelelor de socializare. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi: Marcela Papici, Tallian Cristian. Titlul emisiuni: Tragedia de la Caracal şi îngrijorările părinţilor.(reluare) 13.30 Ne cheamă natura cu Ioana Zaharia. 14.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Romeo Nicoară, Ciprian Crăciun, Radu Panait. Titlul emisiunii: Se rupe coaliţia de guvernare?(reluare) 15.30 Teleshopping 15.45 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiuni:Efectele muzicii în tândul adolescenţilor. 16.30 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu. 17.30 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Florin Mulcuţan. Titlul emisiunii: Centru olimpic de sport la Satu Mare. 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiunii: Prevenţa cardiovasculară. 18.30 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (reluare) 23.00 Portret de artist

3D Mini Me oferă o nouă dimensiune amintirilor tale

Scris de Sergiu Podina, 15 iulie 2016 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Cele mai importante momente din viaţa noastră pot fi transpuse acum într-o nouă dimeniune prin intermediul tehnologiei inovatoare adusă în municipiul Satu Mare de firma 3D Mini Me. Studioul situat în Piaţa Libertăţii numărul 22 se va deschide sâmbătă, 16 iulie începând cu ora 11.00.

Fiecare dintre noi preţuim amintirile memorabile din viaţa noastră mai mult decât lucrurile materiale. Putem spune că acestea reprezintă cel mai de preţ lucru pe care îl avem, mai ales când ştim că timpul nu pote fi dat înapoi. Pornind de la această idee, antreprenorul Mihaela Ţolescu a dorit să treacă la un alt nivel şi să le ofere sătmărenilor o alternativă la obişnuitele poze 2D. “Noi, 3D Mini Me aduce pentru prima oară în România tehnologia 3D care utilizează fotogrammetria. Aceasta este o tehnică de obţinere de informaţii cu privire la forma şi dimeniunea obiectului sau subiectului fotografiat. Amintirile în 2D primesc o nouă dimensiune. Practic aceste imagini sunt reprezentate sub forma unei statuete fotorealiste care ne reprezintă pe noi în miniatură ”, a declarat Mihaela Ţolescu, director 3D Mini Me.

Aparatura de care se pot bucura toţi cei care trec pragul studioului 3D Mini Me este una foarte sofisticată şi nemaiîntâlnită. “Echipamentul fotogrammetric este dotat cu 100 de camere foto care surprind persoana din toate unghiurile în acelaşi timp. Aceasta se realizează doar în câteva secunde, cât durează un click ”, ne mai spune Mihaela Ţolescu.

Oferta celor de la 3D Mini Me este concepută astfel încât să poată fi accesibilă tuturor. Surprinde-ţi plăcut partenerul sau partenera oferindu-i un cadou inedit sau fotografiaţi-vă singuri ori în grup de maxim trei persoane alături de prieteni sau familie. Pentru o singură persoană preţurile pornesc de la 450 lei pentru o statuetă de 10 centimetri. Având detaliile foarte bine ilustrate vă recomandăm să alegeţi statueta de 15 centimetri care costă 770 lei. Cei care doresc o şi mai clară imagine a propriei persoane în varianta 3D pot alege o statuetă de 25 centimetri care costă 1660, 30 centimetri – 2700 lei sau chiar 35 centimetri – 3900 lei. Persoanele care doresc un reprint vor primi un discount de 10%.

Mai mult de atât, începând cu a doua jumătate a lunii august 3D Mini Me va dispune şi de un echipament mobil cu care se vor putea deplasa la locul evenimentului tău. Cu ocazia deschiderii ce va avea loc în 16 iulie, 3D Mini Me şi Informaţia Zilei le aduc un discount de 5% pentru toţi cei care îşi fac o programare până în 31 iulie. Talonul se poate găsi în stânga jos a paginii. Acestea se pot face pe adresa de e-mail: studio@3dminime.ro sau personal în Piaţa Libertăţii numărul 22 din Satu Mare.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.