18.02.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Otto Nagy, Mircea Ciocan, Ciprian Ardelean. Titlul emisiunii: Klaus Iohannis şi Ludovic Orban critică politicile PSD.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în Direct cu Mihai Sălceanu, invitat: Călin Durla. Titlul emisiunii: Noutăţi din sistemul de educaţie. (reluare) 04.00 Sănătate Frumuseţe Stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia 04.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii: Pesta porcină africană, modalităţi de transmitere. 05.30 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiunii: Viitori piloţi de formula 1. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Otto Nagy, Mircea Ciocan, Ciprian Ardelean. Titlul emisiunii: Klaus Iohannis şi Ludovic Orban critică politicile PSD.(reluare) 10.00 Panoramic Sportiv cu Constantin Demian, invitat: Adrian Pricop.Titlul emisiunii: Relansarea voleiului sătmărean. 10.50 Taina Credinţei (limba maghiară) cu Eva Laczko. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în Direct cu Mihai Sălceanu, invitat: Călin Durla. Titlul emisiunii: Noutăţi din sistemul de educaţie. (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Otto Nagy, Mircea Ciocan, Ciprian Ardelean. Titlul emisiunii: Klaus Iohannis şi Ludovic Orban critică politicile PSD.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu. 17.30 Sănătate cu Mihaela Ghiţă, invitat: Georgeta Pop. Titlul emisiunii: Noutăţi din sănătate. 18.00 Audienţe în direct cu Eva Laczko (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică , cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko (reluare)
Rac(21 iunie - 20 iulie)

Rac(21 iunie – 20 iulie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 22.06

Ne aflăm în zodia RAC

BERBEC. Pleci la drum şi vrei să uiţi pentru un timp de tot ce laşi în urma ta. Că e vorba de un concediu mult aşteptat, sau doar o schimbare în planurile tale, priveşti noul sens cu satisfacţie şi cu mult optimism, deoarece eşti ferm convins că va aduce ceva frumos în viaţa ta.

TAUR. Eşti o companie tonică, plăcută pentru oricine, pentru că ai întotdeauna un efect mobilizator asupra celor din jurul tău. Discuţi cu toată lumea, iar cine te are azi în preajmă se simte bine, pentru că întreţii foarte bine discuţia, aduci bună dispoziţie şi zâmbet tuturor.

GEMENI. Te afli la un nou început, iar entuziasmul cu care ai pornit la drum te ajută să progresezi, să depăşeşti cât mai repede primele etape. Oricât de mult te-ai grăbi, drumul pe care ai pornit acum nu se va termina la prima cotitură, pe asta vei merge poate, chiar toată viaţa.

RAC. Gelozia poate afecta negativ armonia de cuplu, căci ai început să-l bănuieşti pe cel drag de fapte pe care, probabil, nici nu le-a făcut. Sentimentele sunt puternice din ambele părţi, dar tu, fiind o fire foarte hotărâtă, vrei să ştii totdeauna exact ce se petrece în jurul tău.

LEU. Visezi frumos şi eşti convins că planul care se naşte acum în mintea ta are mari sorţi de izbândă şi îl vei realiza cât de curând. Reţeta succesului în acest caz e să reuşeşti săţi menţii mereu gândirea pozitivă, deci să nu-ţi pierzi convingerea că totul va ieşi excelent.

FECIOARĂ. Nu căuta să pui pe seama unor factori externi atitudinea ta, nici amabilitatea şi nici bosumflarea faţă de cei din anturaj. Nici vorbă de aşa ceva, tu ştii exact ce, cu ce motiv faci, iar când eşti mai dur, înseamnă că cineva te-a jignit, sau vrei săţi impui punctul de vedere.

BALANŢĂ. O femeie mai în vârstă, mama, o soră mai mare, bunica, o prietenă ceva mai matură, vede până în adâncul sufletului tău şi indiferent că e bine sau rău, ştie ce se petrece acolo. Nu încerca să o minţi, acceptă-i mai bine sfaturile, pentru că ştie ea ce vorbeşte.

SCORPION. Conflictul care se naşte astăzi, cu toate că nici ţie nu-ţi face nicio plăcere, are totuşi o latură constructivă, căci va scoate în evidenţă tocmai competenţa ta cu care abordezi problemele. Persoane suspuse vor observa, cât de bine pregătit eşti şi ce bine te descurci.

SĂGETĂTOR. Faci parte dintr-un colectiv închegat, în care comunicarea şi conlucrarea merg excelent. Azi trebuie să vă uniţi cu toţii forţele într-un scop comun bine definit şi deoarece colaboraţi de minune, terminaţi repede sarcinile ce vă revin, cât ai bate din palme.

CAPRICORN. Ai ceva bani în cont, dar îi vei folosi pentru a achita o plată şi doar îţi iau o povară de pe suflet şi te scapă de o restanţă pe care o duci după tine de un timp. Banii se duc astăzi în direcţii care nu-ţi oferă nicio plăcere, totuşi, poţi fi mulţumit că nu rămâi dator.

VĂRSĂTOR. Toate schimbările ce se petrec în aceată perioadă în viaţa ta, bune sau rele, le dirijezi tu singur. Degeaba ţi le explici tu pe toate, invocând tot felul de lucruri independente de tine, ori persoane care te atrag sau te resping, toate acestea sunt doar explicaţii.

PEŞTI. Abia aştepţi sfârşitul de săptămână, pe care, de data aceasta ai vrea să-l petreci în compania familiei, prietenilor, sau celor apropiaţi sufletului tău. Demult nu aţi mai avut ocazia să staţi o zi întreagă împreună, iar acum vrei să profiţi pe deplin de ocazia ce se arată.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.