Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitat: Ioan Drăgan. Titlul emisiunii: Salariile din educaţie,majorate doar pentru unii.(reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitați: Beniamin Urs, Ştefan Ressler,Dumitru Pop. Titlul emisiunii: Scandalul în Justişie.(reluare) 02.30 Iată omul cu Gabriel Ghișan,invitat: Paula Pirvănescu. 03.30 În slujba comunității, cu Mihai Sălceanu,invitat: Colonel Gheorghe Strâmb. Titlul emisiuni: Colonel Gheorghe Strâmb – raport la 3650 de zile . 04.30 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 05.40 Viața la țară, cu Ioan Anițaș. Titlul emisiunii: Stadiul de vegetaţie a culturilor agricole. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea:Ilona Ilyes. 07.00 Știri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Anzik Arnold. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitat: Ioan Drăgan. Titlul emisiunii: Salariile din educaţie,majorate doar pentru unii.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea:Ilona Ilyes. 09.30 La psiholog, Ioana Vladimirescu, invitat: Călin Secan. Titlul emisiuni: Copiii şi fricile lor. 10.10 Religie, cu Mihaela Ghiță, invitat:Vasile Feher. Titlul emisiunii:Vindecarea sufletului prin spovedanie. 11.10 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitați: Beniamin Urs, Ştefan Ressler,Dumitru Pop. Titlul emisiunii: Scandalul în Justişie.(reluare) 13.00 Știri 13.30 În slujba comunității, cu Mihai Sălceanu,invitat: Colonel Gheorghe Strâmb. Titlul emisiuni: Colonel Gheorghe Strâmb – rapor la 3650 de zile . 14.30 Teleshopping 14.45 Viața la țară, cu Ioan Anițaș. Titlul emisiunii: Stadiul de vegetaţie a culturilor agricole. 15.30 Sănătate,cu Mihaela Ghiță, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiuni: Cum învingem depresia? 16.00 Iată omul cu Gabriel Ghișan,invitat: Paula Pirvănescu. 16.40 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat: Ştefan Szilagyi. Titlul emisiunii: Fotbalul juvenil în atenţia ASJ şi ISJ. 17.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Andrada Bârsăuan.18.30 Audiențe în direct 19.30 Știri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Cultură,cu Ioan Aniţaş,invitat: Nicolae Pop.Titlul emisiunii: Munca-o modalitate de a rămâne tânăr. 22.30 Info Studio cu Laczko Eva, invitaţi: Lochli Tunde, Kegyes David.Titlul emisiunii: Mosolyhaz – az orom oazisa (Casa Zânelor – oază de bucurii). 23.30 Știri

3D Mini Me oferă o altă dimensiune amintirilor tale

Scris de Adriana Tivadar, 18 iulie 2016 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Momentele speciale de care avem parte pe parcursul vieții ne marchează și ne însoțesc mereu. Cele mai emoționante clipe sunt de regulă întipărite bine în inimile și sufletele noastre și de cele mai multe ori păstrate într-o fotografie 2D ori pe o înregistrare video. Datorită unei noi tehnologii aduse în România, și pentru prima dată în Satu Mare, momentele unice din viața noastră capătă o altă dimensiune, dimensiune 3D.


3D Mini Me aduce în premieră în România, și pentru început la Satu Mare, tehnologia 3D care utilizează fotogrammetria. Aceasta este o tehnică care presupune colectarea informațiilor cu privire la forma şi dimeniunea obiectului sau subiectului fotografiat. Prin această tehnică clasicele amintiri 2D primesc o nouă dimesiune și formă. Mai exact, imaginile realizate sunt reprezentate sub forma unei statuete fotorealiste care reprezintă obiectul sau subiectul fotografiat în miniatură. Aparatura folosită în crearea acestor statuete 3D este spectaculoas[, sofisticat[ şi unic[ în țara noastră. Echipamentul cu aspect futuristic este fotogrammetric și este dotat cu 100 camere foto care imortalizează subiectul sau obiectul din toate unghiurile și în același timp. Deși am fi tentați să credem că acest proces este unul anevoios, având în vedere numărul mare de camere ce fotografiază în același timp, realitatea este că totul durează doar câteva secunde.

Sătmărenii au fost cuceriți de statuetele 3D Mini Me

Sâmbătă, 16 iulie, începând cu ora 11.00 la studioul situat în Piața Libertății numărul 22 (pe Cuza Vodă, vis a vis de stația de autobuz), sătmărenii au avut posibilitatea să vadă cu ochii lor tehnologia care creează statuetele miniaturale 3D. Până la ora 18.00, o mulțime de sătmăreni au mers să vadă statuetele expuse în incinta studioului, dar și echipamentul, care după cum spuneam este spectaculos. Cei mai mulți dintre vizitatori nu s-au mulțumit doar să vadă ci au și comandat astfel de statuete pentru a le oferi celor dragi. Mulți dintre ei ne-au mărturisit entuziasmați că banala fotografie de pe birou, cu copilul sau soția va dispărea, și va fi înlocuită cu o statuetă 3D Mini Me. Bineînțeles că aceștia au beneficiat de reducerea de 5% de care puteți profita și dumneavoastră dacă vă faceți programare până la sfârșitul acestei luni. 3D Mini Me vine în preîntâmpinarea clienților și începând cu a doua jumătate a lunii august echipa mobilă se va deplasa la locul evenimentului dumneavoastră.
Pentru informații și detalii sunteți așteptați să accesați pagina de facebook a studioului, 3D Mini Me, sau puteți să faceți o vizită chiar la studioul situat în Piața Libertății numărul 22 (pe Cuza Vodă, vis a vis de stația de autobuz).

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.