20.08.2019 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Romeo Nicoară, Ciprian Crăciun, Radu Panait. Titlul emisiunii: Se rupe coaliţia de guvernare?(reluare) 01.30 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc. 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi: Marcela Papici, Tallian Cristian. Titlul emisiuni: Tragedia de la Caracal şi îngrijorările părinţilor.(reluare) 03.30 Cultură cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Iubirea ca artă şi ştiinţă. 04.30 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia, invitat: Sorin Berindei. 05.30 Info Studio cu Adriana Mureşan. Titlul emisiuni: Vacanţa perfectă. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Romeo Nicoară, Ciprian Crăciun, Radu Panait. Titlul emisiunii: Se rupe coaliţia de guvernare?(reluare) 09.30 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiuni: Copiii, tehnicile de meditaţie şi relexare. 10.10 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Porcii de mangaliţa între mit şi realitate. 11.00 Taina Credinţei cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Capcanele reţelelor de socializare. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi: Marcela Papici, Tallian Cristian. Titlul emisiuni: Tragedia de la Caracal şi îngrijorările părinţilor.(reluare) 13.30 Ne cheamă natura cu Ioana Zaharia. 14.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Romeo Nicoară, Ciprian Crăciun, Radu Panait. Titlul emisiunii: Se rupe coaliţia de guvernare?(reluare) 15.30 Teleshopping 15.45 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiuni:Efectele muzicii în tândul adolescenţilor. 16.30 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu. 17.30 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Florin Mulcuţan. Titlul emisiunii: Centru olimpic de sport la Satu Mare. 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiunii: Prevenţa cardiovasculară. 18.30 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (reluare) 23.00 Portret de artist

31 iulie, un termen important pentru nu număr relativ mare de cetăţeni

Scris de Ioan Aniţaş, 31 iulie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Ziua de 31 iulie are o serie de conotaţii pentru un număr relativ mare de cetăţeni, din diverse domenii de activitate.

Fermierii sunt aşteptaţi la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură – APIA în vederea depunerii documentelor privind solicitarea rambursării diferenţei de acciză pentru motorina folosită la muncile agricole pe parcursul trimestrului II din acest an. Desigur, actele necesare sunt cele deja cunoscute de către deţinătorii acordului unic, beneficiari ai acestei forme de sprijin. Neprezentarea dosarelor pentru validare atrage după sine pierdere diferenţei de acciză.

Tot azi, sunt aşteptaţi la finanţe, ca ultim termen, agenţii economici şi persoanele fizice, pentru a depune la organul fiscal de care aparţin, declaraţia unică. Desigur, se vor depune de către Organismele Neguvernamentale – ONG-uri, declaraţiile persoanelor fizice privind cedarea celor 2% din impozit în contul acestor structuri organizatorice.

Nu în ultimul rând, tot pe 31 iulie, expiră termenul în care absolvenţii de liceu, promoţia 2019, care nu s-au înscris la facultăţi, mai pot depune la Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă – AJOFM, cererile pentru obţinerea ajutorului de şomaj pentru următoarele 6 luni. Fac excepţie de la acest demers absolvenţii care au de susţinut examen de corigenţă şi apoi proba de Bacalaureat. Aceştia vor depunere cererile de şomaj abia după promovarea examenelor, dar nu mai târziu de 60 de zile de la trecerea acestor „teste”.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.