22.10.2019 00.00 Dezbatere electorală cu Stela Cădar, invitaţi: Radu Roca, Adrian Albu, Narcis Micle, Nagy Szabolc. Titlul emisiunii: Care este poziţia USR faţă de guvernul Orban? (reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu, invitat: Radu Roca. Titlul emisiuni: Viorica Dăncilă candidat la prezidenţiale. (reluare) 04.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: 05.00 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat: Mihaela Grigorean. 06.00 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş.Titlul Emisiuni: 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Dezbatere electorală cu Stela Cădar, invitaţi: Radu Roca, Adrian Albu, Narcis Micle, Nagy Szabolc. Titlul emisiunii: Care este poziţia USR faţă de guvernul Orban? (reluare) 10.00 Panoramic Sportiv cu Ionuţ Blăjean, invitat: Attila Pelcz. Titlul emisiuni: Activitate bogată pentru clubul Judo Master Satu Mare. 10.50 Info Studio (limba maghiară) cu Laczko Eva, invitaţi: Metecsa Istvan, Habarics Zsolt. Titlul emisiuni: Fotografi din pasiune – fotografii artistice. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu, invitat: Radu Roca. Titlul emisiuni: Viorica Dăncilă candidat la prezidenţiale. (reluare) 14.00 Dezbatere electorală cu Stela Cădar, invitaţi: Radu Roca, Adrian Albu, Narcis Micle, Nagy Szabolc. Titlul emisiunii: Care este poziţia USR faţă de guvernul Orban? (reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc, invitat: Radu Roca. Titlul emisiuni: Problematica mediului văzută de un important oficial. 16.45 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu invitat: Maria Carmen Sas. 17.30 Sănătate cu Mihaela Ghiţă, invitat: Rodica Lohan. Titlul emisiuni: Tinerii şi sănătatea mintală. 18.00 Info Electoral cu Mihai Sălceanu (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Dezbatere electorală , cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu (reluare)

24 de jucători de la CSM-Olimpia Satu Mare prezenţi la primul antrenament al sezonului (Foto)

Scris de Constantin Demian, 12 iulie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

După o scurtă vacanţă, componenţii echipei CSM-Olimpia Satu Mare şi-au reluat pregătirile. La primul antrenament, care a avut loc miercuri după amiază, la baza sportivă „Dinamo”, au răspuns prezent un număr de 23 de jucători:

Portari: Marius Curileac, Daniel Oşan, Raul Cherecheş.
Jucători de câmp: Vlad Ţoca, Marius Doroş, Călin Vădan, Flaviu Ionescu, Istvan Schwarckopf, Bogdan Nylvan, Rareş Nyilvan, Luca Tincău, Florin Chitaş, Gabi Cădar, Angelo :imon, Bogdan Faur, Mircea Bordac, Marian Zima, Martin, Jakkab, Patrik Horotan, David Vincze, Levente Vincze, Vlad Sarca, Patrik Dragoş, Negrean. Aflat în vacanţă, Raul Ritli se va alătura lotului peste câteva zile.

După cum se vede, 15-16 jucători sunt din vechiul lot, iar ceilalţi sunt promovaţi de la juniorii clubului. Vlad Sarca şi Patrik Dragoş, fraţii David şi Levente Vincze au venit de la Unirea Tăşnad, în timp ce Negrean vine de la Turul Micula. Dar, aşa cum am aflat, clubul sătmărean se mai află în negocieri cu alţi 4-5 jucători.

Revenind la primul antrenament, acesta a fost condus de profesorul Radu Achim, cel care se ocupă de partea fizică. „Suntem preocupaţi acum de readaptarea la efort, motiv pentru care, treptat, vom intensifica antrenamentele”, a spus profesorul Radu Achim. Aceste antrenamente vor continua până la mijlocul săptămânii viitoare, după care se va trece la partea tehnico-tactică şi la jocuri amicale. Din păcate fundaşul Călin Vădan, care a suferit o ruptură musculară la meciul de baraj, va lipsi o vreme de la pregătiri, în timp ce Mircea Bordac, care a revenit după o entorsă la genunchiul stâng, va efectua un program separat.

Abonează-te acum Online!
 1. Faliment a spus: 13 iulie 2019, ora 13:48

  CSM Olimpia 2010 :)))))

 2. Andrei a spus: 12 iulie 2019, ora 21:26

  CSM nu e Olimpia!
  E masina de muls bani a primariei.
  Sa nu uitam ca 2 persoane de la IZ primesc salarii de la CSM. Adica din banii satmarenilor, din taxe si impozitele platite de ei. Asa se intampla cand lingi la fundu’verde

 3. Gabor a spus: 12 iulie 2019, ora 17:20

  Echipa nimănui. adică a primarului

 4. Claudiu a spus: 12 iulie 2019, ora 17:08

  De ce prezentati aceasta echipa ca fiind „Olimpia”? Denumirea oficiala a echipei nu este Olimpia. FCSB are mult mai multe in comun cu Steaua decat are CSM-ul cu Olimpia.

 5. Gabriel a spus: 12 iulie 2019, ora 17:01

  CSM nu e Olimpia!

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.