26.09.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Iuliu Ilyes, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Scandal în PNL.De ce a demisionat Bolojan?(reluare) 01.25 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gânţă. Titlul emisiuni: Marius Gânţă – raport la 8760 de zile. 02.30 Ne cheamă natura 03.30 Cultură, Fior de Zatmar 04.45 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu. 05.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Dan Şuta. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko , invitat: Kallos Zolan, Szejke Otttilia. Titlul emisiunii: Cum va fi noul an şcolar pentru secţiile maghiare? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.15 Viaţa la Ţară 10.20 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Laurenţiu Costin. Titlul emisiunii: ”Pescuirea minunată” – găsirea sensului vieţii. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Iuliu Ilyes, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Scandal în PNL.De ce a demisionat Bolojan?(reluare) 13.00 Ştiri 13.25 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Lorincz Tiberiu.Titlul emisiuni: Căile ferate înguste din jurul Sătmarului. 14.20 Teleshopping 14.40 Cultură, Digania – O tradiţie reînviată 16.10 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat: Dorel Ziman. Titlul emisiunii: Un nou început de an şcolar la liceul cu program sportiv Satu Mare. 17.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gânţă. Titlul emisiuni: Marius Gânţă – raport la 8760 de zile. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct 23.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Dan Şuta.

241 de apartamente vor fi izolate termic prin fonduri europene

Scris de Mirela Filimon, 16 februarie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Cvartal de blocuri din Satu Mare

Cvartal de blocuri din Satu Mare

Primăria Satu Mare a reabilitat deja

413 apartamente din fonduri guvernamentale

Consiliul Local a hotărât în şedinţa extraordinară din 15 februarie aprobarea documentaţiei tehnico-economice de avi-zare a lucrărilor de intervenţie şi a indicatorilor tehnico – economici pentru reabilitarea termică a 241 apartamente din municipiul Satu Mare.

Sumele ce vor fi cheltuite în vederea realizării acestor in-vestiţii provin în proporţie de 60% din fonduri europene, restul de 40% fiind suportate de la bugetul local şi fondul de reparaţii al asociaţiei de proprietari.

Anveloparea termică a blocurilor de locuinţe din Municipiul Satu Mare urmăreşte reducerea consumului de energie pentru încălzire, ceea ce determină reducerea costurilor de întreţinere şi diminuarea efectelor schimbărilor climatice, prin reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră.

Totodată creşterea independenţei energetice are ca efect şi reducerea consumului de combustibil utilizat de agentul termic pentru încălzire, precum şi ameliorarea aspectului urbanistic al localităţii.

Continuarea o puteţi citi în ediţia tipărită din data de 17 februarie.

Abonează-te acum Online!
 1. parerea mea 2 a spus: 22 martie 2018, ora 16:16

  cum D-zeu sa stie administratorul cat va costa????????????????? nici cei de la primarie nu stiu sa zica lucru asta!! Pretul difera in functie de fonduri, de program, de suprafata, de cate geamuri se schimba…bateti campii cu „parerea” de mai sus. Auzi..sa stie administratorul cat costa aproximativ :))))

  Blocurile nu se inoiesc ci se invechesc in fiecare an asa ca cine are noroc sa i se reabiliteze blocu sa bata un cui in sticla..sunt orase unde cartiere intregi si de blocuri cu 4 etaje sunt gata reabilitate, in SM se face 1 bloc la 1-2 ani…

 2. oros vasile a spus: 18 februarie 2018, ora 18:53

  fondurile europene as nerambursabile asa stiu

 3. parearea mea a spus: 17 februarie 2018, ora 14:35

  Ce parere aveti despre administratorul de bloc care iti bate la usa sa semnezi ca esti de acord cu reabilitarea: balcoane, anvelopare, repararea liftului si acesta NU poate sa iti raspunda la intrebarea CAT COSTA, decat atat: nu va faceti probleme!
  Este sau nu obligatia lui sa spuna o suma socotita macar cu aproximatie?

  In alta parte, la noi din tara, aceste lucruri NU-I COSTA NIMIC pe locatari. Nu e posibil asa ceva si la Satu Mare, dar macar sa stii ca te costa atat sau …atat. Locuitorii Satmarului se uita in revistele magazinelor sa vada cand apar reduceri la ulei, zahar, lapte…
  E trist si umilitor.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.