20.11.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ioan Leitner, Ciprian Crăciun, Ovidiu Mureşan. Titlul emisiunii: Înaintea preluării preşedinţiei rotative, PSD face remaniere. (reluare) 01.30 Cultură – 10x10 Născut în România 03.00 Lansare de Carte la Poesis - Ioan Lenciu,omagiu la 90 de ani. 04.20 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Virgil Enătescu. Titlul emisiuni: Primul simpozion de informatică medicală din Satu Mare. 05.20 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: fam. Antal. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Mihai Paşolea, Paula Gabor, Larisa Matei. Titlul emisiunii: Care sunt cauzele principale ale accidentelor?(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Sănătate, frumuseţe, stil 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Iulian Budău. Titlul emisiunii:Sfinţii, prietenii noştri. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ioan Leitner, Ciprian Crăciun, Ovidiu Mureşan. Titlul emisiunii: Înaintea preluării preşedinţiei rotative, PSD face remaniere. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Info Studio cu Mihai Sălceanu, invitat: Ovi D Pop. Titlul emisiuni:Ovi D Pop ridică fotografia la nivel de artă. 14.15 Teleshopping 14.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: fam. Antal. 15.40 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Virgil Enătescu. Titlul emisiuni: Primul simpozion de informatică medicală din Satu Mare. 16.30 Lansare de Carte la Poesis - Ioan Lenciu,omagiu la 90 de ani. 17.50 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjan, invitat: Terely Mihai. Titlul emisiunii: Clubul CS Unio a câştigat concursul pe care la organizat. 18.30 Audienţe în direct. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar în direct 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct. 23.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea.Titlul emisiuni:Lovitura de stat din decembrie 1989.
Rac(21 iunie - 20 iulie)

Rac(21 iunie – 20 iulie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 22.06

Ne aflăm în zodia RAC

BERBEC. Pleci la drum şi vrei să uiţi pentru un timp de tot ce laşi în urma ta. Că e vorba de un concediu mult aşteptat, sau doar o schimbare în planurile tale, priveşti noul sens cu satisfacţie şi cu mult optimism, deoarece eşti ferm convins că va aduce ceva frumos în viaţa ta.

TAUR. Eşti o companie tonică, plăcută pentru oricine, pentru că ai întotdeauna un efect mobilizator asupra celor din jurul tău. Discuţi cu toată lumea, iar cine te are azi în preajmă se simte bine, pentru că întreţii foarte bine discuţia, aduci bună dispoziţie şi zâmbet tuturor.

GEMENI. Te afli la un nou început, iar entuziasmul cu care ai pornit la drum te ajută să progresezi, să depăşeşti cât mai repede primele etape. Oricât de mult te-ai grăbi, drumul pe care ai pornit acum nu se va termina la prima cotitură, pe asta vei merge poate, chiar toată viaţa.

RAC. Gelozia poate afecta negativ armonia de cuplu, căci ai început să-l bănuieşti pe cel drag de fapte pe care, probabil, nici nu le-a făcut. Sentimentele sunt puternice din ambele părţi, dar tu, fiind o fire foarte hotărâtă, vrei să ştii totdeauna exact ce se petrece în jurul tău.

LEU. Visezi frumos şi eşti convins că planul care se naşte acum în mintea ta are mari sorţi de izbândă şi îl vei realiza cât de curând. Reţeta succesului în acest caz e să reuşeşti săţi menţii mereu gândirea pozitivă, deci să nu-ţi pierzi convingerea că totul va ieşi excelent.

FECIOARĂ. Nu căuta să pui pe seama unor factori externi atitudinea ta, nici amabilitatea şi nici bosumflarea faţă de cei din anturaj. Nici vorbă de aşa ceva, tu ştii exact ce, cu ce motiv faci, iar când eşti mai dur, înseamnă că cineva te-a jignit, sau vrei săţi impui punctul de vedere.

BALANŢĂ. O femeie mai în vârstă, mama, o soră mai mare, bunica, o prietenă ceva mai matură, vede până în adâncul sufletului tău şi indiferent că e bine sau rău, ştie ce se petrece acolo. Nu încerca să o minţi, acceptă-i mai bine sfaturile, pentru că ştie ea ce vorbeşte.

SCORPION. Conflictul care se naşte astăzi, cu toate că nici ţie nu-ţi face nicio plăcere, are totuşi o latură constructivă, căci va scoate în evidenţă tocmai competenţa ta cu care abordezi problemele. Persoane suspuse vor observa, cât de bine pregătit eşti şi ce bine te descurci.

SĂGETĂTOR. Faci parte dintr-un colectiv închegat, în care comunicarea şi conlucrarea merg excelent. Azi trebuie să vă uniţi cu toţii forţele într-un scop comun bine definit şi deoarece colaboraţi de minune, terminaţi repede sarcinile ce vă revin, cât ai bate din palme.

CAPRICORN. Ai ceva bani în cont, dar îi vei folosi pentru a achita o plată şi doar îţi iau o povară de pe suflet şi te scapă de o restanţă pe care o duci după tine de un timp. Banii se duc astăzi în direcţii care nu-ţi oferă nicio plăcere, totuşi, poţi fi mulţumit că nu rămâi dator.

VĂRSĂTOR. Toate schimbările ce se petrec în aceată perioadă în viaţa ta, bune sau rele, le dirijezi tu singur. Degeaba ţi le explici tu pe toate, invocând tot felul de lucruri independente de tine, ori persoane care te atrag sau te resping, toate acestea sunt doar explicaţii.

PEŞTI. Abia aştepţi sfârşitul de săptămână, pe care, de data aceasta ai vrea să-l petreci în compania familiei, prietenilor, sau celor apropiaţi sufletului tău. Demult nu aţi mai avut ocazia să staţi o zi întreagă împreună, iar acum vrei să profiţi pe deplin de ocazia ce se arată.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.