25 de profesori s-au retras din examenul de titularizare. 3 au fost prinşi copiind | Informaţia Zilei

25 de profesori s-au retras din examenul de titularizare. 3 au fost prinşi copiind

Miercuri, 29 iulie, la proba scrisă din cadrul concursului de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din învăţământul preuniversitar, desfăşurată miercuri, 29 iulie, în cele două centre de examen din Satu Mare, s-au prezentat 383 de candidaţi (91,19%) din cei 420 candidaţi înscrişi.

25 dintre candidaţi (5,95%) s-au retras din motive personale, iar 3 candidaţi au fost eliminaţi din examen. Candidaţii eliminaţi pentru fraudă sau tentativă de fraudă nu vor fi repartizaţi pe posturi didactice/catedre în anul şcolar 2019-2020.

Nu s-au înregistrat cazuri de candidaţi cu temperatura peste 37.3 grade Celsius.

Subiectele şi baremele de corectare au fost publicate pe site-ul dedicat, de către Centrul Naţional de Politici şi Evaluare în Educaţie.

Primele rezultate la proba scrisă vor fi afişate în data de 4 august, la sediul inspectoratului şcolar, dar şi pe site-ul titularizare.edu.ro. Contestaţiile se depun la sediul inspectoratului şcolar judeţean sau se transmit prin mijloace electronice, în zilele de 4 august, după afişarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv 5 august, până la ora 12:00. Rezultatele finale se afişează la sediul inspectoratului şcolar judeţean şi pe site-ul menţionat anterior, în data de 11 august.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obţină la proba scrisă minimum nota 7 (şapte), iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), minimum nota 5 (cinci).

Repartizarea candidaţilor pe posturile didactice vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a notelor obţinute la proba scrisă, se realizează în şedinţe publice sau on-line, organizate de către inspectoratele şcolare în perioada 12 – 14 august.

Abonează-te acum Online!
  1. tractorist a spus: 30 iulie 2020, ora 20:03

    Profesorii din Satu-Mare reflecta gandirea din societate. In anii 70-80 au fost inca foarte prevazuti si respectati, ma intreb daca mai sunt oameni seriosi in orasul nostru.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517