00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Ştefan Ressler, Romeo Pop. Titlul emisiunii: Ministrul de interne Carmen Dan a plecat din guvern înainte de a fi dată afară. (reluare) 01.30 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. 02.15 Ne Cheamă Natura 03.30 Concert de jazz la Satu Mare 05.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Csaba Csintalan. Titlul emisiunii: Un alt mod de cuantificare a rezultatelor –BAC 2019. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Adrian Marc. Titlul emisiuni: Noi obiective ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare. (reluare) 09.00 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. 09.30 Religie cu Mihaela Ghiţă, invitaţi: Marcel Malanca, Nicolae Pop, Adriana Huja. Titlul emisiuni: Activităţi dedicate satului românesc în Protopopiatul Ortodox Oaş. 10.30 Tabără de creaţie la Ocoliş 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Ştefan Ressler, Romeo Pop. Titlul emisiunii: Ministrul de interne Carmen Dan a plecat din guvern înainte de a fi dată afară. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Iată omul, cu Gabriel Ghişan,invitat: Sebastian Borleştean. 14.50 Teleshopping 15.10 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu. 16.10 Cultură, Strigăt disperat al firmelor de construcţii, întâlnirea patronilor din construcţii la Poesis 17.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Darius Şchiop. Titlul emisiunii: Halep, prima româncă campioană la Wimbledon! Cum stă tenisul sătmărean? 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Maria Pop. Titlul emisiunii: Uleiurile esenţiale – cum le întrebuinţăm? 18.30 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş (reluare) 23.30 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia, invitat: Rafaelo Varga. 16.07.2019

Horoscop

Scris de I. Z., 20 aprilie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 20.04

Ne aflăm în zodia BERBEC

BERBEC. Te afli într-un loc de care eşti puternic ataşat sufleteşte. Ori este vorba de locul unde ai copilărit, ori un spaţiu unde te-ai simţit bine cândva, în trecut şi de care ţi-a fost tare dor. Îţi vine să zbori de fericire, iar acum te simţi de parcă ţi s-ar fi împlinit un vis.

TAUR. Te scoli devreme şi de dimineaţă pleci la drum, spre o destinaţie unde vei avea parte de momente fericite alături de persoane hazlii, prezenţa cărora îţi face multă plăcere. Poate eşti obosit şi nu pleci de acasă în cea mai bună formă, dar ei îţi vor ridica moralul.

GEMENI. Oricât de greu ţi-ar fi să recunoşti că nu ştii să rezolvi singur o anumită problemă, în cele din urmă vei fi nevoit să ceri sfatul cuica mai experimentat. Un specialist cu vechime, un părinte sau un frate mai mare va fi dispus să te ajute şi vei trece de acest hop.

RAC. Orice începi astăzi să faci, este destinat succesului, deci profită de ziua aceasta plină de evenimente şi noutăţi. Primeşti o veste bună ce îţi deschide o perspectivă nouă în carieră au în afaceri, încât abia aştepţi să poţi porni spre ţelul final ce ţi se conturează.

LEU. Te simţi cam ciudat astăzi, pentru că, printre oamenii pe care îi întâlneşti în locul în care te afli sunt şi persoane pe care nu-i prea ai la inimă. Soluţia optimă în acest caz ar fi să pleci de acolo, pentru că în altă parte ai săţi găseşti o companie cu mult mai plăcută.

FECIOARĂ. Toată lumea din jurul tău vorbeşte numai despre neajunsuri, lipsuri şi necazuri, dar tu nu te laşi afectat de pesimismul lor. Te simţi bine în pielea ta, ai chef de distracţie, iar buna ta dispoziţie va reuşi să-i molipsească şi pe cei care au început ziua mai prost. 

BALANŢĂ. Eşti invitat undeva, unde ţi-ar face mare plăcere să fi prezent, dar împrejurările de astăzi nu sunt tocmai favorabile deplasărilor la distanţă. Ideea de plecare te cam pune pe gânduri, să rămâi sau să pleci, dar e sigur, că vei face alegerea cea mai potrivită.

SCORPION. Ai motive de distracţie, cu toate că, se pare că în prima parte a zilei nu eşti tocmai binedispus. Te-ai trezit cu faţa la cearceaf, şi la orele dimineţii parcă toate îţi merg pe dos, dar când toţi din jurul tău sunt veseli, repede îţi vine şi ţie cheful de petrecere.

SĂGETĂTOR. O zi petrecută cu familia vă poate oferi condiţii bune unei discuţii despre adevăr şi minciună. Cine se simte cu musca pe căciulă, va evita dezbaterea, pentru că are o oarecare reţinere, dar adevărul, orcum, mai repede sau mai târziu, tot se va ieşi la iveală.

CAPRICORN. Te poţi bucura de o creştere financiară binevenită, totuşi, nu se poate vorbi de bani picaţi din cer sau primiţi cadou, ci adunaţi în timp, prin mult efort, muncă şi multă energie investită. Poate ai luat salariul sau ai intrat în posesia onorariului care ţi se cuvine.

VĂRSĂTOR. Ţi-ai planificat o călătorie pentru astăzi, iar acum abia aştepţi să ajungi la destinaţie. Eşti aşteptat cu braţele deschise de prietenii care te-au chemat să stai şi tu câteva ore, sau poate câteva zile alături de ei şi în compania lor vei avea un week-end excelent.

PEŞTI. Vestea care ajunge la urechile tale astăzi prin intermediul unei persoane dragi are un efect energizant asupra ta. Dintr-una devii extrem de grăbit, parcă ceva te împinge de la spate, sau nu vrei să ratezi o ocazie de excepţie, care mâine nu va mai fi valabilă.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.