Image 1
Image 2

Marius Gînţă, invitatul emisiunii “În Slujba Comunităţii” de la ITV

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Colonelul în rezervă Marius Gînţă, preşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual, este invitatul emisiunii de duminică, 12 august, “În Slujba Comunităţii” transmisă de la orele 13.00 şi 20.00 la Informaţia TV.

În cadrul emisiunii, liderul de sindicat vorbeşte despre situaţia actuală din poliţie, din IPJ Satu Mare dar şi despre lupta sindicală. Din punctul de vedere al lui Marius Gînţă, relaţiile dintre poliţişti s-au deteriorat pe fondul orgoliilor. Sunt tot mai puţine cadre care muncesc cu tragere de inimă, aplecate spre această muncă. Există, la fel ca întotdeauna, şi conflictul dintre generaţii. Pe de altă parte, politicul se implică prea mult în numirile ofiţerilor pe funcţii, deşi nu ar fi normal. Iar IGPR este o structură stufoasă cu 2.000 de angajaţi, care nu ar trebui să existe.

O altă temă abordată, având în vedere faptul că Marius Gînţă a fost şeful Serviciului Investigaţii Criminale, s-a referit la crimele celebre din judeţ, inclusiv cazul Dorgai, actriţa ucisă pe malul Someşului în noiembrie 2014.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

AGLOMERAŢIE LA PETEA

Cod roşu de aşteptare

Suntem aproape de mijlocul lunii august, iar traficul la Vama Petea este sub cod roşu. Fiind în această perioadă, se stă destul de mult timp atât pe sensul de intrare cât şi pe cel de ieşire.