Image 1
Image 2

Horoscop Informația Zilei (7 februarie 2020)

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Varsator (20 ianuarie - 20 februarie)
Varsator (20 ianuarie – 20 februarie)

Ne aflăm în zodia Vărsător.

BERBEC. Joci un rol central în mediul în care te afli astăzi, eşti un fel de lider al grupului, care va trasa direcţia pe care veţi merge cu toţii. Ceilalţi te vor urma orbeşte, dar rolul pe care ţi l-ai asumat sau ţia fost atribuit nu e chiar uşor, dar îţi va aduce satisfacţii.

TAUR. Se încheie o etapă din pregătirea ta profesională şi, ca la orice final de curs, de stagiu sau de semestru, ai de dat un examen. Ai cu ce te mândri, pentru că ai reuşit să acumulezi multă experienţă şi un bagaj solid de cunoştinţe, deci nu pleci cu traista goală.

GEMENI. Poţi ieşi în evidenţă, datorită ideilor tale geniale, soluţiilorstrălucite cu care rezolvi astăzi problemele, pentru că îţi merge mintea brici. Ai posibilitatea de a te remarca în orice confruntare intelectuală, în orice dispută, deci ar fi bine să accepţi provocările.

RAC. Visele tale sunt realizabile, dar nu chiar atât de uşor cum credeai tu iniţial. Pentru demararea sa ar fi nevoie de o investiţie financiară destul de solidă, însă tu, deocamdată nu dispui de această sumă. Până când îţi aduni bănuţii, fă-ţi planurile cu lux de amănunte.

LEU. De undeva, de departe, primeşti o veste bună, care are un efect pozitiv asupra psihicului tău. Este întocmai ceea ce ai aşteptat, informaţia de care aveai nevoie pentru a alunga teama sau nesiguranţa din sufletul tău, ca o garanţie că te afli pe un teren sigur.

FECIOARĂ. Pare a fi o zi banală, în fond, dar de care vei fi mulţumit, pentru că în rutina cotidiană pot apărea şisoluţii la unele probleme mai vechi, pe care nu le-ai putut rezolva atunci. Stând de vorbă cu cei mai în vârstă din anturaj, găseşti mai uşor răspunsurile.

BALANŢĂ. Pregăteşti un moment romantic mult aşteptat, care vrei să iasă ca la carte, deci profiţi de timpul ce a mai rămas şi verifici toate amănuntele. Dacă ţi-ai fixat întâlnire, abia aştepţi să vină clipa când veţi putea fi împreună, dar timpul trece prea încet.

SCORPION. Banii pe care i-ai putea primi azi sunt punctul de plecare al unei noi acţiuni, pentru că fără ei ai fi stat pe loc şi nu puteai face nimic. Afacerile tale primesc un nou impuls, iar cheful tău de viaţă creşte datorită veniturilor deloc neglijabile ce se arată.

SĂGETĂTOR. Viaţa de familie e foarte animată, pentru că fiecare are ceva de spus şi simte nevoia să discute cu familia despre planurile sale. Împreună puneţi la cale proiecte în care îi implicaţi şi pe ceilalţi, o activitate amplă, în care fiecare îşi are rolul bine definit.

CAPRICORN. Ai ocazia să te întâlneşti cu o persoană dragă, cu cine nu te-ai mai avut văzut demult. Revederea după muţi ani îţi oferă o mare bucurie, fiind un prilej excelent de a discuta despre clipele frumoase trăite împreună, de a vă mai reaminti clipe fericite.

VĂRSĂTOR. Un factor extern îţi impune o atitudine maireţinută şi te împiedică să te poţi manifesta la justa ta valoare. Probabil, anturajul în care te afli îţi pretinde o atitudine mai sobră, ceea ce te face să simţi că adevăratele tale calităţi nu au cum să iasă în evidenţă.

PEŞTI. Dacă tot ai nişte bani puşi deoparte, acum apare ocazia să faci o investiţie rentabilă, la care visezi demultă vreme, dar pe care ai tot amânat-o, din lipsă de fonduri. Acum stai ceva mai bine din punct de vedere financiar, astfel ai curajul să te apuci de treabă.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with