Ciprian Muntean a obţinut titlul de Fide Trainer | Informaţia Zilei

Ciprian Muntean a obţinut titlul de Fide Trainer

Scris de Ionuţ Blăjean, 03 septembrie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Scriam zilele trecute că Ciprian Muntean, de la CS Voinţa Satu Mare, participă la un curs de antrenori de şah. Cu ocazia Campionatului European U18, la Riga (Letonia) s-a organizat un seminar susţinut de marele maestru Adrian Mikhalchishin, cel care este şi preşedintele Comisiei de antrenori FIDE.

La câteva zile de la încheierea campionatului, pe site-ul trainers.fide.com au apărut şi titlurile acordate de comisia FIDE. Sătmăreanul Ciprian Muntean a devenit FIDE Trainer, adică a obţinut al doilea titlu ca importanţă din cele cinci pe care le acordă Comisia de antrenori FIDE.

Iată ordinea lor: 1. FIDE Senior Trainer, 2. FIDE Trainer, 3.FIDE Instructor, 4.National Instructor, 5.Developmental Instructor.

Titlul obţinut de Ciprian Muntean îi dă posibilitatea să fie şef de delegaţie la o competiţie internaţională organizată de FIDE.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517