10.10.2019 00.00 Dezbatere electorală , cu Stela Cădar, invitaţi: Dan Burulea, Adelin Ghiarfaş, Otto Nagy, Adrian Farcău. Titlul emisiunii: PNL vrea un guvern cu 15-16 ministere. (reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct cu Mihai Sălceanu, invitat: Paula Gabor, Mihai Paşolea . Titlul emisiunii: Ce modificări ale codului rutier au intrat recent în vigoare? (reluare) 04.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Rolul asociaţiei cazacilor şi obiectivelele sale în România. 05.00 O partidă de pescuit 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Dezbatere electorală , cu Stela Cădar, invitaţi: Dan Burulea, Adelin Ghiarfaş, Otto Nagy, Adrian Farcău. Titlul emisiunii: PNL vrea un guvern cu 15-16 ministere. (reluare) 10.00 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu invitat: Ionela Toma. 11.00 Ne cheamă Natura cu Ioana Zaharia. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Mihai Sălceanu, invitat: Paula Gabor, Mihai Paşolea . Titlul emisiunii: Ce modificări ale codului rutier au intrat recent în vigoare? (reluare) 14.40 Dezbatere electorală, cu Stela Cădar, invitaţi: Dan Burulea, Adelin Ghiarfaş, Otto Nagy, Adrian Farcău. Titlul emisiunii: PNL vrea un guvern cu 15-16 ministere. (reluare) 16.00 Teleshopping 16.30 Panoramic Sportiv cu Constantin Demian, invitat: Cosmin Iuhas. Titlul emisiuni: Despre fotbalul sătmărean cu antrenoul Cosmin Iuhas. 17.30 Sănătate cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiuni: Anxeitatea cauze şi tratament. 18.00 Audienţe în direct cu Eva Laczko (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Dezbatere electorală , cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko (reluare)

Horoscop

Scris de I. Z., 20 aprilie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 20.04

Ne aflăm în zodia BERBEC

BERBEC. Te afli într-un loc de care eşti puternic ataşat sufleteşte. Ori este vorba de locul unde ai copilărit, ori un spaţiu unde te-ai simţit bine cândva, în trecut şi de care ţi-a fost tare dor. Îţi vine să zbori de fericire, iar acum te simţi de parcă ţi s-ar fi împlinit un vis.

TAUR. Te scoli devreme şi de dimineaţă pleci la drum, spre o destinaţie unde vei avea parte de momente fericite alături de persoane hazlii, prezenţa cărora îţi face multă plăcere. Poate eşti obosit şi nu pleci de acasă în cea mai bună formă, dar ei îţi vor ridica moralul.

GEMENI. Oricât de greu ţi-ar fi să recunoşti că nu ştii să rezolvi singur o anumită problemă, în cele din urmă vei fi nevoit să ceri sfatul cuica mai experimentat. Un specialist cu vechime, un părinte sau un frate mai mare va fi dispus să te ajute şi vei trece de acest hop.

RAC. Orice începi astăzi să faci, este destinat succesului, deci profită de ziua aceasta plină de evenimente şi noutăţi. Primeşti o veste bună ce îţi deschide o perspectivă nouă în carieră au în afaceri, încât abia aştepţi să poţi porni spre ţelul final ce ţi se conturează.

LEU. Te simţi cam ciudat astăzi, pentru că, printre oamenii pe care îi întâlneşti în locul în care te afli sunt şi persoane pe care nu-i prea ai la inimă. Soluţia optimă în acest caz ar fi să pleci de acolo, pentru că în altă parte ai săţi găseşti o companie cu mult mai plăcută.

FECIOARĂ. Toată lumea din jurul tău vorbeşte numai despre neajunsuri, lipsuri şi necazuri, dar tu nu te laşi afectat de pesimismul lor. Te simţi bine în pielea ta, ai chef de distracţie, iar buna ta dispoziţie va reuşi să-i molipsească şi pe cei care au început ziua mai prost. 

BALANŢĂ. Eşti invitat undeva, unde ţi-ar face mare plăcere să fi prezent, dar împrejurările de astăzi nu sunt tocmai favorabile deplasărilor la distanţă. Ideea de plecare te cam pune pe gânduri, să rămâi sau să pleci, dar e sigur, că vei face alegerea cea mai potrivită.

SCORPION. Ai motive de distracţie, cu toate că, se pare că în prima parte a zilei nu eşti tocmai binedispus. Te-ai trezit cu faţa la cearceaf, şi la orele dimineţii parcă toate îţi merg pe dos, dar când toţi din jurul tău sunt veseli, repede îţi vine şi ţie cheful de petrecere.

SĂGETĂTOR. O zi petrecută cu familia vă poate oferi condiţii bune unei discuţii despre adevăr şi minciună. Cine se simte cu musca pe căciulă, va evita dezbaterea, pentru că are o oarecare reţinere, dar adevărul, orcum, mai repede sau mai târziu, tot se va ieşi la iveală.

CAPRICORN. Te poţi bucura de o creştere financiară binevenită, totuşi, nu se poate vorbi de bani picaţi din cer sau primiţi cadou, ci adunaţi în timp, prin mult efort, muncă şi multă energie investită. Poate ai luat salariul sau ai intrat în posesia onorariului care ţi se cuvine.

VĂRSĂTOR. Ţi-ai planificat o călătorie pentru astăzi, iar acum abia aştepţi să ajungi la destinaţie. Eşti aşteptat cu braţele deschise de prietenii care te-au chemat să stai şi tu câteva ore, sau poate câteva zile alături de ei şi în compania lor vei avea un week-end excelent.

PEŞTI. Vestea care ajunge la urechile tale astăzi prin intermediul unei persoane dragi are un efect energizant asupra ta. Dintr-una devii extrem de grăbit, parcă ceva te împinge de la spate, sau nu vrei să ratezi o ocazie de excepţie, care mâine nu va mai fi valabilă.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.