Image 1
Image 2
Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Berbec (21 martie – 20 aprilie)

HOROSCOP Informația Zilei 20.04

Ne aflăm în zodia BERBEC

BERBEC. Te afli într-un loc de care ești puternic atașat sufletește. Ori este vorba de locul unde ai copilărit, ori un spațiu unde te-ai simțit bine cândva, în trecut și de care ți-a fost tare dor. Îți vine să zbori de fericire, iar acum te simți de parcă ți s-ar fi împlinit un vis.

TAUR. Te scoli devreme și de dimineață pleci la drum, spre o destinație unde vei avea parte de momente fericite alături de persoane hazlii, prezența cărora îți face multă plăcere. Poate ești obosit și nu pleci de acasă în cea mai bună formă, dar ei îți vor ridica moralul.

GEMENI. Oricât de greu ți-ar fi să recunoști că nu știi să rezolvi singur o anumită problemă, în cele din urmă vei fi nevoit să ceri sfatul cuica mai experimentat. Un specialist cu vechime, un părinte sau un frate mai mare va fi dispus să te ajute și vei trece de acest hop.

RAC. Orice începi astăzi să faci, este destinat succesului, deci profită de ziua aceasta plină de evenimente și noutăți. Primești o veste bună ce îți deschide o perspectivă nouă în carieră au în afaceri, încât abia aștepți să poți porni spre țelul final ce ți se conturează.

LEU. Te simți cam ciudat astăzi, pentru că, printre oamenii pe care îi întâlnești în locul în care te afli sunt și persoane pe care nu-i prea ai la inimă. Soluția optimă în acest caz ar fi să pleci de acolo, pentru că în altă parte ai săți găsești o companie cu mult mai plăcută.

FECIOARĂ. Toată lumea din jurul tău vorbește numai despre neajunsuri, lipsuri și necazuri, dar tu nu te lași afectat de pesimismul lor. Te simți bine în pielea ta, ai chef de distracție, iar buna ta dispoziție va reuși să-i molipsească și pe cei care au început ziua mai prost. 

BALANȚĂ. Ești invitat undeva, unde ți-ar face mare plăcere să fi prezent, dar împrejurările de astăzi nu sunt tocmai favorabile deplasărilor la distanță. Ideea de plecare te cam pune pe gânduri, să rămâi sau să pleci, dar e sigur, că vei face alegerea cea mai potrivită.

SCORPION. Ai motive de distracție, cu toate că, se pare că în prima parte a zilei nu ești tocmai binedispus. Te-ai trezit cu fața la cearceaf, și la orele dimineții parcă toate îți merg pe dos, dar când toți din jurul tău sunt veseli, repede îți vine și ție cheful de petrecere.

SĂGETĂTOR. O zi petrecută cu familia vă poate oferi condiții bune unei discuții despre adevăr și minciună. Cine se simte cu musca pe căciulă, va evita dezbaterea, pentru că are o oarecare reținere, dar adevărul, orcum, mai repede sau mai târziu, tot se va ieși la iveală.

CAPRICORN. Te poți bucura de o creștere financiară binevenită, totuși, nu se poate vorbi de bani picați din cer sau primiți cadou, ci adunați în timp, prin mult efort, muncă și multă energie investită. Poate ai luat salariul sau ai intrat în posesia onorariului care ți se cuvine.

VĂRSĂTOR. Ți-ai planificat o călătorie pentru astăzi, iar acum abia aștepți să ajungi la destinație. Ești așteptat cu brațele deschise de prietenii care te-au chemat să stai și tu câteva ore, sau poate câteva zile alături de ei și în compania lor vei avea un week-end excelent.

PEȘTI. Vestea care ajunge la urechile tale astăzi prin intermediul unei persoane dragi are un efect energizant asupra ta. Dintr-una devii extrem de grăbit, parcă ceva te împinge de la spate, sau nu vrei să ratezi o ocazie de excepție, care mâine nu va mai fi valabilă.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with