21.08.2019 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi:Gabriel Zetea, Adrian Albu, Lorand Turoş . Titlul emisiunii: PSD şi ALDE, dispute interminabile. (reluare) 01.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiunii:Îngrijirea pielii în sezonul cald. 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct, cu Laczko Eva, invitaţi: Vass Zoltan. Titlul emisiuni: Zilele Partium îi reunesc pe medici.(reluare) 03.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Şcoala sătmăreană şi aria extraşcolară. 04.30 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Aurelia Fedorca. Titlul emisiuni: Aurelia Fedorca – primarul oraşului Negreşti Oaş. 05.30 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Bacul de la Pomi se apropie de pensie. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi:Gabriel Zetea, Adrian Albu, Lorand Turoş . Titlul emisiunii: PSD şi ALDE, dispute interminabile. (reluare) 09.30 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia, invitat: Rafaelo Varga. 10.15 Taina credinţei(limba maghiară) cu Laczko Eva, invitat: Roman Janos. Titlul emisiuni: Cea mai sfântă dintre sfinţi. 11.00 Ne cheamă Natura cu Ioana Zaharia. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct, cu Laczko Eva, invitaţi: Vass Zoltan. Titlul emisiuni: Zilele Partium îi reunesc pe medici.(reluare) 13.30 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiuni: De ce se tem oamenii de căsătorie? 14.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi:Gabriel Zetea, Adrian Albu, Lorand Turoş . Titlul emisiunii: PSD şi ALDE, dispute interminabile. (reluare) 15.30 Teleshopping 15.45 Info Studio cu Mihaela Ghiţă, invitat: Răzvan Roşu. Titlul emisiuni: Pe urmele lumii tradiţionale. 16.45 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu. 17.45 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiuni:Cu boala vitezei în sânge. 18.30 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş (reluare) 23.00 Documentar despre Vasile Lucaciu partea 1.

La mulţi ani, Mihai Huzău!

Aflat la cea de-a treizeci şi una aniversare, Mihai Huzău ne poate spune o poveste frumoasă prin CV-ul său. Crescut într-un mediu de afaceri a înţeles repede că cea mai simplă cale de a face ceva este comunicarea. Prin comunicare corectă şi adecvată poţi atinge limite la care altfel este greu să ajungi. Nu este vorba numai de mediul de afaceri ci şi de cel social şi, mai nou pentru el, de cel politic.

A intuit că nu se poate realiza într-un mediu închistat în dogme şi ierarhii pe baze nesănătoase şi a căutat o refulare. Chiar dacă această refulare nu este aceea care ar fi trebuit să fie, Mihai a luat taurul de coarne şi cu o râvnă pornită din frivolitatea tinereţii şi rigurozitatea unui ţel politic, urcă treptele afirmării.

Trecut prin mediul de afaceri al familiei, mediu sănătos, bazat pe muncă şi iniţiativă (renumele firmelor Olimpia Travel şi Coexpres este edificator) îşi lansează propria afacere, Olimpia Turism, şi propriul stil de a face bine, Apel la Acţiune – asociaţie cu proiecte caritabile, gen „Ajutoarele de Moş Crăciun”, şi divertisment, tip „Urban Festival”.
Proaspăt investit secretar de stat în cadrul Ministerului pentru Relaţii cu Parlamentul, fostul consilier local al Sătmarului se află la ceas de sărbătoare aşa că Informaţia Zilei se asociază celor care îi urează

“La mulţi ani!”

Abonează-te acum Online!
 1. Ioan Pop a spus: 01 august 2019, ora 08:49

  O întrebare retorică privind ascensiunea acestui băieţaş de bani gata- caz clasic de PCR-ist( pile, cunoştinţe, relaţii): Câţi asemeni lui sunt plătiţi cu bani graşi de la bugetul de stat?Biată Românie, condusă de beizadele inculte!

 2. Babacu a spus: 01 august 2019, ora 08:26

  Membru ALDE? De cind? Eu stiam ca ALDE are un singur membru cu norma intreaga, pe Tariceanu. Plus inca 2-3 membri cu jumatate de norma, Stef si Silaghi dar si aia in somaj tehnic. Toti asteapta alegerile viitoare sa-si ia portia de voturi de 4 % ca apoi sa-si vada linistiti de pensie si sa faca politica in parcul din centru.
  N-am nimic cu dl. Huzau, pare baiat simpatic, dar faptul ca a fost cpnsilier local nu-i face cinste, acolo este o adunatura de mediocritati care nu pot sa gindeasca cu capul lor, vezi „realizarile” pe care le au ei la nivel de municipiu (aglomerarea centrului, tot mai putine spatii verzi, dezvoltare haotica). Dar sa nu fim rai, poate ca dl. Huzau va demonstra de acum incolo ca este un baiat capabil.
  Domnule Huzau, La multi ani, noi sintem adevaratii prieteni ai dumitale pentru ca noi iti spunem adevarul!

 3. Fan a spus: 01 august 2019, ora 03:14

  Deci, sa intelegem. Acest om a intrat in politica acuma 2-3 ani prin ALDE unde sustinea ca Tariceanu nu zice rau si ca are dreptate. Acuma a fost ales secretar de stat in Ministerul pentru Relatii cu Parlamentul (clar pentru cababilitatile sale si nu „politic”) si acuma voi ii faceti reclama pe site la ce firma isi deschide!.
  Anii ’90 voi sunteti?

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.